Akrobatiaa

Teksti

Eilen Helsingissä oli monta yleisötapahtumaa: Rock the Beach, Vadelmafest, Bassline, Sun Roba, Tuska ja varmasti vielä joitain, joista en edes ole kuullut. En haaveillut meneväni minnekään, koska tiesin tekeväni toimistöpäivän koneella.

Mutta kun nousin tuoliltani, muistin että on kesä. Ja kesällähän on oikeastaan kiva tehdä töitä, koska silloin jaksaa ja viitsii tehdä muitakin juttuja töiden jälkeen.

Lähdin lasten illalla kanssa retkellle Sun Roba -katutapahtuman, koska siellä tiesin kuulevani varmimmin tämänhetkisen lempibiisini lempimieheni esittämänä.

Aikamoista jumppaa keikan katsominen oli, kun yksi Spidermaniksi pukeutunut halusi ampua ohikulkijoita vesipyssyillä, toinen seisoi päällään keskellä katua ja kolmas tahtoi rentoutua hetken työpäivän jälkeen ja juoda lasillisen.

1013417_10151584466900889_487470046_n

Kuvat otti lasteni kummitäti Oona Kivelä, joka pyörittää lasten ja nuorten kuntoklubi Gymiä.

Oonan mielestä tyttö on luontainen jumppakärpänen, mikä saa mieleni vääntelehtimään. Ensin näen tytön satujumpassa vaaleanpunainen, seuraavassa kuvassa lapseni tekeekin voltteja. Ja viimeisessä välähdyksessä näen itseni katsomossa jännittämässä lapsen kilpailusuoritusta.

Jostain syystä pelkään lasten harrastusten valitsemista. Teenhän muitakin päätöksiä heidän puolestaan, mutta tämä tuntuu taas painavammalta kuin toiset valinnat.

Tytön tapauksessa voisi luulla, että kummitädin voimistelutunnit voisi olisivat mieluinen harrastus. Se nähdään syksyllä, kun tyttö aloittaa Gymin 2Vinkki-tunnin.

Olisiko teillä muuten toiveita, mistä haluaisitte minun kirjoittavan? Ilmesesti työrupeama rajoittaa hetkellisesti luovuuttani tällä blogipuolella…

 

 

 

 

 

Kommentit

12 kommenttia

Kyllä mulla ainakin toimii ihan normaalisti? 🙂

Toiveita on varmaan paljon, pankkitilin saldosta parisuhteen pelittävyyteen, mutta tää on sun blogi ja kirjoitat mistä haluat ja me tyydymmä siihen:) Mä ajattelen että mitä enemmän annat sitä enemmän saat – hyvässä ja pahassa:)

Sun viehätys Iholla sarjassa oli suoruus ja vilpittömyys ja siksi mäkin oon jäänyt sua seuraamaan. Mieleen on jäänyt postaus teidän edellisestä juhannuksesta. Ihanaa ja aitoa. Ärsyttää Reinon levyjen mainostaminen. Kiinnostaisi Reino isänä – perhebogissa kun ollaan:)

Maria

Hih, kiitos. Jatkan näillä neuvoilla!

minua kiinnostaa lasten kasvatus, miten tarkkaan olette etukäteen (raskausaikana) pohtineet millaisia vanhempia olette ja mitä sääntöjä tulee ja miten keskustelette/päätätte niistä nykyään? tuleeko usein pattitilanteita? kumpi on löysempi kasvattaja? onko lapsilla samat säännöt?

Maria

Pattitilanne. Siinäpä hyvä aihe ja otsikko. Laitan korvan taakse…

Jumppaan vaan, kyllä meidän perheessä ainakin uskallettiin vaihtaa lajia ihan oma-aloitteisesti isompana, vaikka kaikki ollaankin jossain satubaleteissa tanssittu pienenä 🙂

Maria

Kyllä. Jumppa on tosiaan hyvä pohja kaikelle.

Ihan kaikesta kuullaan mielellään, jatkoa tv-sarjan suoruudelle ja avoimuudelle, omissa rajoissasi tietty. Harmi ku blogisteista tulee mainostajia, yritä välttää mahd mukaan liikoja vaik esim pyörätarina oli kiva.

Maria

Kiitos! Yritän välttää mainostamista. Se ei tunnu ollenkaan luontevalta.

Mulla tökkii nää Kaksplussan sivut – ei meinaa millään aueta ja heittää jotain varoituksia väliin. Kyselin asiasta ja mulle sanottiin että vika ei olis mun koneessa vaan näillä sivuilla on ”liikaa” tavaraa. Tökkiikö muilla?

Tarkoitan koko tätä blogirypästä. Laitoin tänne kuin vihdoin sain jonkun auki. Joillain on niin tolkuttomasti kuvia että vaikuttaisko ne vai onko mulla vaan huono kone?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä