Takuuvarma herkkuhimon taltuttaja: Paistetut banaaniviipaleet

 

Minulle iskee aika ajoin akuutti herkkuhimo. Silloin on pakko saada jotakin hyvää ja makeaa! Tällä kertaa herkkuhimon taltuttamiseen käytettiin banaania. Ihan pelkkä banaani ei riittänyt, vaan maustoin sekä paistoin sen ja söin sitten maustamattoman jugurtin kanssa.

Paistettu banaanihan on todella makeaa, joten jugurtti sopi sen kanssa hyvin. Olisin halunnut syödä herkkuni Juustoportin Hyvin- mangojugun kanssa, mutta meillä ei sitä ollut, joten ei auttanut muu kuin tyytyä maustamattomaan. Hyvin -jugurtit ovat ihan huippuhyviä eikä niihin ihan oikeasti ole lisätty sokeria eikä toisaalta myöskään makeutusaineita!

 

 

Paistetut banaaniviipaleet

1 annos

1 banaani
1 rkl intiaanisokeria
0,5 tl kanelia
Oivariiniä paistamiseen

Sekoitin intiaanisokerin ja kanelin laakeassa astiassa. Viipaloin banaanin neljään osaan ja pyörittelin viipaleet kaneli-sokeriseoksessa.

Paistoin viipaleita pannulla Oivariinissä kunnes ne olivat sopivan kullanruskeita. Söin tosiaan banaanit maustamattoman jugurtin kanssa ja makeanhimo todellakin sai kyytiä!

 

 

Paistetut banaaniviipaleet eivät meillä maistu lapsille, mutta minun makuuni ne kyllä ovat! Ne ovat myös oiva tapa käyttää hyödyksi tummuneet banaanit, joita meillä ainakin silloin tällöin hedelmäkorista löytyy.

Ihanaa joulunaikaa jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä