4 + 6 vinkkiä suorille ripsille ja harvoille kulmakarvoille

 

Melkoinen ero yllä olevissa kuvissa, vai mitä? Minun ripseni todellakin ovat aivan piikkisuorat, oikeastaan jopa alaspäin taipuvat, ja kulmakarvatkin ovat harvat kuin mitkä. Vasemmassa kuvassa näyttää kuin minulla ei olisi ripsiä ollenkaan ja kulmat ovat koloja täynnä.

Nämä kaksi ominaispiirrettä saavat jokapäiväisestä arkimeikkaamisesta haastavaa ja olen koonnut tähän 4+6 vinkkiä, jotka minua helpottavat aamuisin. Jos sinulla on oma vinkkisi takataskussa niin olisi kiitollinen, jos sen haluaisit kommenttikentässä jakaa!

 

   

  Piikkisuorat ripset

  1. Ripsentaivutin. Ihan ehdoton kapistus suorille ripsille! Itse käytän taivutinta ihan joka kerta kun meikkaan. Taivutan ripset monesta kohtaa ja levitän sitten vasta ripsivärin.
  2. Mieti kaksi kertaa ennen kuin menet ripsipermanenttiin. Olen kokeillut kestotaivutusta ripsiin, mutta minulla se vain pahensi tilannetta siinä kohtaa kun uusia ripsia kasvoi. Osa ripsistä oli piikkisuorat ja osa taivutettu.
  3. Vedenkestävä ripsiväri. Minulla ainoa toimiva ripsiväri on Lumenen vedenkestävä (se sininen puteli). Muut ripsarit suoristavat ripseni samantien levityksen jälkeen. Ei auta vaikka kuinka taivuttelisi, jos ripsari on epäsopiva.
  4. Useampi kerros ripsiväriä. Levitän ripsaria pari-kolme kertaa ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen.
    

   

   

  Harvat kulmat

  1. Pidä kulmat siisteinä, mutta älä nypi liikaa. Minun täytyy pitää kulmat kunnossa, jos haluan, että niitä saa jotenkin edes meikattua. Harvat karvat, jotka kasvavat kulmaluulla, nypin pois, mutta muuten en uskalla kulmiin nyppiä muotoa. Jos näitä harvoja karvoja vielä menisin nyppimään niin eihän kulmissa olisi mitään meikattavaa.
  2. Etsi juuri oikeanlainen kulmaväri. Tämä on sellainen meikkituote, joka on syytä olla kunnossa! Sellaista kulmaväriä, joka sopisi jokaiselle, ei varmasti löydy, mutta minä suosin siveltimellä levitettävää väriä. Meikkaan sillä kulmat niin, että ne ovat aavistuksen tummemmat korkeimmasta kohtaa ja minun käyttämäni väri saa olla melko tumma.
  3. Korjaa kulmien muotoa. Yritän kulmavärin avulla korjailla kulmien muotoa ja saada niistä tuuheamman näköiset. Kakkumaisella värillä sekä siveltimellä täyttelen koloja ja minun täytyy levittää väriä jokapuolelle kulmia. Kynällä kannattaa piirtää pieniä karvoja kulmien koloihin, ei värittää kulmia tasapaksuiksi.
  4. Kokeile kulmaharjaa. Harjalla saa kulmista hieman luonnollisemmat kun värin levityksen jälkeen kevyesti tasoittelee värin kulmaharjalla.
  5. Seerumilla boostia karvankasvuun. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että kokeilisin ripsiseerumia (ohjeet täällä) myös kulmakarvoille, mutta en ole vielä saanut kokeilua aloitettua. Kannattaisi ehkä kokeilla, jos vaikka siitä olisikin apua!
  6. Microblading. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta olen kyllä kovasti sitä suunnitellut ja miettinyt. Taitava tekijä saisi varmasti loihdittua upeat ja ennen kaikkea luonnollisen näköiset kulmakarvat näistäkin harvakarvoista!

   

  Mukavaa torstaita kaikille! Ja pahoittelut meikittömistä kuvista, joissa iho punoittelee suihkun jäljiltä.

   

  -R

   

  Kommentit

  6 kommenttia
  Avatar

  Kiva kun kommentoit! 😊

  Max Factorin False Lash Effect Waterproofia olen muistaakseni joskus kokeillut, mutta Masterpieceä en. Täytyy ehdottomasti kokeilla myös se, jos se vaikka onnistuisi pitämään myös minun ripseni taivutettuina! 👍🏼

  Ihanaa päivää! 😊

  Avatar

  Hei, juttu on jo puoli vuotta vanha, mutta ajattelin silti kommentoida! Minulla myös suorat ripset ja oma pelastukseni on Max Factorin Masterpiece waterproof ripsari (kultainen putkilo), ollut luottotuote jo vuosia ja kertaakaan ei ole ripset suoristuneet! Siinä myös näppärä harja, jolla saan itse helposti siistiä jälkeä. Toinen aivan ihana ripsari suorille ripsille on Max Factorin False Lash Effect waterproof, mutta siinä minun makuun vähän kömpelö harja. Nämä voittaa kaikki luksusmerkkikokeilutkin mennen tullen 🙂

  Avatar

  Vinkkinä, että laita ensin vähän ripsaria ja taivuta sitten varovasti tyvestä, pysyy paremmin koko päivän taivutus. Itse olen tällä hetkellä ratkaisut volyymiripsillä tämän ikuisen pulman.

  Avatar

  Kiitos vinkistä! Olen sillain joskus yrittänytkin, mutta sotkenut ihan kamalasti. Täytyy ehkä kokeilla joskus uusiksi, jos vielä kokeilen etsiä uutta ripsaria. 🙂 Tällä Lumenen vedenkestävällä pysyy kyllä taivutukset tosi hyvin! En ole vielä parempaa ripsaria siihen tarkoitukseen löytänyt ja olen alkanut epäillä, etten kyllä löydäkään.

  Mulla oli myös volyymiripset melkein kymmenen vuotta ja nyt niistä sitten luovuin kun alkoi ahdistaa, etten muka pystyisi olemaan ilman niitä. Mutta joskus kyllä tulee hetkiä kun kaipaan ripsiä niin kovin paljon. 😉

  Kiitos viestistäsi ja mukavaa viikonloppua!

  Avatar

  Ole hyvä! Kiva, jos näistä on jotain apua. 😊

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Yhteistyössä