Kotitalouskriisi 2.2.2013
TEKSTI kaisa

80-luvun lapsi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Voi ei. Olen jo pitkään katsonut, että pojan hiustyyli on ylikasvanut. Päätin tänä aamuna topakkana ”teen kaiken itse” -äitinä leikata hiukset. Tavoitteena oli perinteinen potta.

Otin Fiskarsit keittiön vetolaatikosta.

(Nyt mietin, miksen jo silloin tajunnut että tämä on huono idea? )

Pojan kärsivällisyys kesti tasan siihen asti, että sain ronskilla kädellä muotoiltua päälimmäiset hiukset. Potta alkoi juuri ja juuri hahmottua.

Ihan kamalaa, että äiti voikin nauraa lapselleen, mutta näin kävi. Hiustyyli oli sillä hetkellä niin juuri niin hassu, etten voinut pidätellä kikatusta.

Samalla hetkellä alkoi itku ja rimpuilu: ”MÄ HALUAN PITKÄT HIUKSET. RAKASTAN MUN PITKIÄ HIUKSIA!”.

En sitten raaskinut enää leikata sitä takatukkaa. Nyt olen pienen mäkikotkan äiti. Kuvia en missään nimessä voi julkaista. Lastani ei kiusata ulkonäön takia.

Tästä videosta voi saada hieman käsitystä ongelman vakavuudesta.

Kun tämä toinen takatukasta kärsinyt perheenjäsen näki saksieni jälken poikansa päässä, sain kuulla uhkauksen ja saksien napsinaa korvani vieressä… IIK!

Sain onneksi säästettyä vieläkin raskauden jäljiltä aika harvat hiukseni, kun pojat lähtivät katsomaan Rölli-elokuvaa.

Nyt on tasan vuorokausi aikaa saada siistittyä takatukka pois ennen maanantaita ja leikkikouluun menoa. Kello käy!

Onkohan kukaan leikannut nukkuvan lapsen hiukset…?

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Lapsilta on kautta aikojen leikattu tukka (joskus myös kynnet) NIMENOMAAN nukkuessa. Tervetuloja traditioiden maailmaan!

1 vastaus

Meillä on pojalla takatukka eikä olla leikkaamassa! On niiii söpö! On tosin itekki tullu tyrittyy saksien kanssa, enkä siks niihi tartukkaa. Ihana Fidel! Tsemppii tarhaan. Äitille siis, hoitajat virnuilee sulle, lapset tuskin huomaa. 🙂

1 vastaus

Awww, voi toista! Täällä on leikattu nukkuvan neidin tukkaa sillä tuloksella että etuhiukset sojottivat suuntaan jos toiseenkin.. Se olikin sitten eka ja vika kerta!

1 vastaus

Ylikasvanut on aina parempi kuin liian kynitty! Takatukkapoika 2v löytyy meilläkin, kun mieheni mielestä se on niin kiva 😛 Minusta näyttää vähän… noh, mutta olkoon 😀

1 vastaus

Lapsilta on kautta aikojen leikattu tukka (joskus myös kynnet) NIMENOMAAN nukkuessa. Tervetuloja traditioiden maailmaan!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: