Kauan toivottu koko perheen mullistus

 

Minun oli tarkoitus tulla jo aamupäivällä kirjoittelemaan ja kertomaan meidän salaisuudestamme, mutta sitten meille tuli kylään korvatulehdus sekä myöskin silmätulehdus, joten jouduimme lähtemään lääkärin vastaanotolle. Nyt on kuitenkin lapset nukkumassa (tai ainakin sängyissään), joten on hyvin aikaa kirjoitella ja kertoa meidän kauan toivotusta koko perheen mullistuksesta.

Osa teistä ehkä jo arvasikin minun salaisuuteni, mutta kerronpa sen nyt vielä. Meille syntyy kesällä vauva! Olen tämän salaisuuden paljastamisesta haaveillut jo vaikka kuinka kauan ja nyt se on totta. Meidän perheen neljäs vauva myllertää ja potkii kohdussani! Hänen laskettu aikansa on 16.6. eli kolmen ja puolen kuukauden päästä.

 

Pitkään toivottu pikkuinen

Helpolla ei tähän olla päästy ja tätä pikkuista toivottiin pitkään. Edellinen raskauteni päättyi vuosi sitten keskenmenoon ja senkin jälkeen saimme odotella hyvän aikaa ennen kuin tämä pieni antoi merkkejä itsestään. Olin itseasiassa jo jollain tapaa hyväksynyt, että meille ei vain ole tarkoitettu enempää lapsia ja olin alkanut suunnitella elämää eteenpäin. Itseasiassa joogopettajakoulutus kuului juuri niihin suunnitelmiini ja olin tullut melkeinpä samana päivänä raskaaksi kuin olin hakenut koulutukseen.

Elämä on ihmeellistä ja täynnä yllätyksiä vaikka eihän tämä nyt mikään varsinainen yllätys ollutkaan. Ajankohta vain pääsi yllättämään minut ja jouduin muutaman kuukauden miettimään, että mitenkäs sen koulutuksen kanssa nyt aion edetä. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että molemmat ovat unelmiani, ja uskon, että molemmat unelmat ovat saavutettavissa. Niinpä siis aloitin joogaopettajakoulutuksen 23+4 viikoa raskaana.

 

 

Koko perheen haave

Vauva on ollut meillä koko perheen haaveissa. Lapset ovat toivoneet ”vielä yhtä vauvaa” jo vaikka kuinka kauan ja voi, kuinka onnellisiksi he tulivatkaan, kun kerroimme heille raskausuutiset niskaturvotusultran jälkeen viikolla 12+6.  Tänään viikkoja on jo 24+6 ja masu on jo kasvanut melko isoksi. Liikketkin ovat onneksi voimistuneet jo hurjan paljon ja ehkä alan pikkuhiljaa itsekin uskoa, että tämä on totta! Nämä tämän postauksen kuvat on otettu kaksi viikkoa sitten ja tuntuu, että masukin on niissä ihan pikkuinen ja oloni vielä tuolloinkin kovin epävarma.

Minulla itselläni on ollut välillä vähän vaikeaa uskaltaa olla onnellinen ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Vieläkin välillä epävarmuus hiipii takaraivooni ja saan toppuutella itseäni murehtimasta liikoja. Se kun ei ainakaan auta asioita yhtään! On vain luotettava ja uskottava, että kaikki menee hyvin ja oltava kiitollinen siitä meillä on.

 

Raskaus, vauva ja blogi

Blogiin tai lähinnä sen sisältöön tämä meidän salaisuutemme tulee varmasti vaikuttamaan, sillä onhan tämä meidän elämässämme niin suuri asia! Varmasti tulee kirjoiteltua tästä loppuraskaudesta ja omista tuntemuksistani sen aikana sekä myös sitten vauva-aikanakin. Sittenhän siinä on välissä myös se synnytyskin sekä tietenkin myös se joogaopettajakoulutus, joka olisi tarkoitus saada käytyä tässä tämän vuoden aikana.

Haluan toki myös pitää kiinni siitä, että blogiin mahtuu muutakin kuin pelkästään mamma- ja vauvajuttuja. Aion siis jatkossakin kirjoitella sisustusjuttuja sekä julkaista helppoja reseptejä niin ruoka- kuin kosmetiikkapuolellakin. Jooga varmasti tulee myös olemaan mukana blogissa ja minulta on pyydettykin videoita helpoista joogaharjoituksista. Niitä voisin kyllä toteutella tässä joogaopettajakoulutuksen edetessä!

Nyt on varmasti parasta mennä pikkuhiljaa nukkumaan, sillä meillä korvatulehduspotilas on nyt nukkunut yönsä melko risaisesti. Tietenkin täytyy toivoa, että antibiootti alkaisi pikkuhiljaa auttamaan ja unikin taas rupeaisi maistumaan.

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä