Kuulas arkimeikki: Salaisuus piilee meikkipohjassa

*) Seerumi-meikkivoide saatu

 

Tykkään nykyään arkena meikata todella kevyesti ja haluan, että meikki näyttää mahdollisimman luonnolliselta. Meikkiini kuuluu muutama luonnonkosmetiikkatuote ja se on tehty viidessä minuutissa.

Sen jälkeen kun sain kulmiini microbladingin, olen vähentänyt meikkaamista huomattavasti. Kulmat kehystävät kasvot niin mukavasti, että kevyt meikki riittää viimeisteltyyn ilmeeseen. Vielä kun joku taikoisi silmäpussit pois!

 

 

Silloin kun ihoni on hyvässä kunnossa, riittää arkimeikkiini kevyt meikkipohja todella hyvin. Jos ihossa on enemmän peiteltävää, kuluu peitevoidetta hieman enemmän. Tykkään kuitenkin, että meikkipohja jää luonnolliseksi eikä ihon todellakaan ole tarkoitus olla täydellisen virheetön.

Valitsin kotimaisen Korento Age Defying Tinted Serum Seerumi-meikkivoiteen* testiin, sillä se vaikutti juuri sellaiselta unelmankevyeltä, ihon sävyä tasoittavalta, meikkipohjalta, jota kaipasin. Testasin seerumia* ensimmäisen kerran ja olin jo jäänyt koukkuun!

Valitsin neljästä vaihtoehdosta iholleni sävyn Warm 1 ja se sopii ihonsävyyni todella hyvin. Seerumi* on todella nestämäistä ja sitä pitää muistaa ravistaa kunnolla ennen käyttöä. Levitän seerumin* puhtaalle iholle sormin ja se imeytyy ihoon nopeasti.

 

 

Meikkipohja jää ihanan kuultavaksi ja iho ravituksi sekä hyvinvoivaksi. Huippulaadukkaassa seerumipohjassa yhdistyvät vitamiini- ja antioksidanttipitoinen Korento Berry Active Complex™-marjaöljy-yhdiste, E-vitamiini, jojoba sekä iholle ihanteelliset rasvahapot.

Seerumi-meikkivoiteen* peittävyys on hyvin kevyt, hieman ehkä bb-voidemainen, mutta mielestäni miellyttävämpi ja todella paljon hoitavampi. Nämä ovat toki mielipidekysymyksiä eivätkä kaikki tuotteet tietenkään toimi kaikilla.

 

 

Seerumi-meikkivoiteen* jälkeen peitän tummat silmänaluset ja satunnaiset näppylät Benecosin Natural CC Concealerilla sekä Avrilin peitevoiteella. Taivutan ripset huolellisesti useata kohtaa ja levitän luomille vaalean ruskeaa luomiväriä.

Luomille levitän oikeasti Laveran Mineral Sun Glow Powder aurinkopuuterin vaaleampaa sävyä ja puuterin tummemmalla värillä teen kasvoille kevyet varjostukset. Tummempaa väriä levitä nenänpieliin, poskipäiden alle (vetämällä posket lommolle löytyy oikea kohta), hiusrajaan ja leuan alle.

Poskipunaa sipaisen poskien korkeimmille kohdille ja tällä hetkellä käytössäni on Santen Multi Effect Beauty Blush poskipuna. Korennon Seerumi-poskipuna vaikuttaa aika varteenotettavalta tuotteelta ja voisi toimia hyvin tämän Seerumi-meikkivoiteeni* kanssa. Se voisikin olla ehkä seuraava poskipunani!

 

 

SItten tullaan omaan luonnonkosmetiikkasyntiini. En ole löytänyt vielä toimivaa ripsiväriä luonnonkosmetiikan saralta! Kaikki muut käyttämäni meikit ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta ripsiväri on Lumenen vedenkestävä Nordic Chic Full-On Curl Mascara. Se on ainoa ripsiväri, joka pitää ripseni taivutettuina.

Minulla on siis jopa alaspäin taipuvat ripset ja joudun ne taivuttamaan huolellisesti monesta kohtaa ennen ripsivärin levittämistä. Lumenen vedenkestävä on ainoa ripsiväri, joka pitää ripseni taivutettuina. Muut ripsivärit, jopa ihan synteettisetkin ripsivärit, suoristavat ripset heti levityksen jälkeen.

 

 

Muuta ei arkimeikkiini sitten tarvitakaan ja aikaa tähän kuluu sellainen viitisen minuuttia. Varmaan selviäisin muutamassa minuutissa, jos joskus saisin meikata ilman keskeytyksiä.

Tykkään, että arkimeikki on luonnollinen ja juhlaan sekä illanistujaisiin saa sitten meikata rohkeammin. Meikkaaminen kuitenkin on tosi kivaa puuhaa!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä