Tuotteet, joilla aikuisiän akne sai häädön

 

Kirjoittelin kärsineeni aikuisiän aknesta ja saaneeni apua ihotautilääkärin vastaanotolta. Kerroin myös, että lääkärin suosituksesta vaihdoin ihonhoitotuotteeni apteekkikosmetiikkaan. Ja mikä upeinta, ihoni alkaa voida jo aika hyvin!

Sain ihotautilääkäriltä reseptillä voiteita, joilla olen apteekkikosmetiikan lisäksi ihoani hoitanut, joten on ehkä hieman hankala sanoa, että ovatko ne vai ihonhoitotuotteet vaikuttaneet ihoni kuntoon enemmän. Vai onko kyseessä ollut kenties niiden yhteissumma?

Oli miten oli, ajattelin jakaa ihotautilääkärin vinkit aikuisiän aknesta kärsivälle iholleni. Ken ties, näistä tuotteista voi vaikka löytyä apua jollekin muullekin aknesta kärsivälle!

 

 

La Roche-Posay Effaclar -puhdistusgeeli

La Roche-Posay Effaclar Puhdistusgeeli on hellävarainen ihon puhdistaja rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Se poistaa tehokkaasti kasvoilta epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. 

Herkälle iholle sopiva puhdistusgeeli vaahtoaa pehmeästi eikä heikennä ihon omaa suojaa. Puhdistusgeeli ei kuivata ihoa ja jättää sen puhtaan sekä raikkaan tuntuiseksi! Puhdistusgeeli ei myöskään sisällä parabeeneja.

Pesen kasvoni puhdistusgeelillä aamuin ja illoin eikä se tosiaan ole kuivattanut kasvojani, mutta finnit ovat ihanasti kuivuneet. Käytän puhdistusgeeliä myös yläselän iholle ja siellä se on myös toiminut hyvin.

 

 

La Roche-Posay Effaclar Skintonic -kasvovesi

La Roche-Posay Effaclar Skintonic -kasvovesi sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Virkistävä kasvovesi syväpuhdistaa ja viimeistelee puhdistuksen. Se supistaa ihohuokosia ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.

Kasvovesi vähentää ihon kiiltelyä ja antaa sille mattapinnan. Syväpuhdistava koostumus sisältää hellävaraisesti kuorivaa LHA:ta, joka silottaa ja tasoittaa ihon sävyä. Kasvovesi on koostumukseltaan väriaineeton ja parabeeniton.

Käytän kasvovettä aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen ja se jättää ihon ihanan raikkaaksi.

 

 

La Roche-Posay Effaclar Duo+ -kosteusvoide

La Roche-Posay Effaclar Duo+ on rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon korjaava kosteusvoide. Se vähentää vaikeita epäpuhtauksia ja finnejä sekä puhdistaa talin tukkimia ihohuokosia.

Voide on raikkaan geelimäinen ja sävyltään omaan ihonsävyyn mukautuva. Sen ansiosta iho näyttää välittömästi sileämmältä, vähemmän punoittavalta ja vähemmän kiiltävältä. Voide on myös hypoallergeeninen.

Käytän La Roche-Posay Effaclar Duo+ -kosteusvoidetta aamuisin puhdistusgeelin ja kasvoveden jälkeen. Se jättää kasvot tasaisen mattapintaiseksi ja sopii loistavasti meikin alle!

 

 

Näillä tuotteilla oma ihoni on alkanut paranemaan. Luonnonkosmetiikan ystävänä toki harmittaa, että nämä eivät luonnonkosmetiikkaa ole, mutta ihoni alkoi olla sen verran huonossa kunnossa, että se ei enää pystynyt minua auttamaan. Tarvittiin järeämpiä keinoja ja onneksi apua löytyi.

Laitan tähän alle vielä edellisen kirjoitukseni aiheesta nimeltä aikuisiän akne.

 

 

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille! Itse vietän tänään syntymäpäivääni ja illalla arvon ihanan Urtekram Purple Lavender -tuotepaketin. Olethan jo osallistunut täällä sen arvontaan?

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä