Olisiko tässä kaikkein paras ihoa uudistava vartaloöljy Weledalta?

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil on ehdoton lemppari-ihoöljyni vartalon iholle.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu pr-näytteenä

 

Minun ei tule kovinkaan paljoa rasvailtua tai öljyiltyä vartaloni ihoa. Minun tulee kuitenkin kuureittain käytettyä mikroneulausta vartalon iholle ja sen jälkeen olen hoitanut ihoani luonnonkosmetiikan vartaloöljyillä. Otsikko lupaa paljon, mutta Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* on todellakin aivan mahtava tuote, jota voin suositella lämpimästi! 

Minun on pitänyt tästä upeasta löydöstä kirjoittaa jo todella pitkään, mutta asia on vain aina jäänyt ja jäänyt. Nyt kuitenkin sain kuvat kaivettua koneen syövereistä esiin ja jaan omat kokemukseni tästä ihanan uudistavasta vartaloöljystä*. Olen sitä käyttänyt mikroneulauksen kaverina kuuriluonteisesti ja se on sopinut hommaan kuin unelma.

 

 

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil*

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* on hieno, ihoa uudistava öljy, joka sisältää granaattiomenan siemenöljyä sekä jojoba-, seesami- ja macadamiaöljyjä. Luonnonmukainen vartaloöljy* sopii loistavasti ikääntyvälle iholle, sillä se uudistaa ja kiinteyttää ihoa hyvin tehokkaasti. Vartaloöljy* on antioksidanttinen ja se sisältää runsaasti puhtaita eteerisiä öljyjä.

Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil* stimuloi solujen uusiutumista ja suojaa ihoa kuivumiselta sekä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Se tasoittaa sekä kiinteyttää ihoa ärsyttämättä sitä ja öljy* sopiikin myös herkälle iholle. Kuten kaikki Weledan tuotteet, on tämäkin vartaloöljy* sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Pomegranate Vartaloöljyn* tuoksu on mielestä aivan hurmaava! Siinä sekoittuvat hedelmäisen raikas appelsiinin tuoksu sekä ihanan makeat davanan ja vaniljan vivahteet. Öljy* imeytyy ihoon nopeasti eikä iho jää ällöttävän öljyisen tuntuiseksi vaan ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi. Ja hurmaavan tuoksuiseksi, totta kai!

Weledan sivuilta löytyy lisää tietoa tästä upeasta öljystä ja sitä myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Kicks, valikoidut apteekit, verkkokaupat sekä eko- ja luontaistuotekaupat.

 

 

Mikä mikroneulaus?

Mikroneulaus on erinomainen tapa stimuloida ihon kollageenituotantoa sekä kiinteyttää ja tasoitta ihoa. Mikroneulaus tasoittaa arpia, venytysjälkiä, selluliittiä sekä ihon koostumusta. Itselläni on käytössä Swiss Clinicin Skin Roller Boby -mikroneulausrulla, mutta esimerkiksi Puhdas+ tekee rollereita myös.

Mikroneulauksessa iholle rullataan tuhansia pieniä reikiä, joiden avulla iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät paremmin. Skin Roller Body -mikroneulausrullassa on 1 200 hopeapäällystettyä mikroneulaa, jotka on valmistettu japanilaisesta kirurginteräksestä. Neulojen pituus ja etäisyys toisistaan on optimoitu vartalon iholle sopiviksi.

Kun rolleria rullataan iholla, aiheutuu siihen mikrovaurio, joka käynnistää ihon luonnollisen paranemisreaktion. Tämän tuloksena ihon kollageenin, elastiinin ja uusien ihosolujen tuotanto stimuloituu.

 

 

Sekä Weledan Pomegranate Regenerating Body Oil* että mikroneulaus ovat sopineet omalle iholleni todella hyvin! Olen pyrkinyt hoitamaan ihoani tällä yhdistelmällä niin, että mikroneulaan sekä öljyän ihoani viitenä päivänä ja sitten pidän viiden päivän tauon. Toki kiireisessä arjessa ei aina ehdi rullailla ja öljyillä, mutta yrittää aina voi!

Olen kirjoitellut mikroneulauksesta ennenkin ja alla olevien linkkien kautta löytyvät aiemmat postaukseni aiheesta.

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä