Pikkujoulumeikki: Nämä tuotteet tarvitset

 

Olen monesti kirjoitellut arkimeikistäni, joten olisiko nyt kenties juhlameikin vuoro? Tykkään pitää arkimeikin suht luonnollisena ja neutraalina, joten harvoin myöskään juhlameikin kanssa tulee reviteltyä.

Meikissä kuin meikissä suosin luonnonkosmetiikkatuotteita ja pyrin etsimään edullisia, monikäyttöisiä, tuotteita. Tykkään siis siitä, että luomiväriä voi käyttää luomien lisäksi silmänrajauksiin ja kulmakarvoihin. Peitevoiteella voi peittää sekä korostaa ja bb-voide toimittaa meikki- sekä kosteusvoiteiden virkaa.

 

 

Pikkujoulumeikkiä varten tarvitset:

  • BB- tai meikkivoiteen. Levitä voide ihollesi puhtain käsin ja huolehdi, ettei kaulaan jää rajaa. Meikkivoide kaipaa alleen kosteusvoiteen, mutta bb-voide lupaa kosteuttaa ihon samalla kuin tasoittaa sen sävyn ja häivyttää pieniä kauneusvirheitä.
  • Peitevoiteen. Laadukkaalla ja paljon pigmenttiä sisältävällä peitevoiteella saat peitettyä tummat silmänaluset, näppylät sekä muut pikkuvirheet. Peitevoide on yleensä hieman vaaleampaa sävyä kuin meikkivoide, joten se toimii myös korostusvärinä esimerkiksi kulmaluille.
  • Voimakaspigmenttisen luomivärin (tai kaksi). Samalla luomivärillä voi hyvin rajata silmät ylä- ja alaluomelta sekä käyttää sitä myös koko luomella. Vastaavasti voi valita kaksi luomiväriä ja tehdä toisella rajaukset ja toisella luomet.
  • Ripsentaivuttajan sekä ripsivärin. Minulla nämä kaksi ovat sellainen yhdistelmä, jotka kulkevat käsi kädessä. Ripset täytyy taivuttaa ennen ripsivärin levitysta ja ainoa ripsiväri, joka niitä ei suorista, on Lumenen  vedenkestävä (synteettinen, ikävä kyllä) ripsiväri. Ripsiväriä sudin yläripsiin monta kerrosta ja alaripsiin kevyesti myös.

 

 

  • Kulmaväri. Omissa kulmissani on microblading, mutta jos sellaista ei ole tai, jos se on vaalea, kannattaa kulmat meikata kulmavärillä. Itse käytän kulmille tarvittaessa ihan ruskeaa luomiväriä. Pääasia, että luomivärin sävy on oikea ja, että käytössä on kunnollinen sivellin.
  • Aurinkopuuteri. Teen aurinkopuuterilla varjostukset nenän pieliin, poskiin, otsaan sekä leukaan. Kuvissa varjostukset ovat tosi kevyet ja ne voisi oikeastaan tehdä hieman voimakkaampinakin niin lopputulos olisi näyttävämpi.
  • Poskipuna. Poskipunaa tarvitaan ihan ehdottomasti! Vaikka kasvojen varjostuksen jättäisi välistä, tarvitsevat kasvot ehdottomasti poskipunan tuomaa raikkautta!
  • Huulipuna. Tykkään itse yleensä juhlameikissä korostaa silmiä ja jättää huulimeikin melko luonnolliseksi. Joka tapauksessa huulet kaipaavat joko huulikiiltoa tai -punaa, joten sellaista niille kannattaa sipaista!

 

 

Kikkailua luomivärillä sekä polkkatukan kiharrusta

Omat luomeni ovat todella raskaat, joten niiden kanssa joutuu hieman näkemään vaivaa. Luomiväri täytyy levittää tarpeeksi ylös ja häivyttää huolella, jotta ilme ei jää väsyneeksi. Myös luomivakoihin jää melkolailla kaikki luomivärit viiruille jossain kohtaa iltaa, joten niitä saa olla häivyttelemässä illan myötä. Täytyy ehkä tutustua primereiden maailmaan!

Meikkaus sujuu minulta kyllä, mutta hiusten laitto ei todellakaan! Se ei ole minulle mieleistä puuhaa alkuunkaan ja osaan tehdä balettinutturan sekä kihartaa hiukset yhdellä tietyllä laitteella. Näistä jommalla kummalla mennään oikeastaan aina, jos hiuksia jotenkin haluan laittaa, ja nyt polkkatukan kanssa ainoa vaihtoehto on se kiharrus!

 

 

Kuten sanottu, hiusten laittaminen ei ole minun juttuni, mutta meikistä tykkään kyllä! Hiusten laittoakin varmasti oppisi kun vain jaksaisi opetella, mutta ehkä sitten joskus. 

Mukavia pikkujouluja ja muitakin juhlia kaikille! Jos mielenkiintoa riittää, voin yrittää enemmänkin avata meikkauksen saloja sekä käyttämiäni tuotteita jonkinsorttisen tutorialin muodossa. Olen siis koulutukseltani meikkaaja-maskeeraaja ja meikkaaminen on varsin lähellä sydäntäni. Kertokaa kommenteissa tai sähköpostilla, jos tutorial kiinnostaa!

 

-R

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Apua, miten ihana kommentti, kiitos!!

Ihanaa joulunodotusta sinulle myös. 🙂

Avatar

Sinulla on kauniit (ihan baletti-primadonna) kasvot👯. Todella hyvin onnistunut mikroblading kulmakarvoissa! Harvoin näkee noin tasaisen värin! Meikki sopii sulle värien puolesta tosi hyvin. olet kaunis vaimo ja äiti! Ihanaa illan jatkoa ja meikkihetkiä, ja joulun odotuksen taikaaikaa🎁🛍🎀

Avatar

Nättiä kyllä!!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Mä tuskailin joskus hiusten kiharruksen kanssa. Osasin kyllä sellasella puikolla kihartaa, mutta sillä tulee kunnon säkkärä. Kampaajani sen sijaan aina kiharsi suoristusraudalla ja lopulta mäkin opin sen! Pitkiä hiuksiahan kiharsin niin jossain kohtaa jatkuvasti. Mutta kyllä sillä lyhyenkin saa kivaksi. 🙂 Joten varmasti sunkin polkkamalliin saisi sillä todella kauniit kiharat. 🙂

Avatar

Kyllä munkin varmaan tarttis se suoristusraudalla kiharrus opetella! Se näyttää niin helpolta, mutta en oo ikinä uskaltanut koittaa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä