Meidän perheen luottovoiteet Weleda Skin Food -sarjasta


Weledan Skin Food -sarjaan kuuluu alkuperäisen monitoimivoiteen lisäksi nyt myös muita upeita voiteita.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu pr-näytteinä

 

Vihreätuubinen Weledan Skin Food* -voide taisi olla ihan ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Muistan kun sain sitä testattavakseni ja olin ällikällä löyty siitä, että luonnonkosmetiikkavoide voi olla niin toimivaa ja monikäyttöistä. Muistan silloin ajatelleeni, että Skin Food* on ikään kuin luonnollinen Bepanthen.

Aluksi Weledan Skin Foodeja oli vain yksi, mutta nykyään niitä on koko sarja. Alkuperäisen voiteen lisäksi löytyy voide huulille, kevyempi voide esimerkiksi käsille sekä vartalovoi vartalon iholle. Minun luottotuotteisiini sarjasta kuuluvat alkuperäinen Skin Food* -voide, Skin Food Lip Balm* -huulivoide ja Skin Food Light* -voide.

 

 

Alkuperäinen Weleda Skin Food*

Weleda Skin Food* on meidän perheen luottovoide. Meillä sitä käytetään melkeinpä kaikkeen mahdolliseen! Aina kun on joku pikkuinen ihottuma, haava tai kuiva läiskä jossain, laitetaan Skin Foodia*. Ennen käytin näissä tilanteissa Bepanthenia, mutta Skin Food* on korvannut sen jo monta vuotta. Skin Food onkin Weledan myydyin voide ja sitä on valmistettu vuodesta 1926 asti!

Skin Foodin* koostumuskin on hyvin bepanthenimainen eli todella runsas. Koostumusta on hankala selittää, mutta jos olet käyttänyt sitä paksumpaa Bepanthenia, tiedät, mitä tarkoitan. Tuoksu tosin Skin Foodissa* on voimakkaampi kuin Bepanthenissa, mutta itse pidän tuoksuista, joten minulle se sopii.

Weledan Skin Food* on todella hoitava voide ja se on toiminut meillä erinomaisesti juuri erilaisten ihoärsytysten ja kuivan ihon hoitoon. Minä tykkään käyttää Skin Foodia* myös huulivoiteena ja jotkut tykkäävät käyttää sitä kasvoilla myös highlighterina eli korostusvoiteena.

Skin Foodin* sisältämät lanoliini, auringonkukkaöljy ja mehiläisvaha sekä keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteet hoitavat kuivaa ja herkkää ihoa hyvin tehokkaasti. Skin Foodin* sisältämä lanoliini sitoo itseensä merkittävän määrän vettä, joten se on omiaan kuivalle ja karhealle iholle.

 

 

Weleda Skin Food Light*

Weleda Skin Food Light* on alkuperäisen Skin Food* -voiteen kevyempi versio, joka myöskin ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Skin Food Light* on lńimensä mukaan koostumukseltaan kevyempää kuin perinteinen Skin Food*. Se imeytyy ihoon nopeasti, joten se sopii ihan loistavasti esimerkiksi käsivoiteeksi rutikuiville käsilleni.

Skin Food Light* sisältää myöskin auringonkukkaöljyä ja keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan uutteita sekä mehiläisvahaa ja sheavoita, joten sekin on erittäin hoitava voide. Se sisältää myös lanoliinialkoholia, joka on omiaan kuivalle iholle. Lanoliinialkoholi on valmistettu lanoliinista eikä se siis ole ihoa kuivattava alkoholi niin kuin helposti saattaisi luulla. 

Tuoksu Skin Food Lightissa* on sama kuin alkuperäisessäkin Skin Foodissa* ja olen tykännyt tämän voiteen kevyestä koostumuksesta sekä hoitavista ominaisuuksista erittäin paljon! Omat käteni ovat niin kuivat, että ne vaativat todella tuhdin voiteen, jotta pysyvät kunnossa. Skin Food Light* on ollut juuri sellainen!

 

 

Weleda Skin Food Lip Balm*

Olen käyttänyt alkuperäistä Skin Foodia* huulivoiteena ja itseasiassa minulle on ollut sitä varten pienempi tuubi meikkipussissa aina mukana. Nyt saatavilla on myös ihan varta vasten huulille tarkoitettu Skin Food Lip Balm*. Se on pienessä tuubissa, josta sitä on näppärä levittää suoraan huulille.

Weleda Skin Food Lip Balm* suojaa ja hoitaa huulia erittäin tehokkaasti ja jättää huulille mukavan kiillon. Voide* on väritön ja tuoksuu samalle kuin muutkin Skin Foodit. Huulivoide* sisältää Skin Foodeille tutut tehoaineet, jotka todella hoitavat tehokkaasti huulia silloin kun ne hoitoa kaipaavat.

Weleda Skin Food Lip Balm* on todellinen luottohuulirasvani ja se kulkee aina laukussa mukanani!

 

 

Tämä Weledan Skin Food -kolmikko* on omaan käyttööni tullut jäädäkseen ja perinteinen Skin Food* pysyy edelleen koko perheen luottovoiteena. Sitä levitellään jatkossakin kaikille rohtumille, ihottumille ja kuiville alueille. Skin Food* -voide oli muuten ennen metallituubissa, mutta nykyään se on onneksi pakattu ekologisempaan muovituubiin.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä