Tavoitteena terveet ja valkoiset hampaat luonnollisesti? Kokeile näitä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Valitsin testattavakseni Ecodentan suun ja hampaiden hyvinvointituotteita, sillä luotan myös sillä saralla luonnonkosmetiikkaan. Valitsin testiin Extraordinary Whitening Mouhtwashin eli valkaisevan suuveden sekä Whitening Toothpaste with Papaya Extractin eli valkaisevan papaijahammastahnan. Molempia olen nyt käyttänyt useamman viikon.

Tuotteet ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa ja minusta ne vaikuttivat testaamisen arvoisilta tuotteilta. Lisäksi vielä minusta on iso plussa se, että tuotteita voi ostaa kohtuuhintaan esimerkiksi Prismoista.

Ecodentan tuotteiden luonnolliset ainesosat hoitavat hampaita ja suun herkkiä limakalvoja luonnollisesti ja tehokkaasti. Ecodenta -tuotteet sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön ja ne on kehitetty yhteistyössä Liettuan yliopiston terveystieteiden laitoksen sekä hammaslääkärien kanssa.

 

 

Musta, mutta valkaiseva suuvesi

Ecodenta Extraordinary Whitening Mouthwash -valkaiseva suuvesi on hauska tuttavuus. Kun se saa levätä aikansa, on se ihan kirkasta, mutta kun sitä ravistaa, tulee siitä ihan pikimustaa. Värinsä suuvesi saa aktiivihiilestä ja muita tehoaineita ovat suola sekä minttuöljy. Yhdessä ne poistavat värjäymiä ja antavat suojan plakkia vastaan.

Suuvettä on helppo annostella pulloa puristamalla ja suuvesi on todella raikasta. Purskuttelen aamuin ja illoin suuvettä hammaspesun jälkeen parin minuutin ajan ja sen jälkeen vielä huuhtelen suun huolellisesti. Minusta suuvesi jättää hampaat ja suun erittäin raikkaaksi sekä puhtaaksi.

 

 

Papaijatahnalla valkoisemmat hampaat

Ecodenta Whitening Toothpaste with Papaya Extract -valkaiseva papaijahammastahna on mukavan miedon makuinen eikä se vaahtoa, mutta kuitenkin se on raikkaan makuinen. Sen fluoripitoisuus on 1130 ppm eli hieman vähemmän kuin suositellaan. Itse en uskaltaisi käyttää kokonaan fluoritonta hammasrahnaa ja ajattelin tämänkin kanssa vuorotella vahvempaa tahnaa.

Papaijauutteessa olevat luonnolliset vaikuttavat aineet eli papaijahedelmän entsyymit valkaisevat hampaita turvallisesti kiillettä vahingoittamatta. Papaijauute ja hellävaraisesti hankaavat aineet poistavat tehokkaasti plakin ja palauttavat hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Ne myös auttavat pysäyttämään uuden plakin ja hammaskiven muodostumisen.

 

 

Tehokaksikolla värjäymille kyytiä

Muutaman viikon testijaksoni aikana olen huomannut muutaman värjäymän poistuneen ja hampaiden sävy on tainnut vaalentua hieman. Tai sitten vain kuvittelen! Aion kuitenkin jatkossakin käyttää tätä kaksikkoa, sillä mielestäni se on toiminut. Tosin hammastahnaa haluan todennäköisesti vuorotella enemmän fluoria sisältävän tahnan kanssa ihan vain varmuuden vuoksi.

Näitä tuotteita kannattaa kokeilla, jos suosit luonnollisia keinoja hampaiden valkaisussa, puhdistuksessa ja hoitamisessa. Tuotteita myyvät Prismat, Ruohonjuuret, Sokokset ja luonnonkosmetiikkaan erikoistuneet verkkokaupat sekä erikoisliikkeet ja putiikit sekä maahantuojan miraz.fi-verkkokauppa.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä