Jouluaskartelua kuivatuista appelsiineista, tähtianiksista ja kanelitangoista

 

Mies oli ostanut minulle kuivattuja appelsiiniviipaleita, kanelitankoja ja tähtianiksia. Nämä eivät olleet syötäviä versioita vaan tarkoitettu asetelmiin, jouluaskarteluun sekä -koristeluun ja pakko sanoa, että aika hyvin mies minut tuntee. Olin meinaan ihan innoissani näistä joululta tuoksuvista ihanuuksista!

Kuten aina, tämäkin homma lähti aikalailla käsistä ja appelsiiniviipaleita, kanelitankoja ja tähtianiksia löytyy meiltä nyt erilaisista kulhoista ja jouluasetelmista ympäri kotia. Lisäksi tartuimme lasten kanssa kuumaliimapyssyyn ja koristelimme niillä pari kranssiakin.

 

 

 

Jouluaskartelua: Paju- sekä havukranssit 

Viime jouluna Ikeasta  ostettu havukranssi sai hieman tuunausta osakseen kun liimasin siihen appelsiiniviipaleita, tähtianiksia ja kanelitankoja. Kranssi on ollut meillä ulko-ovessa ja sinne se pääsi nytkin. Tälläinen pieni joulunäpertely on itseasiassa aika mukavaa puuhaa!

Lapset saivat puolestaan vapaat kädet pajukranssin suhteen ja liimasivat siihen myöskin samaisia koristeita. Pari kertaa on niitä jouduttu liimaamaan uusiksi, mutta uskoisin, että nyt ne pysyvät paikoillaan kun kranssikin pääsi jo seinälle. Solmin sen kiinni ruokailutilan ja keittiön välisellä seinänpätkällä roikkuneeseen seinäkoristeeseen, jonka joskun näpertelin.

 

 

 

Löydöt jouluaskarteluun Lidlistä

Koristeet mies oli löytänyt Lidlistä  eikä niitä kuulemma oltu hinnalla pilattu. Minun mielestäni kransseista tuli ihania ja kynttilän ympärillä sekä kulhossakin nuo koristeet näyttävät aika kivoilta! Tuoksu oli aluksi melko voimakas, mutta haihtui kyllä suht nopeasti eivätkä ne nyt enää tuoksu kuin ihan läheltä vain.

Mukavaa joulukuun alkua kaikille!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tosi kauniita koristeita pienellä vaivalla. Noista tulee varmasti ihana tuoksukin. Itse tein ulos talvisen kranssin ja silloin jo mietin appelsiinien kuivattamista, mutta vielä se ainakin jäi 😀

Mukavaa joulun odotusta. 🙂

https://duniatoropainen.blogspot.com/

Avatar

Kiitos! 😊 Minustakin ne onnistuivat hyvin.

Mukavaa joulunodotusta myös!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä