Ystävänpäivän miniloman tunnelmia

 

Ystävänpäivästäkin on jo viikko! Aika menee aivan hurjaa vauhtia ja tuntuu, etten meinaa perässä pysyä ollenkaan. Kuvailin meidän minilomalla aikani kuluksi muutaman videonpätkän ja ne löytyy nyt alta.

Ystävänpäivää vietettiin ensin lasten kanssa kotona ja sitten miehen kanssa ihan kaksin Tampereen Lapland Hotelsin Taika Sviitissä. Käytiin illallisella kaupungilla ja vähän myös ostoksilla. Olisi ollut viisasta tehdä pöytävaraus ystävänpäivälle, mutta onneksi pääsimme kuitenkin illalliselle!

Pienet minilomat ja irtiotot arjesta tulevat aina välillä tarpeeseen! Tuntuu ihan kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla ja on aina ihana palata kotiin lasten luokse.

 

 

Ihanaa viikonloppua kaikille! Minulla alkaa huomenna kauan odottamani joogaopettajakoulutus ja olen kyllä innoissani. Koulutus on sellainen, josta olen jo pitkään haaveillut ja nyt se todellakin toteutuu!

 

-R

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä