Isänpäivän helpot DIY-lahjat

 

Isänpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja ajattelin koota tähän postaukseen muutaman helpon lahjavinkin isälle tehtäväksi. Osaan ohjeista ainekset löytyy ihan ruokakaupasta tai jopa kotoa valmiina! Osaan tarvitaan vähän spesiaalimpia aineksia, joita saattaa löytyä kotoa valmiina teiltä, jotka olette kosmetiikkaa kotona tehneet ennenkin. Kaikkia ohjeita voi muokata oman mielen sekä maun mukaan, ja toivon, että näistä on inspiraation lähteeksi, jos lahjaideat ovat vielä hukassa.

 

Kylpypommit:
DIY kosmetiikka – Hauskat kylpypommit
Sitruksiset kylpypommit kruunaavat kylpyhetken

Jalkasuola:
Virkistävä jalkasuola jalkakylpyä varten

Aftershave -voide:
DIY kosmetiikka – Aftershave -voide

Silmänympärysgeeli:
Kyytiä silmäpusseille itsetehdyllä silmänympärysgeelillä

Itsetehdyt kuorinnat:
Itsetehty kuorinta: Aineet näihin hemmotteluihin löydät keittiöstäsi

Olutsaippua:
Lahjaideoita miehelle: Itsetehty olutsaippua

Saippua likaisille käsille:
Lahjaideoita miehelle: Itsetehty palasaippua likaisille käsille

Kynttilä puusydämellä:
DIY: Kynttilä puusydämellä

 

 

Meillä lapset tykkäävät tehdä näitä minun kanssani, mutta toki täytyy ottaa turvallisuusasiat huomioon! Kiehuvan kuuma vesi ja lapset eivät esimerkiksi ole hyvä yhdistelmä, joten muistakaa olla varovaisia. Meillä itseasiassa lapset tekivät minulle ihanan kuorinnan mukaan sairaalaan kun lähdin synnyttämään! He olivat tehneet sen yllätykseksi ja pakanneet kauniiseen lasipurkkiin sekä lahjakassiin. Oli kerrassaan ihana ja rakkaudella tehty lahja!

 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä