Kultá Kitchen & Bar keskellä Helsinkiä onnistui yllättämään pohjoisen mauilla

 

Omia heikkouksiani ovat hyvä ruoka, punaviini ja kauniit asiat. Hyvää ruokaa meillä syödään joka päivä ja punaviinilasillinenkin löytyy aina kun sellaiselle on tarve. Kauneutta löytyy ympäriltä myöskin ihan aina kunhan vain osaa katsoa.

Mies tekee meillä niin hyvää ruokaa, että olen ajautunut tilanteeseen, jossa ravintolaruoka enää hyvin harvoin maistuu mitenkään erityisen hyvälle. Mutta nyt todella pitkästä aikaa löytyi ravintola, joka pääsi yllättämään lähes täydellisellä ruuallaan.

Ruoka kun yhdistetään siihen erinomaisen hyvään punaviiniin sekä kauniiseen ympäristöön, on kokonaisuus aika lähellä täydellistä. Siihen vielä lisäksi erittäin ystävällinen palvelu ja muutenkin aivan loistava hotelliloma kahdestaan niin johan on!

 

 

Täydellinen hotelliloma Lapland Hotels Bulevardissa

Kuten aiemmin jo kirjoitin, olimme viime viikonloppuna ihan kahdestaan minilomalla Helsingissä ja yövyimme Laplad Hotels Bulevardissa, joka vei mennessään. Jokin hotellissa kolahti todella kovaa ja koko loman kruunasi aivan loistava hotellin oma ravintola Kultá Kitchen & Bar.

Tiesin jo samantien kun parkituilla kalannahkoilla päällystetyt ruoka- ja juomalistat tuotiin pöytään, että nyt on pakko olla luvassa jotakin mahtavan hyvää. Ja niin oli! Kalannahkat sen ennustivat. En ihan heti muista milloin viimeksi ruoka olisi maistunut ravintolassa niin hyvälle.

 

 

Kultá Kitchen & Bar yllätti yllätysmenullaan ja pohjoisen mauilla

Valitsimme listalta yllätysmenut ja tulimme kyllä yllättymään. Meille tarjoiltiin täydellisesti valmistettuja annoksia, joita en olisi ikinä tilannut listalta. En varmasti olisi tilannut ennakkoluulojeni takia annoksia, jotka sisältävät esimerkiksi poroa tai riekkoa. Mutta voi, kuinka onnessani olen, että niitä ja monen montaa muutakin yllätystä minulle tarjoiltiin.

Yllätysmenun kautta tuli maistettua montaa uutta ja erilaista raaka-ainetta ja kuten sanottu, en varmasti olisi annoksia listalta itse valinnut. Tosin niitä ei taida edes listalta löytyä. Kaikki ruokalajit oli valmistettu niin taitavasti, että voisin syödä menun vaikka heti uusiksi. Nälkäinen kun aina olen. Ja sinne menivät muuten ennakkoluulotkin!

En halua pilata kenenkään yllätystä, joten en kerro sen enempää menun sisällöstä. Menu taisi sisältää yhteensä kahdeksan ruokalajia! Viisi, jotka listassakin oli luvattu sekä sen lisäksi vielä kaksi ekstraa ja ruokailun päätteeksi pienet, itsetehdyt, suklaaherkut. Toki pöytään tuotiin myös herkullisia leipiä ja itsekirnuttua voita kahteen otteeseen.

 

 

Lapin tunnelmaa keskellä Helsinkiä

Istuskelimme vielä illallisen jälkeen hetken aikaa baarin puolella ja nautiskelimme kaikessa rauhassa Lapin tunnelmasta. Tykkään tosi paljon koko Lapland Hotels Bulevardin ja toki myös Kultá Kitchen & Barin sisustuksesta.

Sisustuksessa käytetyt värit ja materiaalit yhdistettyinä poronsarviin, -taljoihin, puunoksiin, villashaaleihin ja kynttilälyhtyihin loivat ihanan mystisen sekä todella lämpimän ja kotoisan tunnelman. Pala Lappia löytyi keskeltä Helsinkiä.

Kerroin aiemmin, että onnistuneen hotellilomamme ansiosta Lapland Hotels Bulevardi pääsi minun lempparihotellieni kärkisijoille. Samalla kun lempparihotellieni lista sai uuden jäsenen, meni myös lemppariravintoloideni lista uusiksi. Kultá Kitchen & Bar pääsi listalle ihan ehdottomasti ja seuraavalla kerralla kun ravintolaa Helsingissä mietin, on se varteenotettava vaihtoehto.

 

 

Poikkea ihmeessä Bulevardilla

Arvoimme pitkään, että missä syömme illallista ja onneksi päädyimme kaupunkikierroksen jälkeen palaamaan takaisin hotellille ja Kultá Kitchen & Bariin. En usko, että ihan helpolla olisi löytynyt toista ravintolaa, joka olisi päässyt yllättämään meidät näin!

Yllätysmenun perusteella voin erittäin lämpimästi suositella Kultá Kitchen & Baria sekä tietenkin koko Lapland Hotels Bulevardia. Mies oli käynyt viikolla Kultá Kitchen & Barissa lounaalla ja kehui sitäkin varsin hyväksi. Kannattaa siis poiketa Bulevardilla.

Mukavaa viikonloppua!

 

-R

 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Joo, tämä oli kyllä ihan huippuhyvä! Suosittelen. 😊

Avatar

On aina kiva kuulla ravintolakokemuksista, varsinkin uusista.
Yllätysmenua en ole itse missään koskaan valinnut, jos on ollut tarjolla, mutta nyt houkuttaa!

Avatar

Kiitos taas ihanasta blokkauksesta, olen suunnittelemassa ystavattarieni kanssa matkaa Helsinkiin. Tama hotelli kuullostaa todella hyvalta. Sinulla on ihana carma, uskallat pukea sanoiksi tunteesi ja elat todella nyt ja tassa carpe diem. Sinusta ja sinun hymystasi huokuu….aivan kuin sanoisit ….olen niin tyytyvainen itseene ja uskallan sanoa sen! Todella ihanaa illan jatkoa…halaus matkalla sinulle!

Avatar

Kiitos aivan mielettömän ihanista sanoistasi! Made my day. ❤️ Ihanaa viikonloppua ja reissua Helsinkiin sitten kun sinne menette. 😊 Tätä hotellia voin todella suositella.

Avatar

Chanti chanti, same way.. kiitos suosittelusta. Aiomme matkustaa Helsinkiin kevaan aikana… ❤️ Ja, kiitos muuten ihanista yoga postauksist, nekin on todella ihania! Ihanaa illan jatkoa❤️🙂 love with you!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä