Voide, joka pelasti käteni: Katso huimat ennen ja jälkeen -kuvat!

 

Käteni ovat syksyn ja talven aina aivan kamalassa kunnossa. Eilen ne pääsivät entistä huonompaan kuntoon kun meillä on ollut jos jonkimoista pöpöä liikkeellä ja käsiä on tarvinnut pestä viime päivinä ihan kokoajan. Olen laiminlyönyt niiden rasvauksen ja lopputulos oli sitten kamala.

Rasvasin eilen illalla käsieni ihon Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteella ja aamulla tilanne oli jo huimasti parempi! Alla on kasa kuvia käsieni tilanteesta illalla ja sitten vieressä on aamulla otetut kuvat. Muutos on aikamoinen, jos miettii, että käsiä on on rasvattu vain yhden kerran ja kuvien välillä on vain yksi yö.

Ja pieni varoituksen sana. Käsieni iho oli oikeasti pahassa kunnossa!

 

 

Tässä alapuolella on lähtötilanne kun kädet on jo rasvattu kuusenpihkavoiteella ennen nukkumaanmenoa. Kädet ovat kirkuvan punaiset, kirvelevät, kiristelevät ja rutikuivat.

 

 

Alla olevista kuvista näkee muutoksen, jonka voide sai aikaan yhdessä yössä. Vasemman puoleiset kuvat on otettu illalla ja oikean puoleiset aamulla. Pakko myöntää, että en olisi uskonut! Voitte kuvitella kuinka paljon paremmalta kädet tuntuivat aamulla.

 

 

Ero on valtava! Olenkin nyt tämän päivän rasvannut käsiäni jokaisen käsipesun jälkeen Kuusenpihkavoiteella eikä tilanne ole päässyt enää tuohon lähtötilanteeseen. Uskon vakaasti, että kun tästä jatkuvasta käsienpesu-sairastelu -vaiheesta päästään yli, saan Kuusenpihkavoiteella käsien iho melko täydelliseen kuntoon!

Kuusenpihkavoidetta on käytetty jo satojen vuosien ajan haavanhoidossa ja vuonna 2008 pihkavoide sai Suomessa ensimmäisenä luonnonhoitomenetelmänä hyväksynnän lääkinnälliseksi menetelmäksi. Näin kerrotaan Donna Taponeron sivuilla.

Sivuilla kerrotaan myös, että pihkavoide nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Kuusenpihkavoiteita käytetään sivujen mukaan jo useissa yliopisto- ja keskussairaaloissa mm. sääri- ja makuuhaavojen hoidossa.

”Pihkavoiteen vaikuttavuudesta ja sen vaikutusmekanismeista on tehty monitieteistä tutkimustyötä. Pihkavoiteella on todettu olevan bakteerien lisääntymistä estäviä vaikutuksia. Pihkan antimikrobiset ominaisuudet saattavat liittyä pihkan sisältämien terpeenien tunnettuun solukalvoja heikentävään ja niiden läpäisevyyttä lisäävään ominaisuuteen. Pihkavoiteella on todettu olevan puhdistava vaikutus myös kehittyneisiin sairaalabakteereihin kuten MRSA:n ja VRE:n.”, Donna Taponeron nettisivut.

 

 

Kotimaisessa DT Kuusenpihkavoiteessa on käytetty pohjana pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitua kylmäpuristettua rypsiöljyä sekä luomulaatuista mehiläisvahaa. Voide on 100 % luonnontuote ja kuten ylläolevista kuvista voi todeta, toimii se erittäin hyvin ainakin huonoon kuntoon päässeille käsilleni.

Mehiläisvaha sekä rypsiöljy kosteuttavat ihoa todella tehokkaasti ja mehiläisvaha lisäksi vielä suojaa sekä rauhoittaa ihoa. Kuusenpihkaa voiteessa on 20 %, joten se on vahva pihkavoide. Kuusenpihkavoide ei sisällä mitään muita raaka-aineita, joten siinä ei ole ollenkaan vettä eikä myöskään lisäaineita.

Donna Taponerolla on valikoimissaan myös Extravahva Kuusenpihkavoide, joka sisältää huimat 30 % kuusenpihkaa. Olen ollut varsin tyytyväinen tähän 20 prosenttiseen voiteeseen, mutta vaativille haavoille tuo 30 prosenttinen on varmasti mitä parhain. Tuotteita pystyy tilaamaan DT:n sivuilta ja omani ostin Aito Luontaistuotekaupasta Prismalta.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä