Kohti unelmia ja uutta ammattia!

 

Tein tällä viikolla päätöksen, jota olen miettinyt jo monta vuotta. Hain nimittäin joogaopettajakoulutukseen! Olen joogaopettajaksi kouluttautumista harkinnut ja punninnut pitkään.

Olen pohtinut, onnistunko siinä? Onko meillä varaa siihen? Onko se millään tapaa kannattavaa? Olen miettinyt, että saanko ikinä tarpeeksi töitä, jotta voin tienata edes koulutuksen hinnan takaisin? Onko joogaopettajia työmarkkinoilla jo liikaakin?

Yksi asia, jota en ole miettinyt tai kyseenalaistanut, on se, että haluanko sitä. Vastaus kun on selvä. Haluan! Olen halunnut sitä jo kauan, mutta asiat eivät ole olleet vielä kypsiä sille. Ei ole vielä tullut sellaista hetkeä, että olisin löytänyt juuri sopivaa koulutusta Tampereelta tai, että elämäntilanteeni olisi kouluttautumisen sallinut.

 

 

Uskon vahvasti, että kaikki tapahtuu, jos niin on tarkoitettu ja nyt oli tarkoitettu, että törmäsin juuri minulle täydelliseen koulutukseen. Asiat loksahtelivat aiemmin paikoilleen, jotta voisin tavoitella unelmaani. Vaikka hyvin on mahdollista, että samanlaisia tilaisuuksia on ollut tässä matkani varrella, en ole vielä uskaltanut niihin tarttua. Olen ollut niin kiinni vanhassa.

Se, että palaset putoilivat paikoilleen, ei ollut mitenkään helppoa. Siihen kuului kipeitä asioita ja niiden hyväksymistä. Niitä työstän edelleen, mutta nyt minun on helpompi olla. Tiedän, että nyt asiat ovat menossa eteenpäin ja kaikki järjestyy tavalla tai toisella. Ei sillä tavalla kuin olin tähän hetkeen suunnitellut tapahtuvaksi vaan ihan toisella tapaa.

Kyllä se siitä. Elämä kantaa ja asioista pitää osata päästää irti, jotta voi ottaa vastaan uusia tilaisuuksia. Tilaisuuksia, jotka toivottavasti vievät eteenpäin. Ne tuovat elämään taas kaikkea uutta, vaikka välillä vähän pelottaakin. Ainahan uuden edessä hieman jännittää ja vanhasta on välillä vaikea päästää irti! Onneksi minulla perheeni tässä ympärilläni minua tsemppaamassa.

 

 

Olen todella onnellinen, että tein päätöksen mennä eteenpäin ja tarttua uusiin haasteisiin! Tiedän, että minulla on joogaopettajana paljon annettavaa enkä malta odottaa, että saan jakaa joogan hyvää oloa eteenpäin. Odotan enemmän kuin innoissani, että vuosi vaihtuu ja pääsen helmikuussa aloittamaan opiskelun!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Hei ihan mahtavaa! Onnea! 

Olen kanssa pyöritellyt tulevaisuuteen liittyviä juttuja tosi paljon päässäni tänä vuonna ja kerännyt rohkeutta tiettyihin asioihin. Ainahan se uusi pelottaa ja voi ottaa aikaa, että uuteen tottuu, mutta loppupeleissä muutoksia tapahtuu aina, ja joskus ne tuo tullessaan hyviä juttuja, vaikkei heti siltä tuntuisikaan. 

https://naissanelioissa.wordpress.com/

Avatar

Kiitos! 🙂

Se on kyllä just noin! Toivottavasti sullakin rohkeus riittää ja saat otettua niitä vaikeita ensiaskeleita. Se on välillä tosi vaikeeta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä