Nappaa talteen 21 päivän ilmaiset kotitreenit ja ihastu

 

Olen monesti kirjoittanut, että rakastan treenata kotona juuri silloin kuin itselleni parhaiten sopii. Kolmen pienen lapsen äitinä omien treenien aikatauluttaminen on välillä haastavaa, mutta se, että voin treenata kotona, on helpottanut tätä paljon. Haluan jakaa myös teille tutusmisedun 21 päiväksi palveluun, jonka kautta itse treenaan, sillä olen tykännyt siitä hurjasti.

Yleensä teen kotitreenin silloin kun lapset ovat joko nukkumassa tai miehen kanssa esimerkiksi kaupassa tai mökillä. Avaan maton ja valitsen treenin, joka minua sillä hetkellä puhuttelee. Jos aikaa on vain vähän, teen parinkymmenen minuutin tehotreenin, ja jos aikaa on enemmän, teen pidemmän treenin.

Palvelu, joka tuo treenit kotiini, on nimeltään Yogaia ja minulla on ollut jäsenyys palveluun nyt viitisen vuotta. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen heidän valikoimaansa sekä ohjauksen tasoon. Itselläni on tanssijan tausta ja osaan sitä kautta arvostaa sitä, että treeni on suunniteltu ja ohjattu hyvin. Yogaialla se on juuri niin!

 

 

Yogaia toimii nettiyhteyden kautta ja voit joko asentaa aplikaation puhelimeen ja tablettiin tai käyttää palvelua nettiselaimen kautta. Vaihtoehtoina ovat joko livetunnit tai tallenteet. Voit siis laittaa kamerayhteyden päälle ja tehdä treenin niin, että ohjaaja näkee sinut livenä tai sitten tehdä treenin tallenteiden kautta silloin kuin sinulle sopii.

Tallenteiden kautta treenatessa ohjaaja ei tietenkään pysty ohjaamaan sinua henkilökohtaisesti. Yogaialla treenit on ohjattu todella hyvin ja liikkeet neuvotaan selkeästi sekä annetaan paljon erilaisia vaihtoehtoja, joten tallenteiden kautta treenaaminen on myös loistava vaihtoehto. Itse tykkään siitä, että tallenteet ovat katsottavissa ihan koska vain, joten voin treenata silloin kun minulle sopii.

Itse rakastan joogaa ja sitä löytyy Yogaian valikoimasti todella runsaasti. Löytyy eri lajeja ja suuntauksia, eri vaikeustasoja sekä eri kielistä ohjausta. Ja joogan lisäksi valikoimassa on lihaskuntotreeneja oman kehon painoilla sekä esimerkiksi kahvakuulan kanssa. Löytyy pilatesta, barrea ja meditaatioharjoituksia sekä erilaisia jumppia ja venyttelytunteja. Valikoima on superlaaja!

 

 

Jos kiinnostus heräsi, kannattaa ihan ehdottomasti napata talteen täältä tutustumispassi Yogaialle. Sillä saat 21 päivän ilmaisen ja rajattoman tutustumisjakson palveluun, joka tuo treenit kotiisi! Saat siis kokeilla koko superlaajaa ja todella laadukasta treenivalikoimaa ihan niin paljon kuin vain haluat 21 päivän ajan maksutta.

Voin erittäin lämpimästi suositella tutustumaan ja ihastumaan! On aivan mahtavaa saada liikkuminen osaksi arkea ja vieläpä todella helposti.

Alta löytyy viime kesäiset vinkkini kotona treenaamiseen:

 

Mukavia treenihetkiä!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tulin ensimmäistä kertaa blogiisi jonkun toisen blogin kautta. Olen liikuntavammainen ja myös liikuntavastainen – inhoan kaikkea liikkumista ja kuntoni on sen mukainen. Poikkeuksen teki kylpylässä löytämäni hydrohex jumppaohjelma, johon koukutuin. Nyt vaan on uimahalli kiinni.

Tästä sun jutusta tuli mieleen, että löytyisköhän joku vastaava ”mummojumppa” mulle. Tuolijumppaa tms. jossa otettais huomioon ettei pysty lattialle menemään. Vois olla, että sellaisesta tykkäisin. Tai edes voisin pakottaa itseni, jos olis tarpeeksi yksinkertaista.

Avatar

Moikka ja kiva kun löysit tänne! Enpäs osaa ihan heti sanoa, löytyisikö tuolta sinulle sopivaa jumppaa, kokeilemallahan se selviää. Jos palvelu ei tunnu omalta niin sittenhän sitä ei ole järkeä jatkaa testijakson jälkeen enää. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä