Kotitalouskriisi 6.6.2016
TEKSTI Maria

Arvonta: Urtekram No Perfume – kosmetiikkaa kemikaalipihille perheelle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
IMG_5373

Kuva viimeviikkoiselta Kroatian matkaltamme

Tiedättekö, millaista on pidätellä henkeä, kun lasten koulukaverin äiti on aamulla kotoa lähtiessään käyttänyt hajustettua vartalovoidetta, shampoota ja hiussprayta? Tai tiedättekö, miten kurjalta tuntuu, kun joutuu pyytämään ystävää pysymään kahvilassa metrin päässä, sillä hän on pessyt vaatteensa hajustetulla pesuaineella? Tai istua lentokoneessa henkeä (ja oksennusta pidätellen), kun edessä istuva matkustaja saa tax-free ostoksensa auki ja alkaa vimmatusti suihkia uutta hajuvettään?

Ei näitä tule ”terve” ihminen kovin ajatelleeksi, mutta monikemikaaliyliherkistyneelle nämä tilanteet ovat todella pysäyttäviä. Pahimmillaan yksi ajattelematon hajustepommi pilaa minulta työpäivän tai kaksi. Saan hajusteista todella huonon ja väsyneen olon tai pahimmillaan lamauttavan aivosumun. En usko, että kukaan tahallaan haluaa pilata ohikulkijan päivää hajusteella, tietoisuus hajusteiden haitoista ei vaan vieläkään ole tavoittanut enemmistöä tallaajista.

IMG_5368

Taustalla kylä, jossa Airbnb-kotimme Kroatiassa sijaitsi. Jouduimme vaihtamaan majapaikkaa liian hajustetulla pesuaineella pestyjen lakanoiden takia

Olen pohtinut syytä herkkyyteeni. Yksi vaihtoehto on, että olen saanut ”yliannostuksen” teollisista kemikaaleista ja sisäilman homeista ja sairastunut siksi monikemikaaliyliherkkyyteen. Mutta mielessäni on toinenkin mahdollinen vaihtoehto: Olen järjestelmällisesti välttänyt kaikkia turhia teollisesti valmistettuja kemikaaleja arjessani. En ennen tiennyt olevani näin herkistynyt. Olen nyt alkanut miettiä, että voiko sittenkin olla niin, että elimistöni on puhdistunut ja reagoi siksi herkemmin.

Tuttu käytti ilmiöstä kiinnostavaa mielikuvaa: jos lattia on likainen ja siihen tulee yhdet likaiset jalanjäljet lisää, kukaan ei huomaa eroa. Likainen, mikä likainen. Sen sijaan jos lattia on kiiltävän puhdas, yhdet likaiset jalanjäljet loistavat häiritsevästi kuin häpeätahra.

IMG_5369

Kukkien tuoksu ei onneksi ärsytä

Voisiko kohdallani siis olla herkkyyden sijaan se, että olen puhdistanut kotini ja kehoni ylimääräisistä hajusteista ja sen takia huomaan yksittäiset hajusteet niin herkästi?

Olipa niin tai näin, hajustekemikaalien tiedetään olevan haitallisia terveydelle. Olen ennenkin kirjoittanut lasten oikeudesta tutustua omaan ominaistuoksuun. Lapset eivät mielestäni tarvitse kosmetiikkaa, mutta lapsille suunnatun kosmetiikan hajustettomuusta pitäis olla säädetty laissa. Lapsia tulisi suojella hajusteilta, kuten heitä suojellaan lain avulla myös tupakalta. Hajusteille altistumista onkin verrattu usein passiiviseen tupakointiin.

Hajusteet eivät ole jokaisen ”oma asia”, vaan hajustettujen tuotteiden käyttäminen vaikuttaa vahvasti myös kanssaihmisiin – joista jopa 40% on hajuste- tai tuoksuyliherkkiä.

Lempparituotteita Urtekramilta

DSCF7009

Minun kriteereilläni kaupallisten yhteistöiden tekeminen kosmetiikkafirmojen kanssa on varsin vaikeaa. Tuotteita, joita voin suositella on hyvin vähän. Siksipä olinkin positiivisesti yllättynyt, kun sain testattavaksi hajusteettomia tuotteita Urtekramilta.

Minulle merkittävää on, että tuotteet on EcoCertin lisäksi Joutsenmerkittyjä. Joutsenmerkki nimittäin takaa, että tuotteiden sisältämien ainesosien valmistaminen kuormittaa ympäristöä tavanomaista vähemmän. Tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Sain testattavaksi No Perfume ja No Perfume Baby -tuotesarjojen tuotteita. Shampoita, nestemäisiä pesuaineita ja vartalovoiteita perheemme ei käytä, mutta sarjoista löytyi myös tuotteita, jotka tulevat perheessämme tarpeen.

Tutustu Urtekramin luomukosmetiikkaan!

MONITOIMIÖLJY

DSCF7012

Olen jo moneen kertaan julistanut, että käytän kasvovoiteen sijaan öljyä. Niinpä No perfume baby -sarjan Body oil oli ensimmäinen Urtekram, johon hurahdin. Käytän öljyä lähes päivittäin kasvoille. Suihkin alle hieman kasvovettä, jonka kosteuden ”lukitsen” iholle muutamalla öljytipalla.

Olen käyttänyt tätä öljyä myös lasten hiuspohjaan karstan irroittamiseen. (Googlailun perusteella myös muilla jo reilusti vauvaiän ylittäneillä lapsilla saattaa olla karstaa).

Ja liukuvoiteenakin tätä öljyä voi käyttää, mutta silloin pitää muistaa, että öljy haurastuttaa kondomia. Öljyssä on luomulaatuista manteliöljyä, jojobaöljyä sekä parsakaalinsiemenöljyä.

PALASAIPPUA

hajusteeton_palasaippua

Palasaippua on ainoa saippua, jota meidän perheessä käytetään. Syynä palasaippuan ekologisuus (ei muovijätettä, ei turhaa nestettä, ei turhia säilöntäaineita). Olen ollut jo pitkään Joutsenmerkki-fani ja yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää Joutsenmerkittyä palasaippuaa.

Ja nyt se on vihdoin tässä Urtekramin No perfume Soap bar!

Palasaippuaa tai sen käyttöä ei tarvitse varmaan sen kummemmin esitellä, mutta meidän palasaippuatelineestä voisin pian tehdä uuden postauksen. Ai niin, ja aion myös kokeilla hiusten pesua tällä saippualla!

DÖDÖ

DSCF7013

Meillä on joskus ollut hieman vääntöä hajusteiden käytöstä puolison kanssa. Eikä siis mitään pahaa, mutta hän ei vaan ehkä jaksa nähdä niin paljoa vaivaa hajusteettomien tuotteiden etsimisessä. Niinpä jos minun hyväksymä dödö on loppu tai jäänyt kyydistä keikkamatkalle, saattaa kaupasta tarttua ensimmäinen deodorantti hyllystä.

Joten yritän pitää huolen, että meillä on aina arsenaali hajusteettomia tai luomulaatuisia deodorantteja. Urtekramin Deo Crystal on molempia! Tässä on erittäin tehokas, mutta hajusteeton luomulaatuinen deodorantti.

Arvonta

IMG_5395

ARVONTA ON SULJETTU

No Perfume Baby paketti 1kpl (arvo 30 €):

 • No perfume Baby All-over Wash 250 ml
 • No Perfume Baby Vartalovoide 250 ml
 • No Perfume Baby Body Oil 100 ml
 • No Perfume Baby Sinkkivoide 75 ml

No Perfume paketti 1 kpl (arvo 50 €):

 • No Perfume Shampoo 250 ml
 • No Perfume Hoitoaine 250 ml
 • No Perfume Suihkugeeli 500 ml
 • No Perfume Nestesaippua 380 ml
 • No perfume Puhdistusemulsio 245 ml
 • No perfume Kasvovesi 245 ml
 • No Perfume Päivävoide 50 ml
 • No Perfume Body Lotion 245 ml
 • No perfume Käsivoide 75 ml
 • No Perfume Kristallideodorantti 50 ml

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Urtekramin kanssa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (684)

Tämä arvonta on jo kiinni!
0
1 vastaus

Ihanan näköistä Kroatiassa! Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Olen Innokas hajusteettomien tuotteiden puolesta puhuja. Lapsuuden migreenikohtaukset palautuivat 1/3 raskauden myötä. Herkkyys kohtauksille koettelee arkipäiväisissä tilanteissa mm kauppareissuilla, mutta erityisesti hisseissä joissa ”tuoksuu”muiden matkustajien jos jonkinmoisia deodorantteja, hajuvesiä, partavesiä, pesuaineita…
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂 Olen vähitellen vaihtanut tuotteet hajusteettomiin ja kyllä huomaa eron. Monet hajusteelliset tuotteet pistävät kyllä nenään entistä ”vahvempina”. Hajusteettomia tuotteita käyttäessä se yksi ainoakin hajusteellinen tuote on helppo huomata..
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂 Meillä myös vältellään ylimääräisiä hajusteita, ja käytetään miltei pelkästään luonnonkosmetiikkaa (silmämeikkiin en ole löytänyt hyviä luonnonkosmetiikan puolelta). Kerro sitten kuinka hiustenpesu onnistui tuolla palasaippualla 🙂 Itsekin olen mietiskellyt hiustenpesutottumusten muuttamista, väsyttää jatkuva shampoolla läträäminen.
0
1 vastaus

Mukana ihanassa arvonnassa 🙂 Nämä ovat hyviä tuotteita 🙂
0
1 vastaus

Tämä sarja herätti kiinnostukseni.
Taidanpa lähteä shoppailemaan:-)
0
1 vastaus

Tuotteet kiinnostavat kovasti, joten mukana arvonnassa ollaan:)
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! ?
0
1 vastaus

Minullakin oli tuota karstaa päänahassa vielä alakouluikäisenäkin ehjä jopa 10-vuotiaaksi saakka, joten vissiin aika normaalia se on, että sitä vielä vauvaiän jälkeenkin joillakin on. Itselläni on melko herkkä ja kuiva iho muutenkin ja meillä käytettiin kotona aina sitä Linna-shampoota, joka on muistaakseni melko narsukavksi pesevä, joten tuo karsta minulla johtui osittain varmaan päänahan kuivuudesta.
0
1 vastaus

Tuoksuttomuus on elinehto kemikaaliyliherkälle ja lapsetkin oppineet tuoksuttomuuteen.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana! Babytuotteita meillä ei enää tarvita 🙂
0
1 vastaus

Mukana ihanassa arvonnassa! Babytuotteille ei enää kylläkään käyttöä 🙂
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana ihanassa arvonnassa!
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Hajusteettomia tuotteita suosin kaikessa missä pystyn.
0
1 vastaus

Hei, toimiiko tuo deodorantti? Käytän pääsääntöisesti alumiinittomia dödöjä ja haasteena on joidenkin niiden kanssa se, että kun juoksen kiireellä paikasta toiseen, kainalosta alkaa nousta laimean festarioluen tuoksu. Ei kovin miellyttävää 😀
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ? Ja kyllä, voin kuvitella tunteen- pahan olon myös. Kevätjuhlissa mietin, miksei edes ala-asteen kevätjuhlakutsuun voisi laittaa toivomusta ”Tulethan tuoksutta”? Useassa koulussa sisäilmaongelmia ja niiden päälle tuoksukakofonia- seurauksena hengenahdistusta ja oksettava olo. Ei kivaa – tämä olisi estettävissä ?
0
1 vastaus

Mukana ollaan
0
1 vastaus

Itse olen huomannut, että kun ne hajusteet on todella karsittu omasta kotoa minimiin, tuntuvat pienetkin hajustemäärät minusta nyt voimakkaammilta. Tämä voitto olisikin uuteen tutustumista!
0
1 vastaus

Mukana:) Blogisi myötä olen vaihtanut päuvittäisessä käytössä olevat tuotteet luonnonkosmetiikkaan myös hajusteita vältellen:)
Iho , luonto ja terveys kiittävät:)
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Testiin menee, vaikka voittoa ei tulisikaan 🙂
0
1 vastaus

Mielelläni mukana arvonnassa ! Meilläkin majapaikassamme Kreikassa oli lakanat pesty melkoisilla myrkyillä. Onneksi makuuhuoneita oli monta ja kävin nuuhkimassa niiden sänkyjen lakanat. Ne haisivat vähemmän, joten sieltä lakanat sänkyymme. Omat matkalakanat ja tyynyliinat on aina mukana, joita vielä lisänä käytämme.
0
1 vastaus

Täälläkin mennään kohti hajusteettomia tuotteita askel askeleelta. Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan! Sun blogaukset on timanttisia ja ajan hermolla.
0
1 vastaus

Monikemikaaliherkkyys ja astma, siksi hajusteeton on ehdoton valinta!
0
1 vastaus

Urtekramin tuotteita tullut käytettyä paljonkin, mutta nyt vasta siirtymässä hajustamattomiin, aiemmin olen kestänyt luonnontuoksuja nimittäin. Mukana arvonnassa, toivottavasti onni suosii 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Juuri ostin kokeiluun Urtekramin shampoota ja vaikutti hyvältä 🙂
0
1 vastaus

Saman reaktion olen itselläni huomannut. Olen vähentänyt hajusteita ja kemikaaleja roimasti viime vuosien aikana. Nykyisin en voisi enää kuvitella käyttäväni samoja pesuaineita ym. tuotteita, koska nenä reagoi heti niihin!

Mukana siis kivassa arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Ooooo ihania tuotteita, tarpeeseen tulisi eli mukana arvonnassa ehdottomasti. Isäntä kärsii migreenistä ja mahdollisesti myös kemikaaliyliherkkyydestä. Hoitovapaillessa ei ole hirveästi rahaa laittaa kosmetiikkaan niin on joutunut joko olla ilman ja/tai ostaa halpistuotteita, joita ei kyllä muuten tekisi mieli käyttää. Tylsää kun kaikki terveellinen ja myrkytön on niin kallista. Ihanaa kesää teidän perheelle! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Todella hyvä postaus, mahtavaa kun toit esiin meidän kemikaaliyliherkkien arkea muille ja mukavaa osallistua tuotearvontaan. Minulla on ollutkin jo tuota Urterkramin dödöä ja se oli loistotuote. Itsekin käytän voiteiden sijasta vain öljyä kasvoille joten tuo Body Oil pitää ehdottomasti testata 🙂
0
1 vastaus

Oiiiiii, ihania tuotteita eli ehdottomasti mukana arvonnassa. Isäntä kärsii migreenistä ja mahdollisesti myös kemikaaliyliherkkyydestä nii tarpeeseen tulisi meidän perheessä hajusteettomat tuotteet. Hoitovapaillessa ei valitettavasti ole varaa satsata kosmetiikkaan niin joutuu olla ilman ja/tai ostaa halpistuotteita joita ei tekisi mieli käyttää. Tylsää kun kaikki terveellinen ja myrkytön usein kalliimpaa. Aurinkoista ja ihanaa kesää teidän perheelle! 🙂
0
1 vastaus

Täällä yksi hajusteallerginen on mukana! ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Kemikaalituotteet pitää niin kovin tarkkaan valikoida, ettei iho suutu ja ryhdy punoittamaan. Osaa näistä jo käytetäänkin, mutta vielä on uusiakin tuttavuuksia listalla 🙂
0
1 vastaus

Vau vaikuttaa mielenkiintoiselta! Todellakin tahtoisin kokeilla 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Kyllä pelottaa ajatuskin lentokoneessa hajuveden suihkuttelusta…Ihanaa,että uskaltaudutte kuitenkin matkustelemaan. Itse en ole vielä sairastumisen jälkeen käynyt missään ja polte reissaamaan olisi kova.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Meilläkin jo pitkään ollut käytössä hajusteettomat tai todella miedon tuoksuiset tuotteet, luonnonkosmetiikkaan ollaan siirrytty täysin viime vuosien aikana. Itsekin olen moniin urtekramin tuotteisiin tykästynyt, mutta monia on vielä kokeilemattakin. Kiva kuulla aina käyttökokemuksia ja näistä etenkin tuo öljy alkoi kiinnostaa! Oma ihoni aivan hilseilee talven jäljiltä ja kyllä, 5v. pojallakin edelleen karstaa on (sekä hyvin paksu tukka), joten karstanpoistoon vinkit tarpeen myös.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂 Hauska huomata yhtäläisyyksiä. Ennen olin itse täysin tietämätön hajusteista ja niiden vaikutuksista. Ensimäinen hetki jolloin aloin asiaa miettimään ja itseasiassa tutustuin blogiisi, oli se kun mieheni alkoi voimaan erittäin pahoin sen jälkeen kun pesin vessan Rainbown vessanpesu aineella. Lueskelin blogiasi ja siitä lähtien olen alkanut ottamaan vinkkejä sinulta ja itse etsiskelemään sopivaa tapaa meidän perheelle. Otimme käyttöön Meine Basen jolla mieheni pesee hiuksensa, itse olen tapellut sen ja erilaisten palasaippuoiden kanssa, sillä hiukseni jäävät likaisen näköisiksi ja tuntuisiksi. Noh, joskus palaan siihen vielä 🙂 käytämme kookosöljyä hierontaan, ihon rasvaukseen ja liukkariksi. Mieheni ajaa parran oliiviöljyn kanssa. Itse laitan kasvoille Flow ruusuvettä sekä vaihdelle erilaisia öljyjä, hamppu, kookos, argan… meillä on käytössä astianpesuaine ruohonjuuresta jota laimennamme veteen ja käytämme kaikkeen puhdistukseen kotona. Pyykit pesemme myös ruohonjuuresta ostetulla pesujauheella. Palasaippuat käytössä, oliiviöljy ja himalajansuola.
Deodorantti vielä hakusessa mutta ajattelin kokeilla tuota mistä blogissasi nyt puhuit. Huomaan itsekkin mennessäni paikkoihin jossa on hajusteita miten epämiellyttävää se on ja kuinka pahoinvoivaksi sitä tulee.. harmi että juuri lapset altistuvat sille kaikelle heti synnyttyään.. hyvää kesää ja blogisi on superhyvä! 🙂
0
1 vastaus

Mukana.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa :).
0
1 vastaus

Oi ihania hajusteettomia tuotteita, ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Jep. Tytärpuoli ilmeisesti uitetaan huuhteluaineessa. Eli ne joka toisen viikonlopun vierailut ei ole mulle mitään parasta herkkua, vaikka oksentamaan ei onneksi tarvii alkaa. Ehkä ostan vielä varaston nurkkaani jonkun vahvimman huuhteluaineputelon käryämään jossa sitten käyn välillä siedättämässä itseäni, ettei tilanne äityisi noin pahaksi. Aivopesu vois olla paikallaan, siispä olen innokkaana mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

En suosittele siedättymistä, se ei paranna, vaan voi pahentaa tilaasi.
Järjestäkää tytärpuolelle erilliset vaatteet kotiinne, pesette ne itse omalla hajusteettomalla pyykinpesuaineella. Vaatteet vaihtoon, kun tytärpuoli tulee, mutta ensin suihkuun ja tukanpesuun.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mahtavaa! Mukana ollaan!
0
1 vastaus

Täällä kemikaalipihi! Meille tuleee bebe 2kk sisällä ja niin paljon haluan noi kaikki jo hamstrata. Vähän harmittaa kun vaan tietyistä kaupoista saa tuotteita, joutuu hiihtää ja soutaa aina paikast toisee 😀
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?. Meillä mies on hajusteyliherkkä ja hänen myötään olen huomannut itsekin reagoivani pahoinvoinnilla ja päänsäryllä voimakkaisiin hajuihin. mies saa pahimmillaan migreenin, viimeisin basilikasta! Kaupan jonot ja tietyt hyllyosastot ovat pahimmat. Pyrimme vähähajuisiin tai hajusteettomiin tuotteisiin, tuoksukynttilät ovat ehdoton no no. Toisaalta vähätuoksuiseen on tottunut ja nimenomaan puhtaammalta elämä tuntuu 🙂
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂
Meilläkin on käytössä luonnonkosmetiikka ja hajuttomat tai erittäin kevyesti hajustetut tuotteet. En halua altistaa lapsia ns. turhille kemikaaleille, joten sillä todellakin on väliä mitä tuotteita käytetään.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! ☺
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana! Blogisi kautta on saanut rutkasti tietoa monikemikaaliherkkyydestä, kiitos siitä! Olen reippaasti vähentänyt hajustetuiden kemikaalien käyttöä, vaikkei niitä ole paljoa tullut käytettyä. Luulen että olen itsekkin herkistynyt n. kuusi vuotta sitten. Joskus kestää enemmän hajuja, joskus vähemmän. Voi että viime perjantaina koulunvalmistujais tilausuudessa sai kärsiä kun ympärillä leijui kymmenien hajuvesien lemu. Ihankuin kurkku olisi turvonnut siinä.
0
1 vastaus

Itselläni on tuo tuoksuyliherkkyys tullut ja mennyt palatakseen taas uudestaan ja en siksi usko siihen, että kyseessä olisi kosmetiikan välttämiestä johtuva tila vaan ennemminkin myrkytystilaa vastaava tila, jossa elimistö on todella kovilla välillä. Itsellä kemikaaleille herkistyminen tuntuu liittyvän sekä homealtistuksiin että myös niihin hetkiin kun on ollut pakko käyttää paljon erilaisia lääkkeitä eli kemikaalejahan nekin.

Onneksi on ihania tuotteita, joita voi silti käyttää ja kiitos vinkeistä, tuo palasaippua tulee meillekin varmaan kokeiluun. Dödö onkin jo käytössä, tosin ei ihan niin hyvin pidä minulla kuin toivoisin.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukaan arvontaan! 🙂 Urtekram on hyvä merkki, enemmän toki omistetaan merkin hajusteellisia versioita.
0
1 vastaus

Ihana tuo oivalluksesi, että lapsella on oikeus ominaistuoksuunsa -<3 Hänellä pitäisi olla oikeus äitinsä ja isänsä ominaistuoksuun – ne ovat niitä ensimmäisiä hajuaistimuistoja elämässämme. Itse en enää käytä lainkaan tuoksuvaa kosmetiikkaa henkisten vuoksi. Kiitos vinkeistä – ja kerrotko palasampookokemuksistasi 🙂 Mukana arvonnassa myös.
0
1 vastaus

Tärkeä juttu! 🙂
0
1 vastaus

Ihana arvonta 🙂
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, ehdottomasti.
0
1 vastaus

Minulla on aina tosi huono arpaonni, mutta jospa se nyt nappaisi. Tuotteet kakkospaketissa ovat juuri sitä, mitä haluaisin. Kiinnostaisi kokeilla, riittääkö dödön ”teho” murrosikäisen hikikainaloille. 🙂
0
1 vastaus

Ihania tuotteita! Mukana arvonnassa. Täällä olisi myös pariviikkoinen vauva. 🙂
0
1 vastaus

Kun EU:n Kosmetiikkadirektiiviä muutettiin viimeksi (muistaakseni uusi muutosteksti hyväksyttiin 2004), tekstiehdotuksessa luki hajustetun kosmetiikan osalta, että hajusteiden käyttö kielletään alle 3-vuotiaille suunnatussa kosmetiikassa (voiteet, yms.). MUTTA lopulliseen tekstiin tätä ei otettu. Selityksenä oli, että ”kuluttajilla pitää olla valinnanvapaus”.

Tee selväksi miehellesi, että kotiinne ei hankita mitään, mikä sisältää hajustekemikaaleja. Aivan ehdoton kielto! Itse otin tämän kannan heti sairastuttuani ja se toimi. Mieheni näki oireeni, ei tarvinnut enempää selitellä.
0
1 vastaus

Onpa järkyttävää. Lapsilla kun ei ole valinnanvapautta valita hajusteetonta ja terveellistä ympäristöä. Hajusteitahan on joka tapauksessa muuallakin kuin kosmetiikassa. Joidenkin lasten vaatteet on pesty niin hajustetuilla aineilla, että minä en voi olla edes lähellä.
0
1 vastaus

mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Arvontaan mukaan 🙂
0
1 vastaus

Mä oon jo pitkään pessyt pitkät hiukseni tolla palasaippualla kerran viikossa, hyvin puhdistuu! Takkuun menee tietysti mutta varovasti harjaamalla ja kookosöljyä levittämällä aukeaa . Myös dödö on vanha tuttu, syön aina tosi mausteista ruokaa ja tää dödö on melkeen ainoo jonka läpi hiki ei haise joltain hesen currymajoneesilta 😀 Arvonnassa mukana, kerrankin osallistumisen arvoinen setti jaossa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Olet tärkeällä asialla!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Asiaa! Kärsin itsekin hajusteista ja on hienoa että tuot tärkeän asian esille.
0
1 vastaus

Tärkeää asiaa! Mukana arvonnassa, juuri kemikaalittomaan ja luonnonmukaiseen suuntaan askeleen ottaneena.
0
1 vastaus

Mukana!! ?
0
1 vastaus

Mulle tuli lapsena aina aivan järkyttävän huono olo jos jouduttiin kulkemaan stokkan pääovista (hajuvesi-osaston läpi). Teininä en muista hajusteiden häirinneen, ehkä totuin niihin kun kaikki käyttivät? Omaan asuntoon muuttaessani kuitenkin siirryin eko-pesuaineisiin ja niissä on niiiin miedot tuoksut (olehyvä), etten enää voi sietää normipesuaineita 🙁 Samoin en enää tykkää jos mies käyttää vahvoja hajuvesiä tai deodorantteja, ja nyt hän onkin ollut ilman 2vk (ostettiin juuri tuota urtekramin dödöä tilalle) — ja ihme kyllä ihottuma kasvoistani on hellittänyt tosi paljon (atopia, joka on yli vuoden oireillut tosi ärtsynä) – voi tietenkin olla, että uudet allergialääkkeet ovat myös auttaneet. Täytyy ehkä testata joku pvä..

Mutta tuo kun mainitsit omien tottumusten kautta herkistymisen, olen miettinyt ihan samaa! Olin teinivuosina paljon sisällä (kesälläkin), en vartavasten hakeutunut ulos aurinkoon – sittemin rupesin viihtymään ulkona ja kappas sain riesakseni aurinkoihottuman! Tämän vaivan kanssa olen usein pohtinut, että voiko olla niin, että parin vuoden auringon välttely on herkistänyt ihoni.. :/
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Muita tämän merkin tuotteita olen käyttänytkin paljon, mutta varsinkin tuo öljy kiinnostaa! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana 🙂 Kiitos tiedonjaosta!
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Mukana! Ostin juuri tuota dödöä ja skeptisenä ajattelin ettei se kuitenkaan pidätä hienhajua. Mutta loistavasti toimii, miehelle pitää ostaa myös. Muutenkin tarkoitus tuote kerrallaan päivittää myrkkykosmetiikat kaapista pois, tällaisesta paketista saisi hyvän alun 🙂
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Oi ihana arvonta, mukana!
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Hajusteettomuus on tärkeää myös minulle ja etenkin lapsille.
0
1 vastaus

Mukana!! 🙂
0
1 vastaus

Tähän tuotemerkiin törmää blogeissa harvoin. Mukana.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.

Ja uskoisin, että sillä että itse välttelee hajustepommeja on saanut aistinsa terävöitettyä. Itse luovuin hajustetuista pesuaineista 15 vuotta sitten ja käytännössä kaikki kosmetiikka on hajustamatonta ja huomaan, että oman nokkaan hajusteet ottavat nykyään ihan törkeästi. Kamalin on ehkä pesu- ja huuhteluainecombo, jonka vuoksi moni kierrosta meille tullut lastenvaate jäi käyttämättä kun en vain voinut kuvitella pukevani niitä vauvan päälle. Ei puhtaan pyykin kuulu tuoksua millekään.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
Itselläni myös herkkyyttä hajusteille, alkoi ekan raskauden aikana..
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Meillä on koko perhe hajusteettomia ?
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana. Täydellisen hajusteeton perhe ollaan, mutta tätä merkkiä ei ole vielä kokeiltu.
0
1 vastaus

Mukana ollaan.Sitä tulee tietoisemmaksi ympäröivästä maailmasta mitä enemmän ikää tulee. Enää ei voisi suihkutella poisonia ennen töihin lähtöä…on vielä opeteltavaa, mutta oikealla tiellä ollaan.
0
1 vastaus

Viimeksi koulun päättäjäisjuhlassa jouduin turvautumaan ”pintahengitykseen”, kun edessä istuva tuoksui niin voimakkaasti.
Olen mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. 🙂
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Kroatiassa on tullut käytyä vasta Dubrovnikissa, muuallekkin pitäisi päästä. Urtekramilta olen testaillut muutamaa hajustettua tuotetta, mutta nuita hajusteettomia pitäisi myös pästä testaamaan, joten mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana upeassa arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana tosi kivassa arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Itse saan hajusteista helposti migreenin. Pahimpia on hajustetut pesu-ja huuhteluaineet, en voi käsittää miksi monissa lapsiperheissä käytetään moisia hirvityksiä. Päänsäryn lisäksi niistä tulee iho-oireita, jos esim. on kyläpaikassa yövierailulla. Mahtava arvonta, jossa mielenkiintoisia tuotteita.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
Pakko päästä testaamaan ainakin muutamaa näistä.
0
1 vastaus

Ihania tuotteita, mukana!

Itselläni hajusteet ja kemikaalit ovat erityisesti homeelle altistumisen jälkeen tökkineet kunnolla..
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Tykkään tosi paljon Urtekrami tuotteista ja olisi kiva voittaa tämä palkinto ?
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Hajusteettomat tuotteet ovat must, jotta ei ole leijuva hajupilvi töissä (tai vapaalla). Mukana arvonnassa! ☺
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana täälläkin! Nämä ois kiva saada testiin!
0
1 vastaus

Homesairaudet, migreeni ja monikemikaaliyliherkkyys itselläni taakkana, joten hajusteettomat tuotteet ovat meidänkin perheen valinta. Olen siis mukana arvonnassa! 🙂 Lisäksi joskus aikoinaan luin jonkun tutkimuksen, jossa oltiin huolestuneita nykyajan voimakkaiden hajusteiden runsaasta käytöstä; biologian määrittelemä sopiva kumppani löytyisi mm. juuri sopivan ominaistuoksun perusteella. Eli ylenmääräiset tuoksut häiritsevät tälläkin tavalla meidän ihmiskuntaamme. 🙁
0
1 vastaus

Urtekramin tuotteet on kyllä tuttuja mun kaapissa. Niitten hajustetut tuotteetkaan ei oo liian haisevia!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Kiitos arvonnasta! Osallistun mukaan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Homekodin herkistämänä olen siirtynyt täysin luonnonkosmetiikkaan. Ehdottomasti olen mukana, kumpikin paketti näyttää ihanalta 🙂
0
1 vastaus

Lasten myötä meillä on herätty luonnonkosmetiikan käyttöön, koska haluamme mahdollisimman terveen lapsuuden lapsillemme. Lisäksi kaksivuotiaamme paha atooppinen ihottuma ei kestä mitään hajusteita tai kemikaaleja. Oma migreenini räjähtää myös nykyään aina hajuvesistä. Olisi kiva päästä testaamaan näitä Urtekrameja, joita meillä ei ole vielä testattu.
0
1 vastaus

Mukana! Iho ei kestä mitään voimakkaita tuoksuja yms vaan reagoi heti hirveällä ihottumalla..
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Itse olen tässä pikkuhiljaa siirtynyt enemmän ja enemmän käyttämään luonnonkosmetiikka. Vauvauinti pitäisi muutaman viikon sisään syntyä joten kummatkin tuotteet tulisi käyttöön.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana!:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa todellakin. Nää vois olla sellaisia tuotteita joita voisin vihdoinkin käyttää… Ja tästä sarjasta löytyis varmaan meidän herkkäihoiselle kaksvuotiaallekkin sopivia tuotteita.
0
1 vastaus

Mukana!
Ois kiva päästä testaamaan 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kärsin pahasta migreenistä, jonka vuoksi en voi käyttää mitään hajusteita sekä haluan käyttää ainoastaan eläinkokeettomia ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia tuotteita 🙂
0
1 vastaus

Urtekramin tuotteet ennestään tuttuja ja mielellään ottaakin hyllystä, kun sopivat myös opiskelijabudjetille
0
1 vastaus

Arvonnassa mukana. Lapsille olisi mahtavaa löytää luonnonkosmetiikkaa käyttöön. ?
0
1 vastaus

En ehkä ole herkistynyt, mutta herkkä kyllä. Ikävää istua teatterissa, kun vieressä löyhkää parfyymi ja henkeä salpaa. Minäkin olen maksanut lipustani!

Urtekram on tuttu, mutta tässä mainittiin muutamia tuotteita, joita voisi vielä kokeilla!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana. Onneksi itsekin olen lapsien myötä viisastunut ja vähentänyt huimasti hajusteiden käyttöä. Ja kyllähän sen itse tosiaan haistaa muiden käyttämät hajusteet huomattavasti tarkemmin kun itse ei sellaisia käytä,
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Ihana arvonta! Mukana!
0
1 vastaus

Urtekram on hyvä merkki. Mukana.
0
1 vastaus

Mun keho tekee just stoppia hajusteiden ja sisäilman epäpuhtauksien suhteen. Miedotkin hajut saa nyt väliaikaisesti lähteä, jotta saan selvitettyä mille tää mun keho oikein reagoi. Hajusteeton kosmetiikka tulisi siis tarpeeseen. Seuraavaksi kokeiluun lähtee Meinebase ja öljyä aion koittaa kasvorasvan sijaan. Kiitos kun jaksat ottaa asioista selvää ja jaat hyviä vinkkejä eteenpäin.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂 . Kirjoitus oli kuin omasta elämästä.
0
1 vastaus

Mukana ehdottomasti! 🙂
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Niin harmi, että verkostossa meillä ei ole näitä tällaisia blogiyhteistöitä, sillä tämä olisi ollut niiiiin mun juttu. No, siis arvonnassa mukana tätä kautta!
0
1 vastaus

mukana! hajusteettomuus <3
0
1 vastaus

Meillä olisi tarvetta molemmille paketeille 🙂 Olisi mielenkiintoista testata lisää Urtekramin tuotteita ja löytää ehkäpä lisää tuotteita vakio käyttöön!!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana. Itelle kävi niin että lasten myötä vähensin kaikkien hajusteiden käytön minimiin ja pian huomasin että olin herkistynyt hajusteille. Kavereiden luona jossa käytettiin voimakkaan tuoksuista pyykinpesuainetta kyläily oli tuskaa. Samoin bussilla matkustus.
0
1 vastaus

Mukana! Koko perheeni on hajusteyliherkkiä, ja allergisia.
0
1 vastaus

Ihania reissukuvia sinulla ja perheelläsi 🙂 Urtekramin tuotteet kiinnostavata kovasti. Mukana siis arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Kokeilin Urtekramin tuotteita ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna, mutta jäin kerralla koukkuun! 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! 🙂 haluan… mies on totaalisen yliherkkä hajusteille ja ihan kaikille hajuille niin tää ois meidän juttu! 🙂
0
1 vastaus

Mukana kiitos ! Urtekram on tullut jo tutuksi ja käytössä perheessämme päivittäin. Mutta hajusteettomia en ole vielä kokeillut =)
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa? Urtekramin tuotteet on jo jonkin verran tuttuja ja käytössä itselläni sekä tyttärelläni. Olisikin kiva saada tulevalle pienokaisellemme jo omia tuotteita odottamaan ja samalla tutustuttaa isikin paremmin siihen, miksi kaupassa pitää hetki miettiä valintojaan…
0
1 vastaus

Näitä olisi kiva päästä testaamaan kahden pienen pojan perheessä.
0
1 vastaus

Mukana ollaan hep! 🙂
0
1 vastaus

Mukana! Itse olin todella kova hajusteiden käyttäjä, mutta raskauden ja vauvan syntymän jälkeen jätin hajustetut tuotteet kaupan hyllylle. Seurauksena on huomattavasti vähemmän päänsärkyjä ja vähemmän tukkoinen olo! Huomaan myös, että muiden hajusteet tuntuvat nyt tosi vahvalta ja melko epämiellyttävältä omaan nenään. Urtekramia ei olla vielä kokeiltu, vaikka merkki on kiinnostanut kyllä, voitto olisi siis paikallaan 😉
0
1 vastaus

Olisipa ihana paketti testattavaksi! Ja testaajia löytyy kohta baby oilillekin kunhan pikkuisemme syntyy…nyt raskauden aikana moni tuttu (ja ennen miellyttänyt)tuoksu on alkanut äklöttämään ja vaivihkaa on tuotteet vaihtuneet tuoksuttomiin. Joten kyllä tykkäisin!
0
1 vastaus

Mukana ollaan! Olen kantasolusiirron jälkeen herkistynyt niin, etten voi enää käyttää mitään hajusteita. En ennenkään mitenkään suuremmin hajusteista ole välittänyt, mutta nyt olen vasta huomannut kuinka paljon ihmiset niitä käyttävät. Olen myös huomannut tuon herkistymisen, sillä haistan jo kaukaa ihmiset, jotka hajusteita käyttävät. Joko pesuaineissa tai kosmetiikassa ja hajuvesissä. On myös todella vaikeaa löytää tuoksuttomia, hyviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön!
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Arvonnassa mukana! Kiitos tästä kirjoituksesta! Sain uusia vinkkejä, kuten dödö ja palasaippua, jota olen etsinytkin. Olen hurahtanut Urtekramin tuotteisiin jo aikasemmin, etupäässä No Perfume shampooseen ja hoitoaineeseen. Shampoota käytämme myös koirien pesuun, joihin meneekin paljon (3 jenkkiä) vaikka laimennamme niin, että vettä on vähintään 2/3. Turkit tulevat hohtaviksi eikä hoitoaineita tarvita.
0
1 vastaus

Sinua ja Kemikaalikimaraa on kiittäminen siitä, että olen alkanut kiinnittää huomiota siihe mitä tuotteita ihoillemme laitan! Mukana siis arvonnassa!
0
1 vastaus

Olen kärsinyt vuosikausia erittäin vaikeasta ja vakavasta hajusteyliherkkyydestä ja tuntuu, että herkistyn yhä enemmän joka viikko, vuosi, jopa päivä.Nyt sii 0 toleranssi hajusteiden suhteen. Elämäni on melkoista organisointia, jotta pystyn elämään jotenkin tässä yhteiskunnassa ihmisten hajusteiden takia. Olen jo väsynyt naapureille ja tuntemattomille asiasta kertomaan, koska ymmärrän, etteivät he voi tajuta, kun eivät ole itse henkilökohtaisesti kokeneet millaista on elää hajusteyliherkkänä jatkuvassa aivosumussa, keuhkot äärirajoilla, kröhien, kuumeillen ja voiden huonosti.Onneksi tieto asiasta lisääntyy jatkuvasti ja yhä useampi rohkaisee kertomaan omista kokemuksistaan. Ja kaikki empatiani on pienten vauvojen puolella, jotka syntyvät puhtaasta turvallisesta kohdusta tänne läntiseen maailmaan keskelle rajujen kemiallisten hajusteiden pääsemättä niitä karkuun.Soisin heille elämänsä alkutaipaleen alkavan mahdollisimman luonnollisessa tilassa kaikinpuolin. LIPPU KORKEALLE KAIKKI MCS IHMISET !
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Olen käyttänyt pitkään näiden ruusun tuoksuvista dödöä ja muutkin tuotteet kiinnostaa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!? olemme perheen kanssa pikkuhiljaa vaihtaneet käyttämiämme tuotteita luomuun/ekoon ja aika hyvällä mallilla ollaan? mutta täysin hajusteetonta ei olla kokeiltu, tässä olisi hyvä mahdollisuus siihen ja vieläpä todella kattavasti saataisiin kokeiltua jospa sitten osaisimmekin elää hajusteettomasti jatkossa!☺
0
1 vastaus

Mukana! Mulla ei ole erityisesti mitään hajuherkkyyttä todettu, mutta koen tosi vahvasti tuoksut, varsinkin pyykinpesuaineet ja hajuvedet. Itse lopetin hajuvesien käytön esikoisen raskausaikana,enkä ole pystynyt käyttämään sen jälkeen.

Kuulemma sinkkilisä herkistää hajuaistia.
0
1 vastaus

Mukana myös!
0
1 vastaus

Kyllä tuoksuja voi käyttää kunhan ne on aidoista eteerisistä ölyistä. (: itsellä tulee kauheesti ihottumaa kaikista synteettisistä kemikaaleista. Hyvä että ihmiset on heränneet tähän asiaan! (:
0
1 vastaus

Tuttua juttua, tuo dödö on ollut käytössä. Vuorottelen Santen vastaavan kanssa, molemmat toimivat eivätkä tuoksu miltään. Oispa ihana, jos onni suosisi! Minä en ole kieltänyt miestä käyttämästä joskus partavettä, suihkutuotteet myös olen antanut itse valita. Mutta viimeksi hän ihan itse kaupassa valitsi täysin hajusteettoman dödön 🙂
0
1 vastaus

Mukana. Saman sarjan shampoo ja hoitoaine jatkuvasti käytössä.
0
1 vastaus

Urtekramia kannattaa suosia myös sen vuoksi, että se on taatusti eläinkokeeton merkki, myös raaka-aineiltaan! Löytyy siis Animalian listalta. ♥
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Luonnonkosmetiikka ja vielä hajusteettomana, tykkään!
0
1 vastaus

Mukana! Voimakkaat hajusteet saavat migreenin aikaiseksi, ja siksi olen vaihtanut omat kosmetiikkani hajustamattomiksi.
0
1 vastaus

Osallistun kilpailuun ja toivon kovasti, että onni osuu kohdalle.
Ennen raskaaksi tuloa en ollut ajatellutkaan tuoksuttomien saatika kemikaalittomien tuotteiden käyttöä, asia ei siis vain ollut käynyt mielessäni. Nyt pyrin huomioimaan molemmat ostoksissani ja lapsen kohdalla kiinnitän siihen erityisesti huomiota. Hienoa Maria, että jaksat nostaa esille!
0
1 vastaus

Itse olen ruvennut lasten saamisen myötä välttelemään kaikenlaisia hajusteita. Hajuvettä olen viimeksi suihkauttanut varmaan vuosi sitten. Mieheni taas suihkuttelee dödöä päivittäin ja huomaan, että se todella käy nenään. Välillä saan migreenin joistain voimakkaista tuoksuista. Itseäni ärsyttää myös jotkut kukat. Huomaan, että olen tässä vuosien varrella pikku hiljaa vaihtanut hajusteisia tuotteita hajuttomiin. Tuntuu, että samaa tahtia myös hajuaistini on parantunut/voimistunut.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana ehdottomasti!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Urtekramin shampoo jo käytössä, päänahka ei kestä muita ”markettishampoita”! Hyvä hinta-laatu suhde ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! ?
0
1 vastaus

Kerrankin arvonta, joka mahtuu omiin arvoihini. Nimittäin tuotteet ovat myös vegaanisia. Joten osallistun ehdottomasti!
0
1 vastaus

Kiva arvonta, mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Itse raskausaikana alkoi ällöttämään kaikki vahvat tuoksut ja vaihdoinki kaikki tuotteet hajusteettomiin. Nykyään tykkään että on joku yksi tuote mikä tuoksuu, se riittää. Ja vielä kun vauva viihtyy niin paljon sylissä niin mielummin hänkin varmasti tuoksuttelee äidin omaa tuoksua kuin vahvaa parfyymia. 🙂
0
1 vastaus

mukana :)pahimpia hajupommeja ovat ehdottomasti huuhteluaineet ja ns kissinpissiltä tuoksuvat vanhemmat daamit jotka vaikuttavat kylpevän hajuvesissään :/ kamalaa jos tämmöinen henkilö sattuu viereiselle paikalle julkisissa.
0
1 vastaus

Mukana ehdottomasti!

Tuoksuyliherkkänä olen joutunut välillä valitsemaan tavallista kosmetiikkaa luonnonkosmetiikan sijaan nimenomaan hajusta johtuen. Hienoa, että myös tuoksuttomia vaihtoehtoja on saatavilla! Menee kokeiluun.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ☀️
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Nämä tuotteet on todella hyviä!
0
1 vastaus

Samaa mieltä tuoksuttomuuteen tottumisesta. Anopilla oli nyt mukana omat lakanat ja tyynyt+peitot. Silti henki salpaui ekana iltana.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Tuotteet on todella hyviä!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂 Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, samoin hajusteettomuus.
0
1 vastaus

Mukana kivassa arvonnassa! Minä olen tosi herkkä hajusteille myös!! Ihanaa kesä teidän koko perheelle!
0
1 vastaus

Mukana ollaan. 🙂
0
1 vastaus

Kiva arvonta, ehdottomasti mukana.
0
1 vastaus

Mukana huippuhyvässä arvonnassa. Ja mahtava blogi sinulla!
0
1 vastaus

Taidankin kokeilla tota öljy-kikkaa kasvoihin. Meillä minä ja 1v ja3v pojat ollaan atoopikkoja. Taidan kokeilla laajemmin kyseisiä tuotteita jos sais helpotusta tähän jatkuvaan rasvaamiseen.
0
1 vastaus

Mukana ollaan! Kovasti kiinnostavat nämä tuotteet. 🙂
0
1 vastaus

Tästä minäkin saisin hyvää jatkoa hajuttomiin puhdistus/vartalotuotteisiin. Moni aine on meillä pienen ajan sisällä vaihdettu ihmis- ja ympärisyöystävällisempiin tuotteisiin.
Mukana siis hiipussa arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana! Oliskohan öljystä iloa raskausarpien torjuntaan, mm. Weledan öljyssä on tosi yrttinen tuoksu enkä haluaisi haista siltä koko päivää! 🙂
0
1 vastaus

HALU KOKEILLA TUOTTEITA, JOTEN OLEN MUKANA KILPAILUISSA.
0
1 vastaus

MUKANA KILPAILUSSA, JOTTA PÄÄSISI KOKEILEMAAN KYSEISIÄ TUOTTAITA.
0
1 vastaus

Itse kanssa mietin, olenko vouhkaamisellani pahentanut yliherkkyyttäni. Ihoni on välillä loistavassa kunnossa, mutta sitten taas jokin pesuaine, tai hajusteetkin saa atooppisen ihottumani räjähtämään. Oon mukana ehdottomasti myös arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Hyvä kirjoitus. Oma sisko upottaa itsensä eri tuoksuihin rasvojen ja suihkeiden myötä, menee viikko hänen vierailustaan, kun kodissa vieläkin tuoksuu hänen parfuminsa. Itse käytän mahdollisimman vähän jo omien lastenkin takia, etteivät kuormittuisi.
0
1 vastaus

mukana minäkin
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana ?
0
1 vastaus

Ihana arvonta <3 Niin monelle asialle herkkänä ihmisenä tämä on lottovoitto <3
0
1 vastaus

Mielelläni olen mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Minä oon huomannut tuon, että kun on ”puhdistanut” kodin kaikista hajusteista ja kosmetiikka on laimennettua/hajusteetonta niin toisten tuoksut tuntuu ylivoimakkailta omaan nenään. Olen myös kuullut, että ruokavalion puhdistaminen kaikesta ylimääräisestä saa makuaistin JA hajuaistin herkiksi. Esim. paistetut kasviöljyt, kuten auringonkukka- ja rypsiöljyt (lue: härsiintyneet) haisevat omaan nenään todella herkästi ja se haju ei oo kiva.
0
1 vastaus

Mukana! Hajusteista tulee kyllä tosi helposti paha olo. 🙁
0
1 vastaus

Ymmärrän ihmisiä jotka haluavat tuoksua. Mutta kun on tuoksu herkkä voi elämä olla hankalaa tuoksujen seassa. Plus se että on atoopikko ei helpota elämää. Olisi kiva saada kokeiluun nämä tuotteet.
0
1 vastaus

Mukana No Perfume paketin arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, käytän päivittäin näitä tuotteita 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Itse käyttäny nyt puolivuotta urtekramin tuotteita ja erittäin tyytyväinen! Päänahan hilseily vähentynyt hurjasti urtekramin aloevera shampoon käytön aloituksen jälkeen. Olen itse myös allerginen tuoksuille joten nämä tulisivat enemmän kuin tarpeeseen! Urtekramin palasaippuaa olen käyttänt kasvojen puhdistukseen iltaisin ja olen huomannut selkeän eron ongelmaihon paranemisessa! ?
0
1 vastaus

Mukana! En ole yliherkkä mutta en vain pidä hajusteista pesuaineissa tai meikeissä.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!! Mulla herkistyi hajuaisti toisen raskauden aikana. Ja edelleenkään (vuosi synnytyksestä) en voi sietää voimakkaita tuoksuja. Esim pyykinpesuaineet vaihdoin hajusteettomiin lasten myötä ja nyt kun jostain saa/ostaa käytettyjä lastenvaatteita niin tuntuu että niissä on ihan järkyttävä tuoksu kun on käytetty hajusteellisia pesuaineita/huuhteluaineita. Eikä se haju edes lähde yhdessä pesussa pois.
0
1 vastaus

Mukana minäkin! Olisi ihana yllätys kesäksi 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana vaikken ikinä mitää voitakaan ?
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana!
0
1 vastaus

Olis kiva koittaa jotain uutta ja mukana
0
1 vastaus

Mielenkiintoisia tuotteita. Innolla mukaan arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Mukana, menevät kyllä nyt kirjoituksesi perusteella omalle listalle testattavat tuotteet.
0
1 vastaus

Tuttu tunne! Kerran lentokoneessa pidin koko matkan ajan kaulaliinaa suojana kun viereinen mies oli vähän suihkinut. Joten mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Ja itsekin kamppailen usein hajustepilvien läpi työpäivän aikana.
0
1 vastaus

Nuo ovat ihania! Jollain ihmeen konstilla sain miehenkin kokeilemaan tuota dödöä mökillä ja olisikohan syynä miehen dödöjen ”unohtuminen” kotiin 🙂 Tuota palasaippuaa ei lähikaupassa ollut, odotan mielenkiinnolla miten hiusten pesu sillä sujuu. Olen ollut ilman shampoota jo yli vuoden ja huomaan miltei joka päivä miten paljon muut käyttävät turhia hajusteita.
0
1 vastaus

Olen itsekin huomannut, että kun on pikku hiljaa siirtynyt itse käyttämään hajusteettomia tuotteita, sitä huomaa herkemmin muiden hajusteiden käytön. Kiitos Urtekram vinkeistä! ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂 Täällä myös todella paha hajusteyliherkkyys ja joskus meinaan jossain hississä esimerkiksi tukehtua ja oksentaa samaan aikaan. Se on todella ikävää miten tätä ongelmaa eivät kaikki vaan ymmärrä 🙁
0
1 vastaus

Mukana ku peräpukama!
0
1 vastaus

Tuota dödöä olis ihana päästä testaamaan!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Ehdottomasti tämä sarja testaukseen 🙂
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Kuulostaa mielenkiintoiselta! Pikkuhiljaa olen avartanut kosmetiikkakavalkadiani ja alkanut huomioimaan tuotteissa enemmän mm niiden ekologisuutta. Rakastan tuoksuja, joten haluaisin päästä mielenkiinnosta testaamaan olisiko hajusteettomista tuotteista mihinkään niihin verrattuna.
0
1 vastaus

Kiitos tästä!
0
1 vastaus

Kiitos tästä! Luonnonmukainen kosmetiikka kiinnostaa!
0
1 vastaus

tutuja tuotteita osa, prismasta olen löytänyt ja koukkuun jäänyt 🙂
0
1 vastaus

Urtekramin monet tuotteet ovatkin jo tuttuja, mutta en tiennytkään, että heillä on myös baby-sarja! Kuulostavat tosi kivoilta, eritoten sinkkivoide sekä öljy kiinnostavat!
0
1 vastaus

mukana arvonnassa☺
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Olisi aivan ihanaa kokeilla näitä tuotteita.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Mukana! Ihanaa jos löytyisi nyt sopiva tuotesarja arvoihini sekä yliherkkyyteeni liittyen . tälläkin hetkellä mm kädet ”huutavat” kuivuuttaan mutta sopivaa käsivoidetta on niin vaikea löytää. Ihanaa jos saisi kokeiluun ! Baby sarjalle ei käyttöä
0
1 vastaus

Mukana ?!
0
1 vastaus

Mukana! Kiitos Kroatia-kuvista. Oma Kroatian loma edessäpäin. En malta odottaa 🙂
0
1 vastaus

Hajusteyliherkkä ilmoittautuu arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Hei Maria,
Olen kanssasi samoilla linjoilla tuosta kemikaalien välttetystä seuraavasta kemikaaliherkkyydestä. Havahduin itse muutama vuosi sitten siihen, blogillasi oli vaikutusta asiaan, että käyttämieni kosmetiikkatuotteiden kemikaalimäärän kehossani. Lähdinkin vähitellen poistamaan hajustettuja tuotteita kaapeista ja vähitellen vaihtamaan kaiken kosmetiikaan sertifioituun luonnonkosmetiikkaan. Tämä johti siihen, että nykyään siedän huonosti hajustettuja pyykinpesuaineita, hajuvesiä, hajustettua ”tavallista” kosmetiikkaa ja tiloja missä on huono sisäilmä, myös apteekin hajustamattomat perusvoiteet aiheuttavan ällötystä.

Osallistuisin jälkimmäisen No Perfume-paketin arvontaan!

Mukavaa kesää Sinulle, Maria!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ?
0
1 vastaus

Mukana! Nämä Urtekramin tuotteet on kyllä pakattu herkullisen näköisesti, eikä yhtään tylsästi, vaikka tuoksuttomia ovatkin!
0
1 vastaus

Mukana! Itse olen alkanut viimeisen raskauden jälkeen herkistyä entistä enemmän hajusteille, ja herkkä tuntuu olevan vauvakin. Olisi ihana saada näitä tuotteita testiin! <3
0
1 vastaus

Mukana! Minua kiinnostavat erityisesti hiusjutut ja deodorantti. Itselläni on päässyt päänahka huonoon kuntoon, se hilseilee ja kutiaa jatkuvasti ja rasvoittuu nopeasti. Epäilen, että olen herkistynyt normishampoon kemikaaleille. Tällä hetkellä minulla on käytössä Urtekramin lastenshampoo, jonka ostin lapsia varten, mutta aloinkin myös itse käyttää.. 😉 se on ensikosketukseni luomukosmetiikkaan, ja olisi mielenkiintoista koittaa muitakin Urtekramin tuotteita.
0
1 vastaus

Hyvä kirjoitus! Tuntuu, että hajusteyliherkkyydestä on puhuttu jo pitkään, mutta tieto ei silti ole saavuttanut valtaosaa väestä. Aika usein olen lähtenyt luennolta tai uimahallista pois parfyymipilven aiheuttaman pahoinvoinnin vuoksi. Pahimpia ovat tilanteet, joista ei voi poistua – esim. juuri lentomatkat tai kokoukset. Aistiyliherkkien(kin) oppilaiden kanssa työskentelevänä ja hajusteyliherkkänä osallistun arvontaan.
0
1 vastaus

Mukana!Urtekramia on tullut testattua aiemminkin.
0
1 vastaus

Kiitos kivoista vinkeistä! Itse suosin aina hajusteettomia tuotteita, en siedä esim olleenkaan hajusteellisia pesuaineita.

Kristallideodorantti kuulostaa mielenkiintoiselta, sitä pitää ehdottomasti testata.
0
1 vastaus

Olen tykännyt Urtekramin tuotteista. Pitääpä seuraavalla kauppareissulla katsastaa baby -tuotteet.
0
1 vastaus

Mukana! Koko ajan käy vaikeammaksi löytää ”normituotteita”, jotka eivät ärsyttäisi.. Pitäisi alkaa kiinnittää enemmän huomiota vielä taaperon tuotteisiin.
0
1 vastaus

Tätä sarjaa on pakko päästä testaa! Jos nyt käy nii huono tuuri et ei arpaonni potkaise niin mistä tätä sarjaa saa ostaa?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Kiinnostaa muuten, onko tuo dödö hyvin hikeä pitävä? Olen testannut nyt muutamia luomudödöjä, mutta kaikki eivät pidä. Ja itselle myös Joutsenmerkki muiden lisäksi on ehdottoman tärkeä.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Hei!
Olen muutamia kertoja kokeillut kyseisen merkin tuotteita ja tykännyt. Nyt käytössä olevan saippuan voimakas tuoksu ei miellytä, joten seuraavalla kerran ostan kyllä suosiolla tuoksuttoman vaihtoehdon.
Allergisena en käytä muuta kosmetiikkaa kuin pesuaineita ja nekin luonnonkosmetiikkaa. Meikit ja hiusten värjäämisen jätin useampi vuosi sitten pois. Raskauden ja imetyksen myötä entisestään tiukensin mielipidettäni käyttämiini tuotteisiin. Lapselle käytämme vain luonnontuotteita. Onneksi vielä riittää pesu vain vedellä.
Dödö minulla on edelleen normi kosmetiikkaa, sillä en ole löytänyt toimivaa ja tehokasta vaihtoehtoa vielä. Mutta tuota mainitsemaasi voisin seuraavaksi testata.
Minun on ollut kovin hankalaa löytää sopivaa shampoota, nopeasti rasvoittuville hiuksille, mutta kuivalle päänahalle. Joudun pesemään hiukset joka päivä jos mielin lähteä siistinä kotoa.

Kiitos tästä postauksesta, herkän nenäni ja ihoni kanssa suuntaan kyseisen merkin tuotteiden luo, kun seuraavan kerran on tarvetta kosmetiikalle.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa =)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, olisipa ihana voittaa jotain näin hyödyllistä. 🙂
0
1 vastaus

Luonnollisuus ja hajusteettomuus. Yksinkertainen elämä.
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan ??
0
1 vastaus

Mukana! Noita olisi kiva testata!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Tuoksuttomuus ennen kaikkea. Hyvät tuotteet kiinnostavat.
0
1 vastaus

Tuun mukaan arvontaan! : )
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Olisi aivan huippua päästä kokeilemaan näitä. Kaikinpuolin vaikuttaa juuri sellaiselta tuotesarjalta jolle olisi meidän perheessä kysyntää 🙂
0
1 vastaus

Onpas paljon osallistujia! Siistiä!

Minäkin liityn joukkoon. 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Tykkään itsekin Urtekramin tuotteista, tosin pystyn kyllä käyttämään niistä hajusteellisiakin. Ovat helposti saatavilla ruokakaupoissa ja edullisia (toki vieressä myydään halvempia rasvoja, joiden pääraaka-aineena on mineraliöljy, mutta ne eivät imeydy ihoon enkä ole käyttänyt niitä vuosikausiin).
0
1 vastaus

Kiitos tästä infopaketista! Olen mukana arvonnassa, toivottavasti onni suosii ☺️
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Meillä käytetään paljon Urtekramin tuotteita, olen ollut tosi tyytyväinen niihin 🙂
0
1 vastaus

Mainio ja tärkeä teksti taas kerran.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Kiitos mielenkiintoisesta ja hitusen vähemmän markkinoivasta blogista kuin monet muut.
0
1 vastaus

tahtoo kokeilla, hyvä kuulla käyttökokemuksia
0
1 vastaus

Kuulostaapa hyvältä sarjalta. Muita urtekramin tuotteita meillä on käytössä, mutta näitä ei olla vielä kokeiltu. Ihanaa, kun näitä on helposti saatavilla marketeistakin.
0
1 vastaus

Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuotesarjalta..mukana siis!
0
1 vastaus

Hajusteettomuus on itselleni myös todella tärkeää, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Hei! Mukana arvonnassa. Odotan vauvaa ja kaikenlaista luomukosmetiikkaa olen kokeillut ja vältellyt perustököttejä. Nämä on vielä kokeilematta 🙂
0
1 vastaus

mukana arvonnassa
0
1 vastaus

mukana!
0
1 vastaus

Sattumalta tutkailin näitä tuotteita juuri tänään kauppareissulla, kun etsin uutta hajusteetonta dödöä. Kiitos vinkistä, menee kokeiluun! Molemmat paketit ovat ajankohtaisia meillä, joten ehdottomasti mukana.
0
1 vastaus

Arpaonnea mulle!:) Hyvää ja tärkeää settiä! itekin herkistynyt ja epäilen kyllä sisäilma altistusta. Siipan suhkedödöt saa voimaan pahoin ja ahdistamaan. Ehkä se tästä levitäämällä hajuttomuuden ilosanomaa 😉
0
1 vastaus

Kiinnostava sarja! Joitakin muita Urtekramin tuotteita olen kokeillu mutta näitä en vielä eli mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Kiinnostava sarja! Joitakin muita Urtekramin tuotteita olen kokeillut mutta näitä en vielä eli mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Hyvä vertauskuva tuo puhdas lattia! Ja mukana ollaan arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Joitakin Urtekramin tuotteita ollaankin jo käytetty mutta olisi kiva kokeilla myös näitä.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Voi että, olisi ihana päästä testaamaan tuota pakettia! Varsinkin näin raskausaikana olen pyrkinyt käyttämään hajusteettomia tuotteita, mutta näitä en ole vielä testannut 🙂
0
1 vastaus

Hei!

Ihana postaus!
Kiitos näistä tiedoista, olen käyttänyt monia Urtekramin tuotteita, ja tykkään todella!
Nyt menee testauskeen ainakin tuo öljy ja dödö.
Ihania kuvia Kroatiasta <3
0
1 vastaus

Mukana. Kuulostavat mielenkiintoisilta.
0
1 vastaus

Urtekram on itselle vielä melko tuntematon merkki. Olisi kiva kokeilla sitäkin. Pikkuhiljaa on omien kaappien sisältö muuttunut yhä hajusteettomammaksi ja ekologisemmaksi oman herkistymisen myötä. Lasta olen alusta asti pyrkinyt säästämään ylimääräisiltä kemikaaleilta.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Ääh, opiskelijana huomaan että eco-merkityt tuotteet ovat usein kalliimpia ja joudunkin tarkoin valitsemaan halvan tai hyvän tuotteen välillä. Paketti tulisi todella tarpeeseen! Arvonnassa mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, ja mielenkiintoinen aihe!
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Tärkeä aihe! Olen itsekin yliherkkä hajusteille, varsinkin hajustetut pyykinpesu-/huuhteluaineet saavat itselläni voimakkaimmat reaktiot aikaan.
0
1 vastaus

Tuoksuyliherkälle hajusteettomat, hyväksi todetut tuotteet on elinehto. Mukana!
0
1 vastaus

Urtekramin kosmetiikkaa en olekaan päässyt vielä testaamaan, vaikka jo pidemmän aikaa olen pyrkinyt käyttämään kosmetiikassa vain hajusteettomia ja mahdollisimman luonnollisia tuotteita. Ehdottomasti mm. deodorantti menee testiin. Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Minulla on koko ajan enemmän Urtekramin tuotteita käytössä, ovat hyväntuntuisia ja hoitovapaan häämöttäessä edulliset hinnat ovat hyvä juttu 😉 Mikä upeinta, tuotteita saa lähimmästä Citymarketista, enää ei tarvitse mennä erikoiskauppohin tai tilata netistä.
0
1 vastaus

Urtekram on ihana tuotesarja! ? Mukana arvonnassa?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Urtekram on huippu ?
0
1 vastaus

mukana! näitä tuotteita käytän itsekin.
0
1 vastaus

mukana! näitä käytän itsekin.
0
1 vastaus

ja kahteen kertaan vahingossa… poista toinen 🙂
0
1 vastaus

Nää on ihan parhaita! Olin työpaikassa jossa oli sisäilmaongelmia ja kasvoni ja silmät reagoivat siihen todella pahasti. Nykyään pitää käyttää sitten näitä mega hellävaraisia tuotteita ja kun ennen pystyin vaikka tärpättiä naamaan pistää :’D
0
1 vastaus

Kiitos paljon hyvistä vinkeistä!

T.9-viikkoisen pojan onnellinen äiti ?
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa:)
0
1 vastaus

Jes! Mukana! Itse yleensä olen melko hajusteeton, mutta joskus tulee suihkautettua jotain. Kannattaisi kelata aika tarkkaan, minne on menossa, koska en mä oikeesti halua pilata kenenkään päivää vain, jotta tulisi vähän megabeibimbi olo!
0
1 vastaus

Ihana arvonta! Mukana.
0
1 vastaus

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tuotteita! Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mahtava arvonta ja ehdottomasti ollaan mukana! Nyt jo jonkin aikaa luomu ja hajusteettomia tuotteita käyttäneenä olisi mukava saada tälläinen paketti ?
0
1 vastaus

Ihana arvonta, mukana! 🙂
0
1 vastaus

Kiinnostus todella heräsi näihin tuotteisiin! Kiva kun joku kertoo näistä asioista, joita en itse tulisi muuten ajatelleeksi! ?
0
1 vastaus

Mukaan kivaan arvontaan.
0
1 vastaus

Onpa kiinnostavia tuotteita, toivottavasti onni suosisi arvonnassa :)!
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Nämä tuotteet olisivatkin ihan uusia tuttavuuksia. Täytyy ottaa heti testiin.
0
1 vastaus

Mukana ollaan. Kivat kuvat muuten.
0
1 vastaus

Mukana ?
0
1 vastaus

Mukava arvonnassa! Hajuyliherkän elämä ei ole helppoa.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Minä en vielä (toistaiseksi ainakaan) ole haistanut muiden ihmisten päällä olevista vaatteista, että ne on pesty hajustetulla pesuaineella. Taloyhtiön pyykkituvalla sen sijaan käryää välillä nämä hajusteet pyykkien kuivuessa tosi voimakkaasti. Kerran jätettiin omat pyykit sinne niiden sekaan kuivumaan. Lopputuloksena meidän pyykit haisi ihan siltä kuin ne olisi pesty hajustetuilla pesuaineilla -yök.
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ! Mä olen myös hajusteallerginen.
0
1 vastaus

Minulla kemikaaliherkkyys alkoi raskauksien myötä, ne hajut joita silloin haistelin ovat yhä ne pahimman reagoinnin aiheuttajat: hajuvedet jotka oli ennen lemppareitani, pyykinpesuaineet jopa sanomalehden haju etoo. Mitä tapahtui-en tiedä mutta selkeä syyseuraus suhde. Samoin vaatekauppojen vaatteiden kemikaalit haistan liian voimakkaasti. Silloin raskaana kiertelin paljon kaupoissa etsimässä lapsille vaatteita, vaunuja jne. Lapseni tietävät että on päiviä jolloin en siedä mitään hajua, mm hiki voi saada pahan reaktion. Osallistun mielelläni arvontaan, vain sarja dödö mulle tuttu!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!!
0
1 vastaus

Mukana olen! 🙂
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan
0
1 vastaus

Kemikaalittomalla luonnonkosmetiikkalinjalla on menty jo 15 vuotta. Luonnolliset hajusteet on käyneet ennen mutta nyt muutaman homealtistuksen jälkeen nekin ärsyttävät hengitysteitä. Ja tiedän tunteen. Eilen bussissa joku lakkasi kynsiä kun ilmastointi oli muutenkin heikko. Täytyi siirtyä ja vaihtaa paikkaa. Kadulla tupakoivien tieltä joutuu siirtymään, kemikaaliosastot tavarataloissa täytyy kiertää. Pieniä asioita jollekkin, mutta muistutuksenpaikkoja kokoajan itselle. Mielelläni testaisin Urtekramin tuoksuttoman sarjan, sitä versiota en ole vielä kokeillut. 🙂
0
1 vastaus

Mukana ollaan. Urtekramin tuoksuttomat tuotteet on kyllä hyviä 🙂
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! Antaisin tuotteet tyttärelleni, joka on yliherkistynyt jo melkein kaikelle mahdolliselle.
0
1 vastaus

Tosi hyvä kirjoitus tavoitettavaksi tiedoksi, tutuksi tehden!

Nimimerkki: Kokemusta on
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mielenkiintoisia tuotteita. Itse siedän varsin hyvin ”hajullisiakin” luonnonkosmetiikkatuotteita, mutta muiden ihmisten vahvat myrkkytuoksut saavat usein kurjan olon, joten kiitos tiedon levittämisestä 🙂
0
1 vastaus

mukana ollaan. Merkki on tuttu eri blogeista ja kehuja olen lukenut kovasti 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Pitääkin näyttää kirjoitus tyttärilleni, jotka haluaisivat ostaa Body Shopista mutta minä en kestä niitä tuoksuja.
0
1 vastaus

Urtekramilta on tullut paljon kokeilemisen arvoisia ja kohtuuhintaisia tuotteita. Deodoranttia en olekkaan vielä kokeillut. En ole vielä löytänyt hyvää deodoranttia luonnonkosmetiikasta.
0
1 vastaus

Hyvä blogi! Itse en ole onneksi yliherkkä kemikaaleille, mutta välttelen niitä arjessani parhaani mukaan. 🙂 arvontavoitto ois jees:)
0
1 vastaus

Hyvä kirjoitus, kiitos siitä. Kiulostipa niin tutulta. Minä en ole juuri koskaan käyttänyt hajusteita, enkä voimakkaita pesuaineita. Ei vaan pysty. Olen ihan pienestä asti ollut hyvin herkkä.
Luonnon tuoksuista nautin sydämmeni pohjasta!
Ukatermin tuotteisiin en vielä suuremmin ole tutustunut kun niiden myyntiä lopetettiin. lähikaupoissamme. Ruusuvoide oli ihana ❤
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Meillä varsinkaan aikuinen tyttäreni ei siedä hajustettua kosmetiikkaa, itse käytän sekä hajustettuja että hajustamattomia. Eli käyttöä löytyisi, mieluusti testaisimme tuotteita koko perheen voimin 🙂
0
1 vastaus

Oma 4v poikani on saanut hajusteista pahan räkäisen yskäkohtauksen, törmätty asiaan nyt jonku kerran:(
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Mukana ehdottomasti! Ihan lempparisarja, dödöt aivan uskomattoman tehokkaita.ihana olla tuoksuton ja nahdollisimman kemikaaliton kun taaperoikäisten lasteni kanssa tiiviisti lähekkäin arkea eletään. Ja uskon ehdottomasti tuohon, että puhdas kroppa reagoi vahvemmin. Niin olen ainakin omalla kohdallani olettanut herkistymisen syyksi!
0
1 vastaus

Mukana ehdottomasti!
Öljyn käyttö voiteiden sijaan on vienyt voiton täällä myös.
Ja tuo hajusteettomuus on kaikessa kasvanut minulla myös, mitä vähemmän hajustettuja tuotteita, sen parempi 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Todellakin tiedän miltä tuntuu. Meinaan oksentaa jos ohi kävelee homeella tai omo colorilla kyllästetty tyyppi. Monet luomutuotteiden hajusteet saa myös aikaan päänsärkyä vaikka kotona pystyn kyllä tiettyjä eteerisiä öljyjä käyttämään. Näitä testailisin mielelläni joten mukana ollaan!
0
1 vastaus

Mukana myös arvonnassa!

Pitääpä kokeilla näitä vaikkei voittoa tulisikaan. Yliopistolla on suositus hajusteiden vähäisemmästä käytöstä, ja itse olenkin nyt kosmetiikkatuotteiden loputtua siirtynyt hajusteettomiin. 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa kyllä. Olen itse sairastunut, altistuttuani kemikaaleille sekä epäpuhtaalle sisäilmalle.
0
1 vastaus

Olen käyttänyt Urtekramin tuotteita jo pitkään, mutta arvonnassa on monia itselle vielä kokeilemattomia, siispä mukaan arvontaan!
0
1 vastaus

Olen käyttänyt Urtekramin tuotteista muutamaa voidetta, jotka ovat olleet hyviä atooppiselle iholleni ja muutenkin olen vaihtanut käyttämäni tuotteet hajusteettomiin. Huomaan heti, jos vieressä istuvalla on hajusteita ja yleensä silmäni oireilevat siitä, joten varmasti pitkään hajusteista erossa oleminen on tähän vaikuttanut. Kylässä ollessani on vaikea nukkua jos lakanoihin on käytetty hajusteellisia pesuaineita ja olen huomannut myös ihoni oireilevan siitä. Olisi kiva päästä kokeilemaan useampaa tuotetta merkiltä 🙂
0
1 vastaus

Ei ole tuttuja ennestään. Baby tuotteet kiinnostaa.
0
1 vastaus

Välttelen kaikkia hajusteita. Tuo No perfume-paketti olisi mahtava! Aurinkoa kesääsi!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Tuoksutonta dödöä on vaikea löytää. Allergia testattu kirvelee ja kutisee. Kivi- dödöä en ole koskaan kokeillut.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Tiedän täysin kuvailemasi tuntemukset!
0
1 vastaus

Mukana
Itse joudun myös käyttämään hajusteettomia tuotteita.
0
1 vastaus

Noita urtekramin tuotteita oon ostanut kyllä lahjaksi, mutta itse ei ole tullut kokeiltua ? omassa käytössä muut tuoksuttomat ja kemikaalipihit vaihtoehdot. Mukaan siis arvontaan, jos tärppää, koirankin näitä itse. Olis kiva jos löytäis tehokkaamman deodorantin ainakin..
0
1 vastaus

Minulla on on ollut lievä aikuisiän akne nuoruudesta asti, ja monenlaiset aineet on keretty kokeilla sen lievittämiseksi ja sopivien ihonhoitotuotteiden löytämiseksi. Apteekin aknen”hoito”aineilla pilasin ihoni nuorempana, vahvat näppyvoiteet ohensivat ja herkistivät ihoani. Viime vuosina olen tutustunut erilaisiin öljyihin ja löytänyt niistä täydellisen kasvojen ihon kosteuttajan. Esim. manteliöljy ja sheavoi ovat mainioita kosteuttajia ja hoitavat ihoa. Kasvovoiteita en ole enää tarvinnut. Urtekramin öljyjä en ole vielä kokeillut, mielelläni testaisin.

Pyöräilen ja liikun muutenkin kohtuullisesti, enkä ole vielä löytänyt riittävän tehokasta dödöä luomukosmetiikasta tai alumiinittomista vaihtoehdoista. Olen kokeillut kristallikividödöjä, mutta teho ei riitä. Tuota Urtekramin nestemäistä en ole vielä testannus.
0
1 vastaus

Hyvä blogi! Kiitos siitä. Arvonnassa mukana.P
0
1 vastaus

Mukana:)
0
1 vastaus

Mukana 🙂 Tiedän niin mistä puhut. Minä veljeni kanssa kärsimme monikemikaaliyliherkkyydestä.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Olen huomannut myös, että kun olen vähentänyt hajusteita, niin en pystykään enää käytäämään niitä uudestaan… tuntuvat liian voimakkailta. Törmäsin samaan sarjaan tänään ja tutkistelin kaupassa, olisipa kiva voittaa kerrankin 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Urtekramin tuotteista jo positiivisia kokemuksia 🙂
0
1 vastaus

Urtekramin luonnonkosmetiikka ja myös elintarvikkeet ovat tosi hyviä , ehdottomasti mukana! =)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Meiltä löytyy muutamia tuotteita urtekramilta ja nämä hajusteettomat kiinnostaisi. Olen myös kiinnittänyt huomiota hajusteisiin. Kun vuoden vaihteessa vähensin hajusteita niin ne todellakin pistävät nenään herkemmin tänä päivänä.
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Vau… mukana!
0
1 vastaus

Mua arveluttaa tuossa Urtekramin hajusteettomassa dödössä ”potassium alum”, sehän on alumiinia, vaikkakin luonnollista sellaista. En tiedä luottaisko siihen, että se ei imeydy ihon läpi, kuten väitetään.. kainaloitten iho on kuitenkin herkkä ja toisinaan saattaa tulla pieniä haavaumia sheivaamisen jälkeen. Mitäs mieltä, onko tarkempaa tietoa tästä?

Osallistun myös arvontaan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!:)
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Meillä sama juttu. Hajusteista tulee päänsärkyä, pahaa oloa ja ihottumaa. Ihottumaa toki tulee paljon muustakin kuin hajusteista, eikä oikein tiedetä mistä kaikesta. Julkisissa pitkän matkan busseissa olen monesti joutunut vaihtamaan paikkaa liikaa tuoksuvan ihmisen takia, mutta joskus se ei auta ja saan päänsäryn loppupäiväksi. Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana!!
0
1 vastaus

Mielenkiintoisen oloisia tuotteita 🙂 Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Muistaisin lukeneeni, että homeherkistyneille tulee helpommin oireita myös hajusteista. Joka tapauksessa hajusteyliherkkyys on lisääntynyt rajusti. Kaikki tuoksut eivät vaikuta samoin. Itsellänikin on vaikeuksia julkisilla paikoilla ja julkisissa kulkuneuvoissa hajusteiden takia, varsinkin voimakastuoksuisten huuhtelu- ja pyykinpesuaineiden osalta. Tunnen jopa naapurin ulos ripustetun pyykin hajun kymmenien metrien päähän. Terve ei ehkä voi ymmärtää, miten paha olo hajusteista voi tulla pitkäksi aikaa. Onneksi on olemassa vaihtoehtoisi tuotteita ja lapsille ei tulisi mieleenkään laittaa hajusteellista pyykinpesuainetta. Kiitos artikkelistasi. Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meillä käytetään vallan Urtekramin hajustamattomia tuotteita.l
0
1 vastaus

Jeaa fullpower
0
1 vastaus

Tärkeästä aiheesta kirjoitat! Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Oi, ollapa Kroatiassa! 🙂 Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukana minäkin! 🙂
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mahtava postaus! Kiitos tästä:) Aihe on erittäin mielenkiintoinen! Mukana arvonnassa, siis minäkin:)
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Olen aloittanut hiljalleen ympäristöystävällisempiä tapoja niin ruoan kuin perheemme kemikaalienkin kanssa. Harmi vaan, että markettien hyllyiltä näitä ei saa. Toivottavasti siihenkin tulee muutosta pikapuoliin. Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Taitaa olla minunkin aika siirtyä hajustettomiin tuotteisiin, kun olen huomannut herkistymistä. Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Luonnonkosmetiikassakin on usein vaan aikamoiset hajusteet mukana!
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, kiitos vinkeistä.
0
1 vastaus

Hajusteettomia aineita käyttänyt vuosikymmeniä. Vaatteet aina pesty hajusteettomilla pesuaineilla. Isompina lapset kommentoivat asiaa aika hyvin: Kun vaatteissa ei ole tuoksua/hajuja hajusteista niin ne ovat PUHATAITA sii tuoksuva puhtaille.
Omat petivaatteet kulkevat aina mukan kyläillessä. En voisi kuvitella nukkuvani pesuainepilvessä. Pelkkä ajatus saa aikaan pahoinvointia.
Myös Urtekram tuotteet rules!!
0
1 vastaus

Ihanaa! Hyviä tuotteita. Mukana arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana! 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana! Itse vältin koko vauva vuoden hajustettuja tuotteita ja huomasin että aistin kaikki tuoksut voimakkaammin.
0
1 vastaus

Näitä olisi ihana päästä testaamaan! Mukana arvonnassa siis! 🙂
0
1 vastaus

Mukana ehdottomasti! Tyttäreni suosii luonnonkosmetiikkaa ja mieluiten hajusteetonta sellaista.
0
1 vastaus

mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Mukana! Olen hyvää vauhtia siirtymässä hajusteettomampaan kosmetiikkaan, mutta esimerkiksi deodoranteille on hankala löytää hyviä vaihtoehtoja. Urtekram kiinnostaa kovasti!
0
1 vastaus

Urtekramin tuotteet kuulostavat ihanilta ja pakkaukset miellyttävät silmääni! Siis ehdottomasti mukana 🙂
0
1 vastaus

Ehdottomasti mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Ihana blogi! Löysin tänne etsiessäni tietoa luonnonmukaisesta ihonhoidosta ja minkä aarreaitan löysinkään. Seuraan jatkossakin. Ja tietty mukaan arvontaan.
0
1 vastaus

Mukana!☺
0
1 vastaus

Hienoa!
0
1 vastaus

Monet Urtekramin tuotteista ovat olleet minulla käytössä jo pitkään, mutta näitä hajusteettomia en ole kokeillut. Käytän toisinaan myös heidän palasaippuaansa, mutta harmittaa, että se – kuten toki lähes kaikki muutkin saippuat – sisältää epäekologista ja yleensä myös eettisesti arveluttavissa olosuhteissa tuotettua palmuöljyä. Luomutuotanto ei mielestäni tee palmuöljyn käytöstä ongelmatonta. Pyrin itse suosimaan palmuöljytöntä oliivisaippuaa, mutta valitettavasti sitä joutuu aina metsästämään erikoiskaupoista.

Muuten kyllä arvostan Urtekramia yrityksenä ja heidän tuotteittaan kuten myös niiden edullista hintaa. 😉 Osallistun siis mielelläni arvontaan!

P.S. Tärkeästä aiheesta kirjoitat!
0
1 vastaus

Hep.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Itse aloitin muinoin hajusteettomista pyykinpesu-aineista, nyt kammoksuttaa jos kohtaa voimakkaasti tuoksuvia vaatteita (joista ei ”tuoksu” lähde pesemälläkään heti), hajuttomuus on paras ja turvallisin tuoksu, etenkin pilteille.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Itse olen myös vältellyt turhia hajusteita jo vuosia ja yrittänyt suojella tytärtäni niiltä. Näitä urtekramin tuotteita en olekaan vielä kerennyt testaamaan, joten kiitos vinkeistä 🙂
0
1 vastaus

Hienoja tuotteita, hieno kilpailu!

kivaa kesää kaikille
0
1 vastaus

Hienoja tuotteita. Mielelläni kokeilisin. Mukana 🙂
0
1 vastaus

Mielenkiintoisia tuotteita, ehdottomasti mukana 🙂
0
1 vastaus

Mukava juttu, positiivinen
0
1 vastaus

Kiitos vinkistä -täytyypi kokeilla näitä Urtekramin tuotteita. Vaikka onni ei minua suosisikaan tässä arvonnassa.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Kivaa vaihtelua itsetehdyille tuotteille ?
0
1 vastaus

mukana arvonnassa
0
1 vastaus

mukana
0
1 vastaus

mukana kisassa
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Shampoo on ainakin hyväksi todettu, näin raskausaikana yritän välttää kaikkea ylimääräistä kemikaalikuormaa.
0
1 vastaus

Urtekramin shampoo ja hoitoaine käytössä, ollut tyytyväinen. Itselläni ei vielä herkkyyttä, mutta todella ikävä, ja ilmeisesti kasvava ongelma. Sympatiat teille! Mukaan arvontaan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. En ole vielä kokeillut näitä!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana kisassa kun en ole koskaan mitään luomutuotteita kokeillu…..
0
1 vastaus

mukana
0
1 vastaus

mukana,mukavia tuotteita olis kokeilla
0
1 vastaus

Hajusteettomuus on paras.
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Ihanan ekoja tuotteita, mukana ollaan!
0
1 vastaus

Aivan mahtavia tuotteita, mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Olisi kiva päästä kokeilemaan tuotteita.
0
1 vastaus

Urtekramilla on ihania tuotteita. Arvonnassa mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Siedän pieniä määriä hentoisia tuoksuja, mutta täysi haluttomuus kosmetiikassa on huippuhyvä juttu
0
1 vastaus

Ihqu Urtekram ❤ Hajusteettomia kokeilisin mielelläni, kun vauvakin syntyy pian ?
0
1 vastaus

Mukana upeassa arvonnassa. Minusta tuoksuttomuus on tärkeätä ihonhoitotuotteissa.
0
1 vastaus

arvonnassa mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! 🙂
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan. Mielenkiintoinen blogi.
0
1 vastaus

Mukana. Kärsin itsekin alati lisääntyvistä yliherkkyyksistä hygienia ja kosmetiikkatuotteisiin liittyen
0
1 vastaus

Itselläni ei ole mitään yliherkkyyksiä kosmetiikan kanssa, mutta en haluaisi silti kuormittaa kehoani liiallisilla kemikaaleilla. Siksikin viime aikoina olen pitkälti siirtynyt luonnon- ja luomukosmetiikkaan. Helppoa se ei todellakaan ole, koska pitää lukea ja vertailla niin paljon. Olisipa siis kiva voittaa tämä Urtekramin paketti!
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

mukana arvonnassa
0
1 vastaus

Houkutteleva ja innostava sekä runsaasti upeaa tietoa antava blogi. Käytän hajusteettomia tuotteita, koska ne ovat turvallisia.
0
1 vastaus

Mukana! 🙂 IItse joudun välttelemään voimakkaita hajuja aurallisen mikreenin vuoksi. On jännä miten kaikki hajut eivät aiheuta kuvotusta ja pahaa oloa, vaan niitä oppii vasta ajanmyötä tunteen ja vältteleen..
0
1 vastaus

Mukana ehottomasti ! 🙂
0
1 vastaus

Urtekramin tuotteet ovat niin ihania!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Suosin hajusteettomia ja väriaineettomia tuotteita. Ihoni on herkähkö. Tätä tuotesarjaa en ole vielä kokeillut, enemmän ruokapuolelta tuttu tuo Urtekram
0
1 vastaus

mukana arvonnassa. kiitos hyvästä postauksesta.
0
1 vastaus

Hyvä aihe, hajusteettomia aineita harvoin näkee. Urtekramin kosmetiikasta muutenkin pidän! Vaikka ne olisivatkin hajustettuja, ei tuoksu ole kuitenkaan hyvin vahva.
0
1 vastaus

Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Olen vähän hajusteherkkä, miedot tuoksut ok
0
1 vastaus

Kiinnostava tuotesarja
0
1 vastaus

Mukana ollaan 🙂
0
1 vastaus

Arvonnassa mukana. Itselleni tuli jonkin asteinen hajuste yliherkkyys raskauden mukana ja sen jälkeen olenkin pikkuhiljaa siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja hajusteettomia tuotteita. Sun blogi on saanut mut todella miettimään haluanko etenkin lapseni haisevan jollekin ”vieraalle”, niinpä hänen ihon puhdistus ja hoitotuotteensa ovat olleet alusta asti tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa. Ei ole mitään ihanampaa tuoksua kuin lapsen vasta pestyt hiukset jotka tuoksuvat ainoastaan puhtaalle ja lapselle itselleen eivätkä millekään keinotekoiselle omenalle tai vastaavalle. Tämä on sikäli hassua kun aiemmin rakastin todella paljon mitä vahvemmilta tuoksuvia suihku tuotteita, nyt en voi ymmärtää kuinka olen joskus pystynyt niitä käyttämään. Urtekramia olen käyttänyt jo jonkin aikaa, tosin kaikki tuotteet eivät ole olleet tuoksutonta. Erityisen paljon tykkään kuitenkin juuri merkin tuoksuttomista tuotteista.
0
1 vastaus

Mukana
0
1 vastaus

Ihan mielenkiintoinen juttu. En olekaan aiemmin perehtynyt luomukosmetiikkaan.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Olen siirtynyt luomulaatuiseen kosmetiikkaan ja ihonpuhdistukseen monenlaisten oireiden myötä! Koskaan en vaihda takaisin. 🙂
0
1 vastaus

Ihania tuotteita! Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Kiva kun on uusia tuotteita hajuallergikoille. Kivoja kuvia.
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan. Kivan näköisiä kuvia. Kiva kun on hajuallergikoille tullut uusia tuotteita.
0
1 vastaus

Mukana minäkin. Uutta tietoa, iso kiitos!
0
1 vastaus

Mukana! Mahtava mahdollisuus päästä testaamaan tuotteita, joihin juuri eilen netissä törmäsin.
0
1 vastaus

Mukana ollaan! Kaikki peukut hajusteettomien tuotteiden puolesta. Itse en ole vielä fyysisiä oireita tuoksuista saanut, lähinnä henkistä yökötystä teollisesta lemusta!
0
1 vastaus

Mukaan arvontaan! 🙂
0
1 vastaus

Mukana! Just hankin pesuaineen synnärille, muitakin tuotteita voisin kokeilla 🙂 Urtekram-tuotteiden saatavuus perusmarketista on ainoastaan hyvä juttu.
0
1 vastaus

Ehottomasti mukana. Ois ihan huippua päästä kokeilemaan tuotteita 🙂
0
1 vastaus

Mukana ollaan! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa, minulla on hajusteallergia todettu.
0
1 vastaus

Hyvä kirjoitus oli sinulta. Osallistun arvontaan.
0
1 vastaus

Tulen mukaan arvontaan, kärsin migreenistä ja voimakkaat tuoksut laukaisee sen ehkä.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Hyvä kirjoitus !
Hajusteherkkä minäkin !
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Tärkeä aihe 🙂 Mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Moi Maria

Olisin innolla mukana arvonnassa. Kärsin samoista oireista kuin sinä. Tuoksuyliherkkyyttä ei voi kukaan ymmärtää ennenkuin itse kokee. Voi kumpa arpa onni osuisi kohdalleni. Tälle olisi suuri tarve. Kiitos kaikesta ja ihanaa kesää teille koko perheelle!
0
1 vastaus

Hajusteitten määrää pitäisi ehdottomasti vähentää. Ainakin joissakin terveyskeskuksissa on työntekijöille viesti, ettei hajusteita käytetä. Sama saisi olla monella muullakin työpaikalla.
Osallistun kilpailuunarvontaan, olisi mahtavaa voittaa palkinto.
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan. Olen itsekin huomannut tuon herkistymisen ja tarve luontaisten aineiden käyttöön on vahvistunut. Minulla erityisesti päänsärkynä purkautuu ”tunkkaisuus”.
0
1 vastaus

Osallistun arvontaan ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Varpaat ja kaikki tassut pystyssä 🙂
Tämä koskettaa suoraan sydäntäni ja hengitystäni ja koko perhettämme.
-Kemikaali yliherkkä Viiru-
0
1 vastaus

pahinta työharjoittelussa oli se ku piti putsailla pöytiä just sillä kauheimmalla ”kukkakimppu” hajusteellisella pesuaineella. kumpa kaikki koulut ja julksemmat tajuis siirtyä hajusteettomiin pesuaineisiin kokonaan.
0
1 vastaus

Urtekram on kyllä markettikosmetiikan ”Mercedes Benz”, jonka hinta-laatu-suhde on ihan loistava. Tuotteita on joka lähtöön ja olen pikkuhiljaa alkanut käyttää heidän kaikenlaisia tuotteitaan. Valitettavasti en ole hajusteyliherkkä, mutta käytän itse mielelläni hajusteettomia tuotteita, koska kun joka purkin ja purnukan tuotteessa on oma eri hajunsa, niin se kemikaalien sekoittuminen toinen toisiinsa vie yhdeltä tuoksulta pohjan. Tuo body oil kuulostaa kokeilemisen arvoiselta 🙂 Pitänee hankkia omallekin hyllylle.
0
1 vastaus

Mukana kilpailussa. Itse myös hajusteyliherkkä enkä halua lapsen altistuvan hajusteille tai kemikaaleille tai haistelevan parfyymilta haisevaa äitiä. Se olisi luonnotonta. Raskaudesta lähtien dödön käyttö on ollut minimissä ja tarvittaessa olen käyttänyt kookosöljyä tai alumiinittomia ja alkoholittomia dödöjä. Samoin hiustenlaittoaineita en ole juuri käyttänyt. Meikin suhteen on juhlissa/kaupungilla kulkiessa minimimeikki ja arkisin meikitön kotilook. Pesuaineet on kaikki olleet jo vuosia hajusteettomat.
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Tuotteet kiinnostavat todella paljon. Luomua suosin muutenkin!
0
1 vastaus

Urtekramin aloe voidetta olen kokeillut 🙂 mukaa olen, myös hajusteyliherkäksi tullut raskauksien myötä.
0
1 vastaus

Näitä olis kiva testata. Parfyymit aivastuttavat minua, ja jotkut tuoksut esim dödöissä häiritsevät niin paljon että olen usein joutunut antamaan purkit pois tai roskiin.
0
1 vastaus

9Hyvä teksti ja innosti kokeilemaan tuotteita 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Hyvä teksti, joka innostaa kokeilemaan tuotteita!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa!
Olen havahtunut viime aikoina myös kemikaalikimaraan kaupan hyllyillä, ekokauppojen vakioasiakkaaksi muuttuneena.
0
1 vastaus

Mukana! Turhaa kemikaalikuormaa on itselläkin tarkoitus vähentää. Hyvä herättelevä kirjoitus =)
0
1 vastaus

Hienoa kuulla tuntemattomista tuotteista!! Ja vielä hienompaa olisi päästä kokeilemaan !! ?
Terveisin: Astmaatikko ja lapsilla allergioita lisäksi!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Minulla myös jokin kemikaaliyliherkkyys ja sopivat tuotteet yhä hakusessa. Näitä tuotteita mielelläni ottaisin kokeiluun 🙂
0
1 vastaus

osallistun mielelläni
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa 🙂 Joskus vuosia sitten pesin hiuksia ruokasoodalla ja tein itse kasvorasvat yms. Sittemmin on laiskuus vienyt mukanaan. Olisi mukava saada tämän kautta uusi innoite alkaa taas vähentämään kemikaaleja omassa käytössä. 🙂
0
1 vastaus

Luonnonkosmetiikka-arvontaan on pakko osallistua! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa ☺
0
1 vastaus

Olisipa ihana päästä kokeilemaan noita tuotteita! ❤
0
1 vastaus

hieno kirjoitus, ja haluan osallistua tuotepakettien arvontaan!
0
1 vastaus

Hieno kirjoitus, haluan osallistua tuotepakettien arvontaan!
0
1 vastaus

<3 <3 <3
0
1 vastaus

Raskauden myötä olen pyrkinyt siirtymään luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Aikaisemminkin mennyt pitkälti hajusteettomilla herkän ihon tuotteilla, mutta pieni pistää miettimään asioita vielä ihan uudella tavalla.. Siispä toiveikkaana mukana arvonnassa!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa! Muutaman kerran kaupassa pyöritellyt kyseisen merkin tuotteita, mutta jäänyt kuitenkin hyllylle. Kiva olisi myös päästä testailemaan! 🙂
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa .
0
1 vastaus

Mukana!
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Hajuste allergisena kaikki hajustetuotteet on kokonaan kielletty ja onkin tosi kivaa että luomukosmetiikkaa löytyy täysin hajusteettomana
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Mielenkiintoinen blogi sulla ?
0
1 vastaus

Arvontaan 🙂
0
1 vastaus

Urtekramin Aloe Vera sarja on minulle tuttu, ihania tuotteita ? Hajusteeton sarja kiinnostaa myös koska itsellä ongelmia tuoksujen kanssa.
0
1 vastaus

Mcs puhkesi alkuvuodesta pitkän homehelvetin jälkeen. Ihana kuulla, että löytyy luomutuotteita. Näitä olisi ihanaa päästä käyttämään. Matalahiilihydraattista dieettiä yrittäessä…(helpommin sanottu kun tehty)
(Jostain lukenut että borrelioosi voi myös laukaista tämän)

Hyvää kesää!
0
1 vastaus

osallistun arvontaan
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Meillä käytetään pääasiassa hajusteettomia tuotteita, vaikka kukaan ei onneksi saa pahoja oireita tuoksuista.
0
1 vastaus

Urtekramin elintarvikkeet mulle tutumpia – niistä pidän kovasti. Nyt tiedän että on kosmetiikkaakin, toivottavasti pääsen tutustumaan siihenkin pian, tavalla tai toisella 🙂 Ihanaa kun herättelet ihmisiä kemikaalikuorman keskellä, Maria. Olen ihan älyttömän kiitollinen blogistasi ja aiheeseen liittyvästä tiedosta, jota jaat.
0
1 vastaus

Mukana 🙂
0
1 vastaus

Oi ihanaa 🙂 Nykyään tykkään vain enemmän ja enemmän Urtekramin tuotteista. Hinta-laatu suhde kohtaavat näissä myös hyvin 🙂