Tummat keittiökaapit ja vaaleat rungot? Lue tämä oiva vinkki!

 

Tummat keittiökaappien ovet ja vaaleat kaappien rungot eivät aina sovi yhteen. Vaaleat hyllylevyt ja rungot saattavat loistaa ovien raoista rumasti, mutta onneksi tähän ongelmaan on oiva ratkaisu! Ratkaisu, joka häivyttää vaaleat hyllylevyt ja rungot tiehensä.

Tässä alla on ennen ja jälkeen kuvia ja rehellisesti sanottuna kukaan ulkopuolinen tuskin koko ongelmaa huomasi, mutta itseäni se häiritsi kyllä kun kaappeja läheltä katselin kaikki päivät.

 

 

 

 

 

 

Homman nimi on musta sähköteippi. Siskoni antoi kullanarvoisen vinkin, että valkoiset hyvllylevyjen reunat ja rungot kannattaa teipata mustalla sähköteipillä eivätkä ne enää loista kaappien väleistä.

Ja kyllä muuten on toimiva vinkki! Sähköteipillä saa taiottua kaikki häiritsevän valkoiset osat näkymättömiin suhteellisen helposti. Meillä on toki melko pieni keittiö eikä teippaamiseen mennyt kovinkaan kauaa, mutta isommankin keittiön kohdalla teippaaminen kannattaa ihan ehdottomasti tehdä!

 

 

Teippasin tosiaan yläkaappien ja alakaappien häiritsevät, valkoiset, osat K-Raudasta  ostamallani mustalla sähköteipillä. Ja eipähän muuten häiritse enää! Todellakin kannatti.

Täältä voit lukea lisää keittiökaappien maalausprojektistäni.

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Sähköteipin liima tahmaantuu ajastaan. Kannattaa harkita maalaamista tai vaikka dc-fix kalvolla päällystämistä.

Avatar

Kiitos vinkistä! Täytyy tarkkailla liimaa ja vaihtaa sitten kalvoon vaikka, jos rupeaa tahmaantumaan. Maalata en viitsi, sillä maalia ei sitten enää saakaan pois, jos kaapinovien väri taas vaihtuu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä