Ripaus bohoa olohuoneen sisustukseen uudella sohvalla

 

Olen tässä jo kauan huomannut haikailevani sisustukseen boho-tuulahduksia. Tällä hetkellä tykkään kovasti luonnonmateriaaleista ja luonnonläheisistä sävyistä yhdistettynä raikkaaseen turkoosiin ja hillittyyn harmaaseen. Toisaalta taas minua miellyttää kaikki erilaiset materiaalit, mutta mukana täytyy olla myös jotakin luonnollista.

Vielä joku aika sitten minun teki mieli heittää kaikki tavarat kierrätykseen ja pelkistää sekä minimalisoida sisustus ihan täysin. Se meni ohi ja nyt koti kaipaa kovasti runsautta ja lämpöä. Paljon erilaisia esineitä ja ripauksen rosoisuutta.

 

 

Olen haaveillut sohvarintamalla jo usean vuoden kahdesta asiasta. Toinen on Ikean Landskrona nahkainen kulmasohva ja toinen on konjakin väri. Jokunen aika sitten unelmani melkein kävi toteen kun Landskrona -sarjaan tuli valittavaksi kullanruskea nahka, mutta sitä ei kuitenkaan ollut saatavana kulmasohvaan.

Mutta nyt. Nyt unelmani todella on totta, sillä Landskronaan on tullut valittavaksi kullanruskea nahka myös kulmasohvaan! Sain meidän vanhan nahkasohvamme tori.fi:ssä myytyä ja laitoin Landskronan tilaukseen. Sohva saapui meille tiistaina ja voi kuinka ihana se onkaan!

 

 

Sohva tuntui heti omalta ja kuten jo Ikeassa totesimme, siinä on erittäin hyvä istua. Se on ihanan ryhdikäs ja tykkään kovasti sen verhoilusta sekä väristä. Meillä on ollut sekä nahka- että kangassohvia ja olen tullut siihen tulokseen, että kun perheeseen kuuluu kolme pientä lasta ja koira, on se nahkasohva meille paras.

Nahka on helppo pitää puhtaana ja uskon, että tämä ruskea on värinä melko kiitollinen. Siinä ei ehkä näy heti kaikki likatahrat tai kynän jäljet, joita sohvaan väistämättä tulee. Vaaleat nahkasohvasohvat ovat olleet siinä mielessä huonoja, että niissä on tosiaan näkynyt ihan kaikki eikä niitä oikein ole saanut tasaisen väriseksi enää puhdistamallakaan.

Käytössä ja ajan kanssahan sen sitten näkee, että onko sohva oikeasti toimiva vai ei. Kaikkea ei aina pysty muutamalla istumisella huomaamaan, mutta näin muutaman päivän kokemuksen jälkeen ainakin tuntuu hyvältä valinnalta. Vielä tarvitaan muutama sohvatyyny lisää ja onneksi niitä löytyy komerosta!

 

 

Olohuone on jo melko kodikas, mutta vähän se kaipaa vielä runsautta ja boho-henkeä. En millään haluaisi ostaa uutta vaan yritän keksiä jotakin näistä meillä jo esimerkiksi varastossa olevista tavaroista. Useinhan tämä sisustaminen on varsinaista tetristä tai rulettia kun pyörittelen huoneesta toiseen samoja huonekaluja sekä muita esineitä. Ja se on ihanaa puuhaa!

Sohvapöydällä oleva pinkki sydänkynttilä on synttärilahja lapsilta. Samoin myös peitto, joka on sohvalla! Nämä ja monet muut olohuoneen esineet ovat sellaisia aarteita, joista en varmasti tule koskaan luopumaan. Niillä on ihan liikaa tunnearvoa.

Mukavaa perjantaita ja ihanaa viikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä