SodaStreamillä eroon pullorumbasta

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuotteet saatu
 

Meillä juodaan hiilihapotettua kivennäisvettä monta litraa päivässä. Tai pitää ehkä sanoa, että juotiin, sillä nykyään meillä hiilihapotetaan ihan vain meidän omaa hanavettä SodaStream Source -laitteella.

SodaStream on auttanut meidän perheen eroon siitä pullojen kantamisesta kaupasta kotiin sekä tietenkin vähentänyt hurjan paljon meidän pullonpalautusrumbaa. Enää ei tarvitse kuljettaa montaa kassillista pulloja kauppaan takaisin vaan tosiaan, vesi hiilihapotetaan kotona SodaStream -pulloihin. Vaikkaan, että myös ympäristö kiittää!

Saan yhdessä SodaStreamin kanssa arpoa blogini lukijoiden kesken yhden SodaStream Spirit -laitten ja My Only Bottle -pullon. Ohjeet arvontaan löytyy tämän postauksen lopusta, mutta tässä ensin meidän kokemuksiamme SodaStreamistä. 

 

 

SodaStreamillä eroon pullorumbasta

Alkuun ajattelin, että mitenköhän meidän käy? Totummeko käyttämään SodaStreamiä vai onko meillä vain yksi kodinkone lisää tilaa viemässä keittiön tasolla? Ja toisaalta, maistuisiko hanavesi hiilihapotettuna yhtä hyvältä kuin kivennäisvesi?

Kävi kuitenkin niin, että SodaStream on ollut meillä ihan jatkuvassa käytössä eikä meillä ole ollut tarvetta enää ostaa kuplavettä kaupasta. Suomalainen hanavesi maistuu kuitenkin niin hyvälle ihan jo sellaisenaan, joten onneksi myös hiilihapotettuna se on yhtä hyvää kuin valmiiksi hiilihapotettu kivennäisvesikin.

Olen törmännyt muutamaan otteeseen hanaan asennettaviin vedensuodattimiin ja olenkin miettinyt, että olisikohan sellainen tarpeellinen? Paljon on ollut puhetta vesiputkien huonosta kunnosta sekä niiden likaisuudesta ja itseänikin joskus mietityttää kaikki kemikaalit, joita hanavedessä mahtaa ollakaan.

 

 

Kuinka SodaStream toimii?

SodaStream hiilihapottaa veden hiilidioksidisylinteristä, joka on laitteen takaosassa. Se on todella helppo laittaa paikoilleen ja kun se tyhjenee, käydään se täyttämässä lähimmällä jälleenmyyjällä. Meillä se on lähi-Cittarin R-Kioski, jonne on vain muutama kilometri matkaa.

SodaStream -pullo täytetään merkkiviivaan asti hanavedellä ja napsautetaan näppärästi Snap lock -toiminnon ansiosta paikoilleen sekä pois ilman pullon kiertämistä. Sitten vesi hiilihapotetaan painamalla laitteen etuosan hiilihapotuspainiketta alaspäin. Meidän Source -laitteessa painike pidetään alhaalla niin kauan, että haluttu hiilihappotaso on saavutettu.

Sourcen led-valot kertovat hiilihappotason, joten veden hiilihappoisuus on todella helppo määritellä. Led-valojen ansiosta vesi on siis juuri oikeanlaista. Minä itse tykkään, että vedessä saa olla reippaasti hiilihappoa, joten meillä hiilihapposylinteri kuluu loppuun tietenkin nopeammin kuin silloin, jos vettä ei hiilihapota niin runsaasti.

Kun vesi on hiilihapotettu, sekaan voi lisätä SodaStream -juomatiivisteitä oman maun mukaan. Tämä ei tietenkään ole pakollista, jos haluaa vain pelkkää kuplavettä. Saatavilla on todella paljon erilaisia makuvaihtoehtoja, joilla voi valmistaa niin limpparia kuin sitten makuvettäkin. Kirjoittelen meidän lempparimauista vielä oman postauksen, ettei tästä tule ihan maratoni!

 

 

Kuplavesi mukaan My Only Bottle -pullolla

Ennen SodaStream Source -laitteen muuttamista meille, oli minulla tapana ottaa aina kotoa lähtiessäni pieni pullo hiilihapotettua kivennäisvettä mukaan. Niin teen edelleen, mutta nyt vain kertakäyttöpullo on vaihtunut SodaStream My Only Bottle -pulloon.

Minulla on aina jääkaapissa kylmää vettä, jota kaadan My Only Bottle -pulloon ja hiilihapotan sen mukaani. Ja itseasiassa jopa mieskin on aamulla töihin lähtiessään ruvennut ottamaan mukaan pullollisen kuplavettä My Only Bottlessa.

Lapset käyttävät My Only Bottleja myös ihan vesipulloina reeneissä ja kerhossa. He ovat tykänneet niistä kovin, sillä korkki on helppo avata ja sulkea kokonsa ansiosta. Värit tietenkin ovat myös lasten mieleen ja nauhasta pulloja on helppo kantaa.

My Only Bottle -pullojen ansiosta meillä ei oikeastaan muita pulloja enää tarvitakaan. Niihin kun tosiaan voi tehdä sen kuplaveden tai sitten laskea hanasta ihan vain tavallista vettä. Koululainen saa viikonloppuna tehdä omaan pulloonsa haluamansa limun, mutta muuten meillä on pitäydytty vedessä.

Niin, ja muuten puolen litran My Only Bottle -pullot kestävät astianpesukoneessa pesun kunhan veden lämpötila ei ylitä 70 astetta. Pullot ovat myös UV-suojattuja eivätkä sisällä PBA-muovia. Tykkään lisäksi siitä, että, jos en halua ottaa nauhallista korkkia mukaani, tavallinenkin SodaStream -pullonkorkki sopii My Only Bottle -pullooni.

 

Arvonnassa Spirit -laite ja My Only Bottle -pullo

Sitten siihen arvontaan! Onnekas voittaja saa itseleen SodaStream Spirit -laitteen sekä My Only Bottle -pullon ja voin kyllä sanoa, että on ihan mahtava paketti voitettavaksi! Laitteen mukana tulee hiilidioksidisylinteri sekä litran uudelleentäytettävä SodaStream -pullo.

Arvontaan voit osallistua Instagramissa (@kotikumpulassablogi) tai kommentoimalla tähän postaukseen, että kumpi SodaStream Spirit -laitteen väreistä on enemmän makuusi, musta vai valkoinen. Voittomahdollisuudet voit myös tuplata osallistumalla arvontaan molemmissa! Instagram-profiilistani löydät ohjeet kuinka osallistua arvontaan siellä.

Suoritan arvonnan sunnuntaina 29.9. klo 18.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, joten muistathan blogia kommentoidessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle). Arvonnasta vastaa Koti Kumpulassa -blogi yhteistyössä SodaStreamin kanssa.

Onnea arvontaan!

Kommentit

70 kommenttia
Avatar

Valkoinen olis kiva. Mageet noi pikkupullot!

Avatar

Tää olis niin kätevä!

Valkoinen olis mun väri 🙂

Avatar

Musta ois mahtava! (:

Avatar

Valkoinen. Noi pikku pullotkin on kuin karkkeja…tahtoisi!!

Avatar

Musta! Ja nuo pikkupullot ovat ihan uusi juttu minulle, näyttävät käteviltä!

Avatar

Valkoinen ehdottomati 🙂

Avatar

Meillä sama juttu, että pullovettä juodaan päivittäin, joten tämä tulisi tarpeeseen. Valkoinen sopisi meille parhaiten! 🙂

Avatar

Musta! Ihanan söpöjä nuo mukaan otettavat pullot <3

Avatar

Valkoinen SodaStream sopis meille passelisti :)Mukaan kivaan arvontaan!

Avatar

Musta on mun väri:)

Avatar

valkoinen olisi ihana <3

Avatar

My only bottle vaikuttaa kyllä tosi näppärältä kokonsa ja tuon hihnan vuoksi, aiemmin juuri ei ole tullut Sodastream vettä otettua mukaan, kun on niin isot ja hankalat pullot kuljetettavaksi.

Meidän keittiöön valkoinen sopisi parhaiten 😊👌
🤞🍀

Avatar

Musta kiitos!

Avatar

Valkoinen olis ihana!

Avatar

Musta
Hihnasta plussaa pullolle sen saisi roikkumaan vaikka vyölaukkuun näppärästi.

Avatar

Valkoinen olisi kyllä meiän juttu 🙂

Avatar

Oi..valkoinen sopisi meidän keittiöön! 

Avatar

Kumpi tahansa väri kelpaisi, mutta ehkä kuitenkin musta paremmin tyttärelleni kenelle lupasin Soda Streamin syntymäpäivälahjaksi mutta vieläkin on hankkimatta kun sopivaa ei ole tullut vastaan ja budjettikin reistailee.. Eli mukana arvonnassa!

Avatar

Meillä ei vielä tällaista ole. Olis mahtava voittaa ♥️ Musta 💜👌🙏

Avatar

Toi on kyl hyvä laite, meillä tuo sama. Tosin hiilidioksidi pulloja siihen haetaan mielummin kotimaisia MySoda pulloja Tokmannilta.

Avatar

Musta

Avatar

Oi, tämä olisi niin mun juttu. Ostetaan Lidlistä kuplavettä ja ahdistaa se muovijäte + raahaaminen. Valkoinen olisi meidän kotiin perfect! 🙂

Avatar

Musta =)

Avatar

Mukaan arvontaan ja valkoinen olisi valintani.

Avatar

Musta olis ihana.

Avatar

Kiva palkinto! Musta

Avatar

Musta.

Avatar

Musta, olen tätä laitetta ihastellut jo pitemmän aikaa, upea.

Avatar

Musta ❤

Avatar

Musta 🙂

Avatar

Musta

Avatar

Valkoinen olisi ihana,pitkään jo omasta soda streamistä haaveillut 🙂

Avatar

Meillä meni oma sodastream laite rikki noin vuosi sitten ja uutta ei olla saatu hankittua vaikka se ehjänä käytössä olikin lähes päivittäin! Joten mukana arvonnassa! Musta!

Avatar

Valkoinen

Avatar

Valkoinen olisi ihana

Avatar

Ihana arvonta. Ja musta väri 😀

Avatar

Valkoinen sopisi meille 👌🏻

Avatar

Valkoinen olisi valintani 👍

Avatar

Meidän perhe voisi kyllä innostua kuplailemaan! Ja mukavia nämä erilaiset maustamisvinkit. Värinä mieluusti musta.

Avatar

Musta tai valkoinen, molempi parempi 😊

Avatar

Tosiaan, mahtavaa olisi tuollainen paketti voittaa! Musta sopisi meille paremmin.

Avatar

Mustana paremman näköinen, tästä laitteesta olen haaveillut jo pitkään, olisi kätevä!!! 🙂

Avatar

Musta 🙂

Avatar

Valkoinen ois janoa sammuttava!

Avatar

Oi tämä olisi ihana! Valkoinen olisi mieleinen. 🙂

Avatar

Sodastreamit tehdään lainvastaisesti miehitetyllä alueella

Avatar

Valkoinen olisi meille sopiva.

Avatar

Ihana laite olisi, valkoisena ottaisin 

Avatar

Musta ehdottomasti! 😀

Avatar

Valkoisen valitsen

Avatar

Valkoinen ois hana

Avatar

Valkoinen olisi ihana 🙂

Avatar

Musta olisi pop!

Avatar

musta olis hieno,loppuis se limsan kanto.

Avatar

Musta olis kiva

Avatar

Valkoinen 🙂

Avatar

Ehdottomasti musta! Pullo kuulostsa tosi fiksulta

Avatar

Vau! Musta! 🙂

Avatar

Valkoinen olisi valintani, meillä on pullorumbaa kahdesti viikossa kun juomme paljon kivennäisvettä yms.

Avatar

Onpa kiva palkinto, musta.

Avatar

Olisipa ihana voittaa musta :).

Avatar

Musta

Avatar

Mulle mulle mulle musta <3 Ihana blogi ja arvonta <3

Avatar

Ehdottomasti musta – ja nuo pikkupullot vaikuttaa tosi käteviltä 🙂

Avatar

Musta, ihana palkinto.

Avatar

Todella kiva arvonta ja väriksi toivoisin mustaa.

Avatar

Vichyä tulee raahattua kaupasta liikaakin. Tämä olisi ratkaisu ja musta olisi paras väri.

Avatar

Musta!

Avatar

Musta tietysti.

Avatar

Mustakin olis kiva!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä