Tylsän WC:n piristystä: Korvikset narulle ja korut lautaselle

 

En nyt sitten tiedä, onko tämä tytön lisäksi kenenkään muun mielestä hyvä idea, mutta laitoin minun ja tytön riippuvat korvakorut muuten niin kovin tylsää vessaa piristämään. Ja eihän sillä oikeastaan ole niin väliä, mitä mieltä muut ovat kun on kyse kuitenkin meidän kodista. Pääasia, että me tykkäämme! Joten ei muuta kuin korvikset narulle vaan.

Sidoin juuttinarun hyllyyn kiinni ja laitoin siihen korvikset roikkumaan. Nyt ne ovat näppärästi siinä käden ulottuvilla ja meidän on siitä helppo aamuisin valita korvikset ja taas illalla laittaa ne siihen takaisin roikkumaan. Olen huomannut, että nyt kun korvakorut ovat esillä, tulee käytettyä enemmän korviksia, joita aiemmin ei ole tullut käytettyä.

Jos nyt tekisin uuden korvisnarun, tekisin siihen solmuja tasaisin välimatkoin, jotta korut pysyisivät paremmin paikoillaan. Nyt ne tuppaavat helposti liukumaan kaikki alaspäin, keskemmäs narua, ja perfektionistinä saan olla niitä nostelemassa aina korvisten vaihto-operaatioiden jälkeen.

 

 

Löysin myös jo joku aika sitten Tigerista  ihanan korulautasen vessan tasolle. Siihen on helppo laittaa illalla kello sekä muut arkikorut ja siitä ne on myös helppo pukea taas ylle. Meikkisiveltimet ovat myös tasolla ns. esillä kun kaappitila on vessassa niin vähäinen. Peilikaappi on täynnä ja alakaapeissa on kuopuksen vaatteet sekä yhdessä kaapissa myös likapyykit.

Myös päivittäin käyttämäni ihonhoitotuotteet ovat tasolla kun eivät nekään mahdu muualle. Siitä niitä on ainakin helppo käyttää eivätkä ne siinä nyt niin paljon silmääkään häiritse. Ikeasta  ostettu valkoinen hylly on myös ihan näppärä seinällä, kun sinne saa vaipat ja peppupyyheet hyvin käden ulottuville.

Joskus haaveilen säilytystilan lisäksi myös vaaleammista kaakeleista tai paremmasta valaistuksesta, sillä vessa on tosi pimeä kuten hämäristä kuvista näkyy. Valaistuksen parantaminen ehkä olisi helpompi operaatio kuitenkin, mutta sen aika ei taida olla ihan juuri nyt. Ehkä sitten joskus!

 

 

Olen lisännyt säilytystilaa vessaan Ikean puulokerikoilla, joihin saa kätevästi suhteellisen paljon tavaraa kätkettyä. Ja sitähän viisihenkisellä perheellä riittää! Jostain syystä tykkään lokerikoista tosi paljon ja minun silmääni ne ovat tosi kivan näköiset. En tiedä tarkalleen, mikä niissä niin kovin miellyttää, mutta tykkään kyllä niistä kovasti.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä