Kootut diy-joululahjavinkit pyykkietikasta saippuaan ja kynttilöihin

 

Nyt seuraa kunnon pläjäys itsetehtyjä joululahjoja viime vuosilta! Tai ideoita itsetehtyihin joululahjoihin, jotka olen tässä viime vuosien aikana tehnyt. Ajattelin koota yhteen postaukseen monta aiempaa postaustani ja ne pääsee lukemaan näppärästi klikkaamalla tai koskettamalla linkkiä.

 

1. Itsetehty pyykkietikka. Pyykkietikka on oiva joululahja! Se on helppo ja nopea tehdä ja eikä vaadi suuria investointeja!

2. Hunaja-kaurapalasaippua. Melt & Pour -saippuamassasta saippuan teko on helppoa ja saippua on heti käyttövalmista.

3. Hiukset silottava hiushuuhde. Omenaviinietikkapohjainen hiushuuhde silottaa hiukset ja jättää ne helposti käsiteltäviksi sekä kiiltäviksi.

4. Kanelinen manteli-kahvipalasaippua. Saippua valmistuu hetkessä Melt & Pour -saippuamassasta, tuoksuu hurmaavalle ja on heti käyttövalmista.

5. Laventeli-piparminttuvartalovoi. Vartalovoi tuoksuu hurmaavalle ja hoitaa ihoa tehokkaasti.

6. Kaneli-inkivääripalasaippua. Melt & Pour -saippuamassasta syntyy nopeasti ihanan jouluisen tuoksuinen palasaippua, joka on heti käyttövalmis.

7. Tehokas deodotanttipala. Itsetehty deodorantti on oiva lahjavinkki varsinkin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille.

8. Itsetehty olutsaippua. Oluen ystävälle sopii lahjaksi mainiosti Melt & Pour -saippuamassasta tehty, heti käyttövalmis, palasaippua.

9. Itsetehty palasaippua likaisille käsille. Aktiivihiiltä sisältävä, Melt & Pour -saippuamassasta valmistuva, palasaippua on helppo tehdä ja heti käyttövalmis.

10. Itsetehdyt kynttilät. Soijavahasta valmistetut kynttilät ovat ihana lahjaidea ja ne on myöskin helppo tehdä kotona.

11. Syötävän ihanat piparisaippuat. Nämä hurmaavat saippuat valmistuvat Melt & Pour -saippuamassasta ja ovat oikeasti tosi helppo tehdä. Ne ovat myös heti käyttövalmiita!

 

Ihanaa kun pian on joulu! 

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Tack! Hienoja ideoita 😍

Avatar

Ole hyvä! ❤️ Ihanaa joulunaikaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä