Banaani Nice Cream – Jäätelö, jota voi syödä vaikka joka päivä

 

Olen jo monta vuotta tehnyt lapsille (ja itselleni) itse jäätelöä. Tai oikeastaan pehmistä kai tämä on! Banaanipehmistä. Sitä on joka tapauksessa aivan törkeän helppo tehdä ja ihan oikeasti se ei ole tippaakaan epäterveellistä. Toki meillä ihan tavallistakin jätskiä syödään, mutta tämä on meillä ns. terveellinen herkku.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta ei se ole. Tämä banaanipehmis eli Banaani Nice Cream  on helppo ja nopea tehdä. Se ei todellakaan ole epäterveellistä ja maistuu hurjan hyvälle!

 

 

Banaani Nice Cream

2 jäistä banaania
Kaurajuomaa

Pilko tummuneet banaanit ja pakasta ne yön yli. Minulla itselläni on yleensä muutama banaani pilkottuna pakastimessa, sillä pilkon sinne aina ne tummuneet banaanit, joita ei enää syödä. Näin jätskiainekset on aina valmiina.

Kun teet pehmistä, ota banaanit hetkeksi aikaa huoneenlämpöön, jotta ne pehmenevät hieman. Laita banaaniviipaleet blenderiin ja kaada päälle hieman kaurajuomaa. Hurauta niitä blenderissä hieman ja jos blenderi jumittuu, sekoita ja töki seosta vähäsen lusikalla.

Hurauta taas hieman lisää ja käytä välillä lusikkaa apuna. Lisää kaurajuomaa ja sekoittele kunnes pehmis vastaa koostumukseltaan pehmistä.

Lusikoi jäätelö tarjoiluastioihin ja ei muuta kuin herkuttelemaan!

 

 

Banaani Nice Cream sopii koko perheen herkkuhetkiin ja sen valmistuksessa voi käyttää mitä tahansa maitojuomaa. Olen välillä lisännyt joukkoon esimerkiksi pakastevadelmia tai -mansikoita ja oikeasti vain mielikuvitus on rajana! Eli ei muuta kuin testailemaan.

Alla on ohje aivan superhyvään Suklaa-kahvi Nice Creamiin, joka maistuu varsinkin aikuisille.

 

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä