Kummalliset kauneudenhoitorituaalini: Silmäkivet

 

Yksi omituisimmista kauneudenhoitorituaaleistani on Hukka Designin Orbits silmäkivet. Kiviä voi käyttää silmillä joko kylmänä tai lämpimänä, mutta itse olen päätynyt käyttämään niitä kylminä väsyneiden ja turvonneiden silmien tukalan olon (ja ulkonäön) helpottamiseksi.

Silmäkivet on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä, joka on 100 prosenttinen luonnonmateriaali. Vuolukivi itsessään on yli kaksi miljardia vuotta vanha materiaali, joka ei taivu helpolla työstäjänsä tahtoon. Ja se saa minut kunnioittamaan suuresti sitä, että kivestä on saatu luotua kauniita, käyttökelpoisia esineitä.

 

 

Innovatiivisiä tuotteita vuolukivestä

Hukka Design Oy valmistaa sekä markkinoi vuolukivisiä esineitä ja tarvikkeita. Yli 30 vuotias yritys sijaitsee Tuupovaarassa, kauniin pohjoiskarjalaisen luonnon keskellä, aivan itärajan tuntumassa. Hukka Designin vahvuuksia ovat innovatiivinen tuoteideointi, kiven tuotantotekniikan jatkuva kehittäminen sekä tuotteiden omaperäinen muotoilu.

Upeita ja omaperäisiä Hukka Designin vuolukivituotteita voi ostaa marketeista, tavarataloista ja rautakaupoista sekä tilata heidän sivuiltaan. Valikoima on todella laaja!

 

 

Kuinka Orbits silmäkiviä käytetään?

Hukka Designin Orbits silmäkivet toimivat kahdella tapaa. Niitä voi käyttää kylminä virkistämään väsyneitä ja turvonneita silmäluomia tai lämpiminä kuivien silmien oireita helpottamaan.

Annan Orbitsien olla jääkaapissa kunnes ne ovat kylmät ja laitan ne puhtaille kasvoilleni silmien ympärille. Makoilen kivet silmilläni niin kauan, että ne eivät enää tunnu viileiltä. Orbitsit virkistävät silmiä ihanasti!

Orbits silmäkiviä voi käyttää myös lämpiminä kuivien silmien oireilua helpottamaan. Kivien päälle kaadetaan kulhoon kuumaa vettä ja kun kivet ovat hieman lämpimämmät kuin iho, asetetaan ne puhtaille kasvoille silmien ympärille. Kivillä voi hieroa kevyesti ihoa ja kivet voi tarvittaessa lämmittää uusiksi.

Käyttöjen välissä kivet voi desinfioida kiehuvalla vedellä ja ne voi myös pestä astianpesukoneessa, jos niihin tarttuu ihosta ja sormista rasvaa. Pesun jälkeen kivet voi desinfioida vielä kiehuvalla vedellä.

 

 

Melko kummallinen kauneudenhoitorituaali, mutta niin ihanan virkistävä!

 

-R

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

No, enpä ole tuollaisista kivistä kuullutkaan!
Alkoipa kiinnostamaan. Pitääpä pitää silmät auki, jos jossain tulee silmäkiviin törmättyä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä