Tyttö vai poika? Vauvan sukupuolen paljastus!

 

Moni on kysynyt, että tiedämmekö me vauvan sukupuolen. Kyllä me tiedämme ainakin, jos rakenneultraan on luottaminen! Mietin, että julkaisenko tietoa täällä blogissa tai Instagramissa ennen vauvan syntymää ja tulin siihen tulokseen, että ihan hyvin voin sen kertoa. Se selviäisi kuitenkin nyt, kun vauvahankintoja olen alkanut tehdä ja esimerkiksi tuttien värityksestä voi aika selvästi päätellä kumpaa me odotamme.

Teimme esikoisen kanssa eilen lyhyen videon, jolla vauvan sukupuoli paljastuu. Video on vähän heiluva ja epätarkka, mutta juuri meidän näköisemme! Vauvan sukupuoli selviää nyt täältä:

 

 

Olen aiemmissakin raskauksissani halunnut selvittää vauvan sukupuolen, mutta esikoisen kohdalla se ei ultrassa selvinnyt. Silloin ei vielä ollut tapana mennä ns. ylimääräisiin ultriin, joten elimme jännityksessä synnytykseen asti. Tosin kätilö veikkasi, että tyttö olisi tulossa, joten pieni aavistus meillä oli kuitenkin.

Muissa raskauksissa vauvan sukupuoli on selvinnyt rakenneultrassa, mutta eihän se toki sataprosenttisen varmaa koskaan ole. Mietin itse, että tällä kertaa olisi voinut olla kiva pitää sukupuoli yllätyksenä, mutta meidän perheessä kaikki muut halusivat sukupuolen selvittää. Ajattelin, että olisi ollut epäreilua muita perheenjäseniä kohtaan pitää sukupuoli salassa vain, koska minä haluan. Niinpä siis rakenneultrassa kerroimme, että jos sukupuoli näkyy niin sen saa meille kertoa.

Jos et jaksanut videota katsella niin tyttöhän meille on kesäkuussa tulossa!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä