Kotitalouskriisi 30.6.2013
TEKSTI kaisa

Akrobatiaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen Helsingissä oli monta yleisötapahtumaa: Rock the Beach, Vadelmafest, Bassline, Sun Roba, Tuska ja varmasti vielä joitain, joista en edes ole kuullut. En haaveillut meneväni minnekään, koska tiesin tekeväni toimistöpäivän koneella.

Mutta kun nousin tuoliltani, muistin että on kesä. Ja kesällähän on oikeastaan kiva tehdä töitä, koska silloin jaksaa ja viitsii tehdä muitakin juttuja töiden jälkeen.

Lähdin lasten illalla kanssa retkellle Sun Roba -katutapahtuman, koska siellä tiesin kuulevani varmimmin tämänhetkisen lempibiisini lempimieheni esittämänä.

Aikamoista jumppaa keikan katsominen oli, kun yksi Spidermaniksi pukeutunut halusi ampua ohikulkijoita vesipyssyillä, toinen seisoi päällään keskellä katua ja kolmas tahtoi rentoutua hetken työpäivän jälkeen ja juoda lasillisen.

1013417_10151584466900889_487470046_n

Kuvat otti lasteni kummitäti Oona Kivelä, joka pyörittää lasten ja nuorten kuntoklubi Gymiä.

Oonan mielestä tyttö on luontainen jumppakärpänen, mikä saa mieleni vääntelehtimään. Ensin näen tytön satujumpassa vaaleanpunainen, seuraavassa kuvassa lapseni tekeekin voltteja. Ja viimeisessä välähdyksessä näen itseni katsomossa jännittämässä lapsen kilpailusuoritusta.

Jostain syystä pelkään lasten harrastusten valitsemista. Teenhän muitakin päätöksiä heidän puolestaan, mutta tämä tuntuu taas painavammalta kuin toiset valinnat.

Tytön tapauksessa voisi luulla, että kummitädin voimistelutunnit voisi olisivat mieluinen harrastus. Se nähdään syksyllä, kun tyttö aloittaa Gymin 2Vinkki-tunnin.

Olisiko teillä muuten toiveita, mistä haluaisitte minun kirjoittavan? Ilmesesti työrupeama rajoittaa hetkellisesti luovuuttani tällä blogipuolella…

 

 

 

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Kyllä mulla ainakin toimii ihan normaalisti? 🙂

1 vastaus

Toiveita on varmaan paljon, pankkitilin saldosta parisuhteen pelittävyyteen, mutta tää on sun blogi ja kirjoitat mistä haluat ja me tyydymmä siihen:) Mä ajattelen että mitä enemmän annat sitä enemmän saat – hyvässä ja pahassa:)

1 vastaus

Sun viehätys Iholla sarjassa oli suoruus ja vilpittömyys ja siksi mäkin oon jäänyt sua seuraamaan. Mieleen on jäänyt postaus teidän edellisestä juhannuksesta. Ihanaa ja aitoa. Ärsyttää Reinon levyjen mainostaminen. Kiinnostaisi Reino isänä – perhebogissa kun ollaan:)

1 vastaus

Hih, kiitos. Jatkan näillä neuvoilla!

1 vastaus

minua kiinnostaa lasten kasvatus, miten tarkkaan olette etukäteen (raskausaikana) pohtineet millaisia vanhempia olette ja mitä sääntöjä tulee ja miten keskustelette/päätätte niistä nykyään? tuleeko usein pattitilanteita? kumpi on löysempi kasvattaja? onko lapsilla samat säännöt?

1 vastaus

Pattitilanne. Siinäpä hyvä aihe ja otsikko. Laitan korvan taakse…

1 vastaus

Jumppaan vaan, kyllä meidän perheessä ainakin uskallettiin vaihtaa lajia ihan oma-aloitteisesti isompana, vaikka kaikki ollaankin jossain satubaleteissa tanssittu pienenä 🙂

1 vastaus

Kyllä. Jumppa on tosiaan hyvä pohja kaikelle.

1 vastaus

Ihan kaikesta kuullaan mielellään, jatkoa tv-sarjan suoruudelle ja avoimuudelle, omissa rajoissasi tietty. Harmi ku blogisteista tulee mainostajia, yritä välttää mahd mukaan liikoja vaik esim pyörätarina oli kiva.

1 vastaus

Kiitos! Yritän välttää mainostamista. Se ei tunnu ollenkaan luontevalta.

1 vastaus

Mulla tökkii nää Kaksplussan sivut – ei meinaa millään aueta ja heittää jotain varoituksia väliin. Kyselin asiasta ja mulle sanottiin että vika ei olis mun koneessa vaan näillä sivuilla on ”liikaa” tavaraa. Tökkiikö muilla?

1 vastaus

Tarkoitan koko tätä blogirypästä. Laitoin tänne kuin vihdoin sain jonkun auki. Joillain on niin tolkuttomasti kuvia että vaikuttaisko ne vai onko mulla vaan huono kone?

1 vastaus

Kyllä mulla ainakin toimii ihan normaalisti? 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: