17 kotimaista kosmetiikkasuosikkiani kasvoille, vartalolle ja hiuksille

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
suurin osa tuotteista (merkitty tähdellä) saatu pr-näytteinä

 

Havahduin hiljattain siihen, että käyttämästäni kosmetiikasta iso osa on kotimaista kosmetiikkaa ja vieläpä kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Minusta on ihan mahtavaa, että kotimaista kosmetiikkaa on saatavilla todella paljon! Periaatteessa kaiken tarvitsemani kosmetiikan voisi ostaa kotimaisena, jos niin vain päättäisi ja jos vain kaikki tuotteet sopisivat iholleni sekä hiuksilleni.

Aika moni kotimainen tuote onneksi on minulle sopinut ja kokosin tähän postaukseen meidän perheen 17 kotimaista suosikkia. Suurin osa kosmetiikasta on saatu pr-näytteinä, mutta nämä tuotteet ovat sellaisia, joita voin todella lämpimästi suositella ja ne ovat olleet meillä käytössä tosi kauan.

Klikkaamalla tai koskettamalla tuotteen nimeä, pääset valmistajan sivuille lukemaan lisää.

 

 

Atopik Balance Puhdistusvaahto*

Hellävarainen puhdistusvaahto normaalille ja sekaiholle, mutta sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle. Tasapainottaa talintuotantoa ja poistaa iholta epäpuhtaudet sekä meikin. Sopii myös silmämeikin poistoon, mutta itse olen tätä käyttänyt vain meikkipohjan poistoon. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu, vegaaninen ja gluteeniton.

Atopik Sensitive Kasvovesi*

Hellävarainen ja hajusteeton ihoa rauhoittava sekä puhdistava kasvovesi. Kaurauutetta sisältävä kasvovesi kosteuttaa ihoa, viimeistelee puhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH-arvon. Ihoidenttiset hyaluronihappo ja Sodium PCA sitovat tehokkaasti kosteutta ihoon, ja kolmen ksylitolin muodostama yhdiste kosteuttaa ihoa. Kaurauute ja ruusuvesi rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu, vegaaninen ja gluteeniton.

Atopik Balance Tasapainottava Kasvovoide*

Kevyt ja nopeasti imeytyvä öljytön kasvovoide sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Tasapainottaa talintuotantoa ja tuo iholle sen kaipaamaa kosteutta. Prebiootit ruokkivat ihon hyödyllistä mikrobikantaa ja parantavat siten ihon suojakerroksen toimintaa. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu, vegaaninen ja gluteeniton.

Atopik Balance Acne Paikallishoito*

Paikallisesti käytettävä tehohoito ihon epäpuhtauksille. Antimikrobisen salisyylihapon ihoa kuorivat ominaisuudet vähentävät epäpuhtauksia. Paikallishoito kuivattaa ja puhdistaa finnejä sekä tulehtunutta aluetta. Prebioottien ansiosta tehohoito vahvistaa ihon puolustuskykyä. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu, vegaaninen ja gluteeniton.

 

 

Atopik Sensitive Pesuneste*

Monitoiminen pesuneste koko perheelle. Hellävarainen pesuneste sopii sekä koko vartalon että hiusten pesuun. Miedot pesevät aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti ja kaurauute sekä manteliöljy kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Piparminttuöljy hoitaa ja tuo mietoa, raikasta, tuoksua. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu, vegaaninen ja gluteeniton. Riittoisa 400 ml pakkaus on meillä suihkussa koko perheen käytössä.

Atopik Sensitive Perusvoide*

Luonnollinen perusvoide koko perheen käyttöön. Kevyt, nopeasti imeytyvä perusvoide kosteuttaa koko vartalon ihoa tehokkaasti ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojaa. Miellyttävän tuntuinen voide sopii koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu, vegaaninen ja gluteeniton. Riittoisa 400 ml pakkaus on meillä kokoajan esillä käden ulottuvissa ja rasvaan sillä esimerkiksi käsiäni monta kertaa päivässä.

 

 

Murumuru Shampoo & Suihkugeeli*

Hellävarainen pesugeeli on helppokäyttöinen tuote, joka soveltuu koko perheen kasvojen, vartalon ja hiusten pesuun. Raikas pesugeeli toimii mainiosti myös kylpyvaahtona. Betaiini rauhoittaa ihoärsytystä ja ehkäisee ihon kuivumista, kookosöljypohjainen aine puhdistaa ihoa hellävaraisesti kuivattamatta ja ihoidenttinen Sodium PCA kosteuttaa ihoa tehokkaasti sitomalla vettä sen pintaan. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu ja vegaaninen. 

Murumuru Hoitoaine*

Kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine ravitsee hiuksia ja tekee niistä pehmeät ja helposti käsiteltävät. Tuo hiuksille ravintoa ja kosteutta, tehden niistä ihanan kiiltävät ja pehmeät. Isotakiaisen lehtiuute hoitaa hiuksia tehokkaasti ja nokkosen lehtiuute hoitaa sekä tekee hiuksista terveet ja kiiltävät. Eläinkokeeton, Leaping Bunny -auditoitu ja vegaaninen.

 

 

Frantsila Koivu-Turve Shampoo*

Koivu-Turve Shampoo pesee hiukset puhtaiksi ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon. Sopii normaaleille ja kuiville hiuksille. Koivunmahlan ja turpeen mikroravinteet hoitavat sekä syväpuhdistavat hiuksia ja päänahkaa hellävaraisesti. Rosmariinin eteerinen öljy ja nokkonen stimuloivat päänahan verenkiertoa elvyttäen hiusten terveyttä ja kasvua. Ratamo- ja kehäkukkauutokset sekä useat eteeriset öljyt rauhoittavat ja hoitavat päänahkaa.

Frantsila Koivu-Turve Hoitoaine*

Koivu-Turve Hoitoaine antaa hiuksille luonnollista elinvoimaa, hoitaa hiuspohjaa ja ravitsee hiukset tehden niistä kiiltävät sekä helposti kammattavat. Rosmariinin eteerinen öljy ja nokkonen stimuloivat päänahan verenkiertoa elvyttäen hiusten terveyttä ja kasvua. Koivunmahlan ja turpeen mikroravinteet, kehäkukka- ja ratamouutokset sekä viisi muuta eteeristä öljyä pitävät huolta päänahasta. Hoitava vehnänalkioöljy ja luonnon E-vitamiini kosteuttavat hiuksia. Sopii normaaleille, kuiville ja käsitellyille hiuksille.

 

 

Flow Cosmetics Wonder Balm*

Erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen hoitosalva yskän lievitykseen, tukkoisuuteen, huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin ja kipeytyneille lihaksille. Täältä löytyy lisää meidän käyttökokemuksiamme tästä ihmevoiteesta.

Flow Cosmetics Hemp Butter*

Minulla on käytössäni edelleen vanha versio tästä Flow:n hamppuvoiteesta, ja Flow on ilmeisesti uudistanut voiteen (ainakin pakkaus on uudistunut). Uusi koostumus varmasti on yhtä toimiva kuin tämä vanhakin ja täytyy ehdottomasti testata se seuraavaksi! Uudesta voiteesta voi lukea Flow:n sivuilta lisää.

Flow Cosmetics Bilberry Eye Contour & Lip Balm*

Tämä silmänympärysvoide on ollut minun suosikkini silmänympäryksille iltaisin. En ole varma, valmistetaanko sitä tai vastaavaa voidetta enää, mutta olen tosiaan tykännyt tästä ihan hurjan paljon! Täältä voit lukea aiemman kirjoitukseni tästä ihanuudesta osana kasvojen mikroneulausta.

 

 

Donna Taponero Kuusenpihkavoide 20 %

Tämä voide on ihan ehdoton parannuskeino halkeileville käsilleni ja muillekin haavoille. Kuusenpihkavoidetta käytetään useissa yliopisto- ja keskussairaaloissa mm. sääri- ja makuuhaavojen hoidossa, ja se onkin saanut hyväksynnän lääkinnälliseksi menetelmäksi. Täältä löytyy edellinen kirjoitukseni ennen ja jälkeen -kuvien kera tästä kuusenpihkavoiteesta kuivien käsieni hoidossa.

 

 

Korento Mineraalimeikkipohja*

Korento Mineraalimeikkipohja on uskomattoman kevyt ja hengittävä, mutta kuitenkin siitä saa kerroksia lisäämällä hyvinkin peittävän meikkipohjan. Se peittää hyvin ihon punaisuutta ja tasoittaa sen värieroja. Ihon pinta jää hyvin sileäksi, mutta kuitenkin todella luonnollisen näköiseksi ja tuntuiseksi.

Korento Viimeistelypuuteri*

Korento Viimeistelypuuteri jättää ihon mattapintaiseksi ja todella sileäksi. Se kiinnittää meikkivoiteen, pitää meikin paikoillaan ja ihon kiillon kurissa. Viimeistelypuuteri on sävytön ja sen koostumus on täysin luonnollinen, talkiton ja läpikuultava eikä se tuki ihohuokosia. Viimeistelypuuterin aktiiviaineena on satiininpehmeä ja erittäin hieno, sertifioitu luomuriisi.

Täältä löydät laajemman kirjoitukseni näistä kahdesta Korennon ihanuudesta.

 

 

Lumene True Mystic Volume Waterproof Mascara

Omissa piikkisuorissa ripsissäni pysyy taivutus ainoastaan muutamalla vedenkestävällä ripsivärillä ja tämä on yksi niistä. Täältä löytyy oma Top 3 -ripsarilistaukseni, josta löytyy tämä sekä toinenkin Lumenen ripsari. Tämä ripsiväri tuuheuttaa ripset ihanasti ja väri on intensiivinen. Harja on hieman kömpelö, mutta harjoittelun kanssa sitä oppii kyllä käyttämään.

 

 

On kyllä ihan mahtavaa, että kotimaista kosmetiikkaa (ja toimivaa sekä erittäin laadukasta sellaista) löytyy todella paljon markkinoilta! Suosittelen todella ihan jokaista vilkaisemaan kotimaisiakin kosmetiikkavaihtoehtoja ja löytämään niistä omat suosikkinsa.

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä