Kotitalouskriisi 19.6.2015
TEKSTI Maria

Juhannus Menorcalla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Terveiset Pienorkalta. Esikoinen keksi että Mallorca ja Menorca ovat suomeksi Isorka ja Pienorka. Se on ihan oikein, sillä Mallorca tarkoittaa isompaa ja Menorca pienempää..
Täällä juhannusta juhlitaan vasta 21. päivä alkaen, mutta ollaan mukana tunnelmassa! Täällä juhannus ei merkitse keskikesää, vaan kesän alkua. Tuntuisi järkeävältä ajatella niin Suomessakin.image
Lomamatka lasten ja isäni kanssa on ollut ihana! Lento meni hyvin eikä hotellissa ole hometta. Loman perimmäinen idea, vapaus tehdä mitä sillä hetkellä huvittaa on onnistunut ilmestymään eteemme. Olemme tehneet retkisuunnitelmia ja sitten päättäneet viimehetkellä ettei jaksetakaan nyt lähteä. Sitten on tehty juuri päinvastoin. Sovittu että ei tehdä iltapäivällä mitään. Ja vuokrattukin siltä istumalta vene iltapäiväksi ja koettu elämämme seikkailu.

image
Nyt näyttää olevan pilvetön taivas. Tänään ei kyllä tehdä mitään retkeä, vaan vietetään vihdoin koko päivä hotellin uima-altaalla ja lähirannalla. Huomenna vuorossa ratsastusvaellus. Ja sunnuntaina kotiin.

image
Voisin helposti jäädä toiseksi viikoksi. Mutta ikävä yhtä miestä vetää jo kotia kohti…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

[…] < Juhannus Menorcalla […]
0
1 vastaus

Kuulostaa juuri oikealta lomalta!Mukavia viimeisiä lomapäiviä!
0
1 vastaus

Minäkään en ymmärrä tuota miksi juhannus on suomessa keskikesä..
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: