Hiustenhoito: Tässä ovat minun lempituotteeni

Tässä ovat minun tämänhetkiset lempituotteet hiusteni hoidossa. Shampoo, hoitoaine ja hiusseerumi.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Olen käyttänyt pitkään palashampoota ja itsetehtyä hiushuuhdetta, mutta nyt halusin kokeilla jotain uutta. Valitsin testiin Urtekramin Green Matcha -sarjan Deep Cleansing Shampoon* ja Urban Protection Hoitoaineen*, sillä minua viehätti tuotteiden sisällön lisäksi se, että pakkaukset ovat entistä vastuullisempia.

Ehdoton lempparini hiuksiin jätettävistä tuotteista on Evolve Organic Beautyn Kosteuttava Hiusseerumi*, jota olen käyttänyt jo kauan. Se on ihanan kevyt vaikka öljymäinen onkin, hoitaa hiuksia täydellisen hyvin ja selvittää esimerkiksi lasten takkutukat.

Oma hiuslaatuni on hyvin taipuisa ja minulla on erittäin paljon hiusta. Hiukseni eivät kuitenkaan ole karheat tai mitenkään erityisen paksut, mutta eivät kuitenkaan ihan ohuetkaan. Hiustenhoitotuotteet eivät saa latistaa hiuksiani, mutta niiden täytyy kuitenkin olla hoitavia ja hiusta vahvistavia. 

 

 

Hiustenhoidon lempituotteeni

Urtekramin Green Matcha -sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät vihreää matchaa sekä mikroleväuutetta. Niiden sisältämät antioksidantit suojaavat hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta, esimerkiksi vaikkapa saasteilta.

Japanilainen matcha saadaan tuotteisiin luomulaatuisena ja tuotteiden raikas tuoksu on peräisin matchan lisäksi yuzu-hedelmästä sekä punaisesta greipistä. Tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti ja ne ovat vegaanisia. Urtekramin tuotteita tai niissä käytettyjä raaka-aineita ei myöskään koskaan testata eläinkokein.

Green Matcha -sarjan shampoo* ja hoitoaine* ovat tosiaan muodostuneet yksiksi lemppareiksini Evolven hiusseerumin* rinnalle. Shampoo* ja hoitoaine* ovat sopivan kevyitä, mutta kuitenkin tarpeeksi hoitavia minun hiuksilleni. Tykkään myös Green Matcha -tuotteiden* tuoksusta paljon, vaikka aluksi pelkäsin, että ovatkohan ne liian yrttisen tuoksuisia. Hiusseeruminkin* tuoksu on ihana!

 

 

Urtekram Green Matcha Deep Cleansing Shampoo*

Urtekramin Green Matcha- sarjan shampoo* on syväpuhdistava shampoo kaikille hiustyypeille. Sen sisältämät vihreä matcha, mikroleväuute sekä hyaluronihappo hoitavat hiusta samalla kun shampoo* pesee hiukset syväpuhtaaksi. Shampoo* ei sisällä parabeeneja, silikoneja, synteettisiä öljyjä, synteettisiä hajuaineita eikä synteettisiä väriaineita.

Green Matcha Deep Cleansing Shampoo* vaahtoaa kosteissa hiuksessa hyvin pehmeästi ja todellakin pesee hiukset erittäin puhtaiksi. Omat hiukseni eivät kuitenkaan jää shampoon* jäljiltä takkuun, joten niihin on helppo levittää hoitoaine. Shampoon* tuoksu on ihanan raikas, mutta kuitenkin sen verran mieto, että hiukset eivät jää tuoksumaan mitenkään voimakkaasti.

Shampoopullon* koko on 250 ml ja sen hinta pyörii suunnilleen viiden euron tietämillä. Shampoo* siis todella on kohtuuhintainen, niin kuin Urtekramin muutkin tuotteet yleisesti ottaen ovat.

 

 

Urtekram Green Matcha Urban Protection Hoitoaine*

Green Matcha -sarjan Hoitoaine* sopii kaikille hiustyypeille. Se sisältää japanilaista vihreää matchaa, mikroleväuutetta, glyseriiniä ja hyaluronihappoa, jotka hoitavat sekä suojaavat hiuksia ympäristön epäpuhtauksilta. Myöskään hoitoaine* ei sisällä parabeeneja, silikoneja, synteettisiä öljyjä, synteettisiä hajuaineita eikä synteettisiä väriaineita.

Urban Protection Hoitoaine* on koostumukseltaan melko kevyt, mutta sen saa kuitenkin levitettyä hiuksiin hyvin. Hieron hoitoaineen* kosteisiin hiuksiin ja annan vaikuttaa pari minuuttia. Hoitoaine* ei jätä hiuksia lähmäisiksi tai raskaiksi vaan sileiksi, kevyiksi ja hoidetuiksi. Tuoksu on hoitoaineessakin* raikas, mutta ei kuitenkaan liian voimakas.

Kuten myös shampoolla*, hoitoaineellakin* tuubin hinta on viiden euron hujakoilla. Pakkauksen koko on tosin hieman pienempi kuin shampoolla*, sillä tuubi sisältää 180 ml hoitoainetta*.

 

 

Entistä vastuullisempia pakkauksia

Green Matcha -sarjan tuotteet on pakattu entistä vastuullisempiin, kasvipohjaisiin, pakkauksiin. Urtekram siirtyykin vuoden 2019 aikana kosmetiikkatuotteissaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta, sokeriruo’osta valmistettuihin pakkauksiin. Green Matcha on ensimmäinen linja, jossa hyödynnetään tätä vastuullisempaa pakkausinnovaatiota.

Vähitellen Urtekramin käyttämät muovipullot ja -tuubit tullaan valmistamaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta, sokeriruo’osta öljyn sijaan. Myös pumpuissa ja korkeissa siirrytään kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin heti, kun niissä voidaan taata riittävä laatu. Jokaisessa pakkauksessa on merkintä, jossa lukee kuinka paljon pakkauksen materiaalista on kasvipohjaista.

Urtekramin pakkauksissa käytetty sokeriruoko tulee Brasiliasta, joka onkin maailman suurin sokeriruo’on tuottaja. Viljelmät, joissa Urtekramin käyttämä sokeriruoko vastuullisesti viljellään, sijaitsevat kaukana Amazonin sademetsistä. Uskoisin, että kasvipohjainen pakkaus on parempi valinta ympäristölle ja se voidaan kierrättää normaalin muovijätteen mukaisesti.

Tosin en osaa sanoa, onko näillä kasvipohjaisilla pakkauksilla minkälainen kierrätysarvo. Lähinnä siis tarkoitan sitä, että saadaanko niitä käytettyä uusiksi vai menevätkö ne suoraan poltettavaksi?

 

 

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir*

Evolven Kosteuttava Hiusseerumi* on ollut minun lempparini luonnonkosmetiikan hiuksiinjätettävistä tuotteista siitä saakka kun sitä ensimmäistä kertaa testasin. Se on täysin luonnollinen sekä silikoniton ja auttaa hiuksia pysymään terveinä, kosteutettuina tehden niistä helpommin käsiteltävät.

Marokkolainen luomuarganöljy sekoitettuna luomulaatuiseen baobaböljyyn ja Tahitin monoihin auttavat siloittamaan hiusta sekä poistamaan sähköisyyttä. Hiusseerumi* sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti.

Hiusseerumia* riittää hiuksiin ihan muutama tippa. Itse käytän sitä kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen, mutta lapsilla saatan selvittää sen avulla takkuja kuivistakin huiksista. Se toimii kuin unelma ja monta kertaa olen välttynyt öljyn avulla takkujen leikkaamiselta. Seerumi* muuten tuoksuu aivan ihanalle! Ihan kuin karkille.

Evolven Kosteuttava Hiusseerumi* on pipettipullossa, jonka koko on 30 ml ja hinta parinkympin luokkaa. Hinta voi tuntua korkealta, mutta tuote* on aivan älyttömän riittoisa! Käytän sitä kerralla korkeintaan kolme pientä tippaa, joten pullolinen seerumia riittää vaikka kuinka kauan. 

 

 

Sellaiset ovat siis minun tämänhetkiset lempparini hiustenhoidon saralla. Kaikki luonnonkosmetiikkaa ja todella toimivia minun hiuksilleni. Kaikki tuotteethan eivät voi millään sopia kaikkien hiuksille, mutta kokeilemalla löytää ne omat lempparit!

 

-R

 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Kiitos!
Matchafani sai nyt mainion vinkin. Täytyypä metsästää nuo Green matcha -tuotteet jostain.
Kivaa viikonloppua! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä