Toivevideo: My Day eli helmikuinen perjantaipäivä minun kanssani

 

Minulta on toivottu videopostausta meidän päivästä lasten kanssa ja nyt sellainen olisi tehty! Videolla on meidän tavallinen perjantaipäivä, jolloin lapsilla on koulu- ja kerhopäivä ja minä teen sillä välin töitä. Avaan videolla vähän myös työjuttujani, sillä minulta on kyselty, että mitä oikein teen työkseni.

Pääasiassa video kuitenkin kuvaa meidän tavallista päivää, johon mahtuu kerhokuljetuksia, koiran ulkoilutuksia, kauppakäyntiä, munakkaita, tortilloja ja herkkuja. Videon voit katsella täältä:

 

 

Me kotiuduttiin eilen illalla Tallinnasta, jossa miehellä oli työhommia ja me lähdimme lasten kanssa mukaan. Vähän on reissuväsymystä on päällä kaikilla ja minulla vielä flunssakin, mutta eiköhän se tästä taas pikkuhiljaa. Ihanaa tiistaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä