Koti täynnä Joulua, vaikka en punaisesta pidäkään

 

Niinhän siinä sitten kävi, että joulunpunainen valtasi meidänkin kodin. En ole koskaan ollut mikään punaisen värin ystävä, mutta muun perheen toiveesta suostuin laittamaan joulunpunaista joulumeidänkin sisustukseen. Pakko myöntää, että jouluinen fiilis siitä kyllä tuli!

Meidän kodin on vallanut muutenkin Joulu. On kymmeniä tonttuja ja poroja sekä muuta lasten ihanasti laittamia koristeita. Olen antanut lasten vapaasti koristella kodin joulukuntoon, sillä minusta Joulu on ennen kaikkea lasten juhla. Itse halusin murattiköynnöksen isoon oviaukkoon ja vaihdoin vähän verhoja olohuoneeseen sekä ruokailutilaan.

Joulukuusi tuli meille jo joulukuun ensimmäinen päivä ja koti riisutaan joulukoristeista ennen uutta vuotta. Yhtä ihanaa kuin joulukoristeiden latto joulukuun alussa, on niiden riisuminen kodista joulun jälkeen. Koti näyttää taas ihanan raikkaalta ja valoisalta kaiken punaisen ja jouluisen jälkeen.

 

 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rentouttava Joulu. Meidän on tuntunut mukavan pitkältä ja olemme ehtineet nauttia yhdessäolosta oman perheen ja läheisten kanssa. Välipaiville meillä on suunnitelmat jo selvillä myös ja on tosi kiva kun loma jatkuu vielä.

Ihania välipäiviä kaikille!

 

-R

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Olipa ilahduttava löytö tänään tämä blogisi! 🙂
-Essi

Avatar

Kiitos! 🙏🏼 Ihana kuulla! 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä