Kotikierros: Runsas ruokailutilan sisustus

 

Jatketaanpas kotikierrosta ruokailutilan osalta. Meidän ruokailutila on ikään kuin keittiön jatke (keittiöstä enemmän täällä) ja tilojen välissä on kevyt, siirreltävä, saareke. Ruokailutilan sisustus, kuten muukin meidän kodin sisustus, on juuri meidän näköisemme eikä sen tarvitse miellyttää ketään muuta. Sanotaan se nyt tähän väliin, jotta säästytään turhilta arvostelevilta kommenteilta, joita jonkun kuitenkin tekee mieli tehdä. Ne kun ovat yleensä niin väsyneitä sekä naurettavia ja tarkoitettu vain ilkeilyä varten, että niistä ei ole kenellekään mitään hyötyä.

 

Meidän näköinen ruokailutilan sisustus

Ruokailutilaa on vaikea kuvailla, sillä kuten näkyy, siellä on paljon kaikkea! Tykkään erityisesti meidän ruokapöydästä, ruokatuoleista ja kulmapenkintä taljoineen. Mies ja poika tekivät yhdessä minulle penkin toiveideni mukaan, ja se on ollut aivan ihana! Sen ansiosta pöydän ääreen mahtuu monta henkeä ruokailemaan eikä pöytä ole keskellä huonetta. Ikkunoissa ja seinillä on lasten taideteoksia ja löytyy tilasta myös ompelupöytäkin. Ompelukone nyt ei ole paras tuossa, mutta sille ei valitettavasti oikein ole tilaa muuallakaan. Siinä se nyt sitten on!

Tykkään kovasti viherkasveista ja niitähän ruokailutilasta löytyy myös. Metallisen kasvihyllyn alimmalla hyllyllä on tulostin, jolla on aikalailla samanlainen tarina kuin ompelukoneella. Se ei mahdu oikein muuallekaan. Minulla on toimisto ulkorakennuksessa (täällä enemmän), mutta olen kokenut töideni luonteesta johtuen, että tarvitsen tulostimen tähän sisälle myöskin. Tulostin siis oleskelee siellä alahyllyllä. Ruokalilutilasta pääsee komeroon, jossa on kuiva-aineita, askartelutarvikkeita sekä astioita, joita käytetään harvemmin.

Ruokapöydällä on lapsilta äitienpäivälahjaksi saamani ruusut, jotka odottavat ulos pääsyä. Ehkäpä ne nyt jo sinne uskaltaa istuttaa? Tykkään kyllä kovasti viherkasvien lisäksi myös leikkokukista ja on kiva, että ruokapöydästä löytyy kukkivia kukkia. Neilikat ovat suosikkejani ja ne säilyvätkin yleensä tosi pitkään hyvinä maljakossa. Taidan siis seuraavaksi pyytää mieheltä kimpun neilikoita kun hän käy kaupassa.

 

 

Terassi ruokailutilan jatkeena

Ruokailutilasta pääsee takapihan kulmaterassille, jolla on iso trampoliini lapsia varten, ruokapöytä tuoleineen sekä sohvaryhmä ja muutamat nojatuolit. Ja grilli sekä puuvarasto tietenkin! Jos kesä on ihanan lämmin, meillä syödään oikeastaan aina ulkona. On siis kiva, että terassi on keittiön ja ruokailutilan yhteydessä, jotta ruokien ja astioiden kuljetus terassille on helppoa. Terassilta pääsee sitten mukavasti myös etupihalle ja hiekkalaatikolle sekä takapihan metsään.

Takaterassi itsessään on iso. Se jatkuu takapihan lisäksi myös kulman taakse, jossa itseasiassa ruokailuryhmäkin on. Meiltä löytyy vielä toinenkin terassi ulkorakennuksen edestä ja sen äärellä on sitten meidän poreallas. Sauna löytyy ulkorakennuksesta, joten on tosi näppärää, että allas on juuri sillä terassilla, koska meidän asuintalon varsinaiset kylpytilamme ovat alakerrassa ja olisi hankalaa, jos poreallas olisikin takaterassilla. Meidän saunaterassista löytyy lisää tästä viime kesäisestä postauksesta ja itseasiassa eilen laitettiin poreallas taas lämpenemään!

Tänään on suunnitelmissa siivousta, grillailua, saunan lämmitystä ja poreallasta. Veden pitää vielä hieman lämmetä ennen kuin altaassa on mukava olla, ainakin aikuisten! Lapset viihtyisivät vaikka kylmässäkin vedessä, mutta minua ei kyllä kylmä poreallas houkuttele. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kotikierroksen muut postaukset löytyy näiden linkkien takaa:
Kotikierros: Meidän persoonallisen makuuhuoneen sisustus
Kotikierros: Meidän näköisen olohuoneen sisustus
Kotikierros: Keittiö ilman kuivauskaappia ja peili välitilassa

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä