Meidän Joulu on rakkautta, läheisyyttä ja kiitollisuutta

 

Ihanaa aattoiltaa kaikille! Meillä on jouluaattoa vietetty rennoissa merkeissä eikä stressistä tai kireistä pinnoista ole ollut tietoakaan. Aamulla avattiin kuusen alta ensimmäiset paketit ja syötiin joulupuuroa. Katseltiin telkkarista jouluohjelmia ja tietenkin Joulupukin Kuumaa linjaa.

Tein aamupäivällä joogan kun mies kävi lasten kanssa kävelyllä. Sitten oli joulusaunan vuoro ja vaihdettiin päälle jouluvaatteet. Pöytä katettiin koreaksi ja läheisiä tuli meille syömään. Jaettiin lahjat ja siinähän sitä touhua sitten riitti! Juotiin kahvit ja osa porukasta lähti käymään hautausmaalla.

Pihalla poltettiin vielä jätkänkynttilää ja vieraat lähtivät kotiin. Lapset touhuilivat lahjojensa kanssa ja menivät vieläpä melko hyvissä ajoin nukkumaankin! Koululainen toki sai luvan valvoa pidempään huoneessaan. Me söimme miehen kanssa blinejä iltapalaksi ja ajattelin vielä vähän maistella suklaata.

 

 

Huomenna menemme miehen sukulaisille syömään ja luvassa on ihanan kiireetön päivä. Toivottavasti lapset nukkuisivat vähän normaalia pidempään aamulla! Voi kyllä hyvin olla, että eivät he sitä malta tehdä vaan on kiire lahjojen pariin.

Minun Jouluni on kiitollisuuden, rakkauden ja läheisten juhla. Minulle on tärkeää olla rakkaiden ja läheisten kanssa sekä nähdä ilo varsinkin lasten kasvoilla. Se on korvaamatonta ja saa aikaan minussa suunnattoman kiitollisuuden tunteen!

Hyvää Joulua jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Aivan ihania jouluruokia!
Hyvää joulua ❤️

Avatar

Kiitos! ❤️ Ihanaa Joulua myöskin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä