Kotitalouskriisi 12.2.2017
TEKSTI Maria

Arvonta! Voita Lunette-kuukautiskuppi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Nyt seitsemän kuukautiskuppivuoden jälkeen minua ihan harmittaa kaikki jo menneet kuukautiset, joina käytin kertakäyttöisiä tamponeita tai siteitä. Synnytin paljon turhaa roskaa!

Onneksi ei ole myöhäistä korjata asiaa, niin kauan kuin munasarjat vähääkään puksuttaa. Olen niin innoissani siitä, että saan antaa myös kolmelle lukijalle mahdollisuuden tutustua tähän ihanaan silikonikupposeen, joka on ainakin minun tapauksessa pelastanut menkat kemikaali- ja ekoahdistukselta.

Myös luotettavuudessaan kuukautiskuppi on ihan omaa luokkaansa, kunhan sitä oppii käyttämään omalle keholle sopivimmalla tavalla.

Osallistu arvontaan – valitse väri ja koko

Alkuun käytin kuusi vuotta kirkasta koon 2 Lunettea. Se toimi tosi hyvin. Mutta vuosi sitten sain Lunettelta tuotteita testiin ja kokeilin keltaista koon 1 Cynthiaa. Olen nyt tykästynyt pienempään kokoon, sillä en tunne sitä laisinkaan kun se on kunnolla asennettu. Tietenkin pientä kokoa pitää tyhjentää tietenkin hieman kakkoskokoa useammin, varsinkin ensimmäisinä vuotopäivinä.

Voit osallistua arvontaan valitsemalla näistä Lunette-kuukautiskupeista itsellesi (tai miksei myös teini-ikäiselle tyttärellesi) sopivimman ja kommentoimalla tämän kirjoituksen alle. Kirjoita myös mukaan tietosi, niin osaan lähettää palkinnon kolmelle voittajalle.

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 19.2. asti.

PS. Toki tähän voi osallistua myös vaikka jo sattuisi omistamaan kuukautiskupin. Olisikin kiinnostava tietää, miten monta vuotta teillä kupit ovat pysyneet hyvinä. Itselläni se kuusi vuotta vanha oli vielä aivan priima, pientä tummentumaa antenissa lukuunottamatta.

PPS. Tämä on muuten kiinnostava fakta: vanhan kuukautiskupin voi hävittää polttamalla. Jäljelle jää vain valkeaa tuhkaa.

*Kaupallinen yhteistyö, johon osallistuvat Lunette ja Safkanet.fi-verkkokauppa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (433)

Lunette violetti koko 2
0
1 vastaus

Selene 1
0
1 vastaus

Lucia, 2, tämä väri on ihanan pirteä ?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa: Cynthia ja koko 1 🙂 4 vuotta sitten lapsen saaneena ostin luneten ja kokoa 2, muuten ihan ookoo mutta tuntuu jotenkin liian jäykältä ja ”isolta”, haluaisin antaa kupille vielä mahiksen ja luulen, että tuo 1 koko voisi olla parempi.
0
1 vastaus

Aine koko 2
0
1 vastaus

Aine,koko 2
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Cynthia 1!
Mulla ollut noin 5v käytössä kirkas Lunette, pikku hiljaa alkaa kyllä näyttää sille että päivittäminen olis tarpeen 🙂
0
1 vastaus

Lucia 2.
0
1 vastaus

Lucia 2. Keltainen on aivan hurmaavan värinen! Itselläni on ollut noin 4 vuotta käytössä nykyinen, enkä kyllä enää ikinä vaihda mihinkään muuhun. Niin huoleton ja varma.
0
1 vastaus

Cynthia 1. Ikinä en ole käyttänyt, mutta aikeissa olen ollut monta kertaa. Jostain syystä ostaminen on aina vaan jäänyt.
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Aine 1. Aikaisemmin ei ole tullut kokeiltua kuukuppia, mutta kiinnostaisi kovasti.
0
1 vastaus

Aine koko 2 sopisi tällä hetkellä itselle, vaikka viitisen vuotta vanhakin kuppi pelittää vielä vallan mainiosti. Uutta voisi pitää juhlakuppina! 😉
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Luneten selene 1! 🙂
0
1 vastaus

Selene 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1!
0
1 vastaus

Cynthia 1!
0
1 vastaus

cynthia koko 1 omalle tytölleni. oma lucia on priimakuntoinen vielä vuoden käytön jälkeen ja paras ostos ikinä! Harmittaa etten ”uskaltanut” kokeilla tätä aikaisemmin! niinah
0
1 vastaus

Lucia 2. Oi, kuukuppielämä <3
0
1 vastaus

Olen ihan todella ihastunut noin vuosi sitten ostamaani lunette kuppiini! Omani on kokoa 2, koska sitä suositeltiin synnyttäneille. Luulen kuitenkin, että se pienempikin riittää minulle. Ja siksi olen harkinnut jo nyt uuden ostoa.
0
1 vastaus

Cynthia 2 🙂 olen aina halunnut kokeilla kuukuppia, olen kuullut siitä paljon hyvää ja ekologisuus on tärkeää meidän perheessä.
0
1 vastaus

Lunette cynthia koko 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 1, lahjaksi! Itselläni on jo toinen käytössä. Ensimmäinen kesti ehkä n.8 vuotta.
0
1 vastaus

Cynthia 1. ?
0
1 vastaus

Cynthia 1. Koskaan en ole omistanut, mutta olen halunnut hankkia! Tulisi todella opiskelija budjetille tarpeeseen, sekä takuulla kätevämpi ja ekologinen omaan liikunnalliseen elämään!
0
1 vastaus

Aine koko 1on ihanan näköinen!
Pitkään olen käyttänyt kuukuppia, en edes muista montako vuotta. Nyt raskauden lopussa olisi hyvä hetki hankkia uusi tulevia vuotoja varten.
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Lucia koko 2. En ole vielä koskaan käyttänyt. Jospa tästä olisi apua minulle.
0
1 vastaus

Pirteä Lucia 2 sopii vuotoaikaan mielialavaihteluista kärsivälle 🙂
0
1 vastaus

Selene kokoa 1, edellinen on jo sen verran maailmaa nähnyt että uusi tulisi tarpeeseen.
0
1 vastaus

Aine 2!
Olen käyttänyt koon 1 k-k aikaisemmin, mutta nyt se on auttamatta liian pieni vuodoilleni. Rakastin kupin käyttöä, niin helppoa!
0
1 vastaus

Lunette Cynthia koko 1 <3
0
1 vastaus

Lucia 1. Tykkään sen keltaisesta väristä. Pitkään on ollut tarkoituksena hommata tällainen, mutta envaan ole saanut aikaiseksi. Hirvittää tuo roskan määrä mitä kertakäyttöisistä siteistä tulee..
0
1 vastaus

Selene 1. Nyt on ihan oikee tarve siirtyä kuukupin käyttäjäks, kun sairastuin kemikaaliyliherkkyyteen. En jaksa enää kestositeitä, ja muita en edes uskalla nyt käyttää. Onneks musta on muutenkin tulossa kovaa vauhtia ekohippi! ? Kiitos paljon, oon saanut sulta jo tuhansia hyviä vinkkejä!
0
1 vastaus

Aine, koko 2! En ole ennen kuppeillut, mutta hankintalistalla kuppi on ollut jo pienen ikuisuuden. Jospa tästä alkaisi mun iloinen kuukausittainen kupittelu 🙂
0
1 vastaus

Lucia, koko 1. Kaapissa on isompi Cynthia, ja myös mä haluaisin antaa näille kolmannen mahdollisuuden. Ennen lapsia mullakin oli pienempi käytössä ja silloin tykkäsin!
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Lunette Selene , koko 1
0
1 vastaus

Selene 1, vaikkakaan värillä ei väliä. Olisi kiva päästä kokeilemaan Luneten kuppia! Ostin jokin aika sitten toisen merkin ja vasta opettelen käyttöä. Hieman epämukava ja siksi olisi kiva tietää onko eroja. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1. Pitkään olen jo ajatellut kupin hankkivani mutta olisiko sen aika nyt!
0
1 vastaus

Cynthia kiinnostaa! Värinä violetti ? Tai mikä koko nyt onkaan sopiva – en näistä vielä tiedä sen enempää.
0
1 vastaus

Lucia 2.
Odottelen vielä kuukautisten alkamista, vauva jo 10 kk (imetän). Olisi hienoa aloittaa kuukautisten kanssa ihan uudella tavalla 😀
0
1 vastaus

Lucia 1 olisi piristävä. (:
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Vanha on jo parhaat päivänsä nähnyt, olisi kiva kokeilla seuraavaksi värikästä kuppia!
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Ostin juuri uuden Cynthian (2) wanhan… wanhan tilalle. Ajattelin ettämolisi jo aika. 10 vuotta on aika piiiiiiiiiitkä aika ja ajatteli, että on ok ostaa jo uusi.

Kuukuppi on parasta mitä kuukautisiin liittyy. Aidosti ansaitsisi jonkun mitalin.

Jos voittaisin, niin antaisin kuukupin sukulaisnuorelle naiselle. Oma esiteini ei toivottavasti vielä kuukuppia tarvitse. Vaikka mietin kyllä milloin sekin hetki koittaa. Luultavati aikaisemmin kuin ymmärränkään odottaa. Selene ykkönen olisi siis hyvä valinta.
0
1 vastaus

Lucia keltainen koko 1. Väri on pirteä! 🙂
0
1 vastaus

Lucia 1. Joskus teininä kokeilin varmaan markkinoiden ensimmäistä muutaman kerran mutta koin sen kovin jäykäksi ja hankalaksi käyttää, jopa kivuliaaksi. Nyt vuosia on vierinyt ja lapsenkin synnyttänyt, joten kokemus saattaisi olla erilainen.
0
1 vastaus

Lucia 1:)))
0
1 vastaus

Cynthia 2 🙂
0
1 vastaus

Aine koko 2. Ei aiempaa kokemusta, mutta kovasti kiinnostaisi testata!
0
1 vastaus

Aine koko 1. Isompi koko ollut käytössä, mutta se tuntuu epämukavalta. Haluaisin antaa vielä uuden mahdollisuuden kupille.
0
1 vastaus

Lucia 2. Olisi mukava päästä kokeilemaan!
0
1 vastaus

Haluaisin osallistua arvontaan ja kokoeilla Lunetten Luciaa, kokoa 1. Toivottvasti toimii, että roskaa tulisi taas omalta osalta vähennetyä piirun verran enemmän. Kiitos mielenkiintoisesta blogista, josta saa paljon hyviä vinkkejä!
0
1 vastaus

Aine 1
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1. Tämä on niiin must!! 🙂
0
1 vastaus

Selene, koko 1. Kuukuppi on ollut jo pitkään ostoslistalla, mutta se on aina unohtunut kunnes taas joku ottaa asian esille. Miten kuppi pitää vuotoja yöllä?
0
1 vastaus

Cynthia 1 ? halunnu itekin kokeilla jo vähän aikaa.
0
1 vastaus

Selene 2.
Itse olen kuppeilut jo kymmenen vuotta ja takaisin ei ole paluuta. Toinen kuppi menossa.
0
1 vastaus

Lucia koko 1, ihanan pirtsakka väri! Ehdottomasti haluaisin kokeilla kuukuppia 🙂
0
1 vastaus

Aine, koko 2.
0
1 vastaus

Itse ostin 4kk sitten ensimmäisen kuppini ja se oli ehdottomasti vuoden paras ostos! Kaikki lähti siitä kun valittelin kuukautisten aikana kaverilleni alavatsaan nipistävän kokoajan ja hän totesi että kuukautiskuppi voisi auttaa, ja niinhän se muuten autto 🙂 Nykyään ootan jopa innolla kuukautisia (uutuuden viehätystä?) sillä kuukuppi on tosiaan näppärä käyttää, se ei hierrä tai aiheuta ihottumaa ja punoitusta niinkuin normaalit suojat. Arvontaan osallistun koska ostin isomman koon ja se on turhan iso, pienempi toimisi itselläni paremmin, eli Lucia koko 1 <3
0
1 vastaus

Selene koko 1. Vuoden on nyt aikaisempi ollut käytössä ja sillä vielä (toivottavasti) monta vuotta edessä. Toinen olisi hyvä olla, kun reissaa paljon ja tavarat vaihtaa laukusta toiseen…olisi sitten edes yksi kuukuppi oikeassa paikassa oikeaan aikaan 😀
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Cynthia 2:) muutaman vuoden käytin, mutta sittemmin raskauksien aikana hävitin omani… uusi ollut haaveissa siitä lähtien, kun tuli taas ajankohtaiseksi.:)
0
1 vastaus

Cynthia 1 🙂
0
1 vastaus

Kommentoin, mutta kommentti hävisi taivaan tuuleen. Eli toiveissa olisi Selene, koko 1. Ja sellaista pohdin, että miten kuppi pitää vuodot yöllä?
0
1 vastaus

Cynthia2
0
1 vastaus

Selene koko 1. Vuoden on nyt aikaisempi ollut käytössä ja sillä vielä (toivottavasti) monta vuotta edessä. Toinen olisi hyvä olla, kun reissaa paljon ja tavarat vaihtaa laukusta toiseen…olisi sitten edes yksi kuukuppi oikeassa paikassa oikeaan aikaan 😀
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ? Monta vuotta kuppi ollut hankintalistalla, mutta tähän päiväänkään mennessä sellaista en ole saanut hankittua.
0
1 vastaus

Aine,1. Ihan huippu arvonta!
0
1 vastaus

Keltainen 1
0
1 vastaus

Cynthia 2. Ystäväni on puhunut siitä ja jäänyt kaiveleen asia ja kokeilu olisi enemmän kuin mieluinen!
0
1 vastaus

Cynthia ja koko 1 ?
Tätä haluisin kokeilla!
0
1 vastaus

Cynthia 1 ( ollut 8 vuotta Diva käytössä) Ei paluuta siteisiin tai tamponeihin!
0
1 vastaus

Cynthia keltainen koko 1. En ole koskaan kokeillut kuukuppia ?
0
1 vastaus

Keltainen ykköskoon Cynthia!
Minulla on toinen kuukuppi käytössä, kymmenisen vuotta jo käyttökokemusta. Taidan olla liian kovakourainen kuppia poistaessani, koska sain juuri kupista antennin poikki. Sama kävi ekan kanssa. Kannattaa siis uskoa ohjeita eikä käyttää kynsiä kun nappaa antennista kiinni. Itse teen niin joka tapauksessa kun tuntuu että tää viitisen vuotta on ihan hyvä kupin kiertoaika. Eli aika monta kertaa niitä kynsiäkin saa käyttää ennen kuin kuppi hermostuu. Tää on niin loistava keksintö!
0
1 vastaus

Keltainen 1
0
1 vastaus

Selene, koko 2
En vielä käyttänyt mutta ensisijainen hankinta.
Luontoystävällinen ja ei haittavaikutuksia terveydelle.
Kiitos blogista! ?❤
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 keltainen. Olisi ihan mielenkiintoinen testata tällaista.
0
1 vastaus

Löysin Lunetten sattumalta 10v sitten ja tähän päivään saakka käyttänyt samaista kuppia paria raskautta (ja imetysaikaa) lukuunottamatta jatkuvasti. Nyt kirkas kuppi alkaa näyttää siltä, että voisi jo vaihtaa uuteen, mutta ehdottomasti toiseen samanmoiseen.

Jos onni potkaisee, niin mielellään Cynthia 2.

Ja voin suositella kuukuppia käytettäväksi kuparikierukan kanssa (erityisesti juuri koko 2), ensimmäisinä päivinäkään ei tarvitse kuin sen 2-3 kertaa tyhjentää ja aina on hyvä olo!
0
1 vastaus

Keltainen 1
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Suosikkini on ehdottomasti violetti Cynthia koko 1.
Aikaisempaa kokemusta ei käytöstä ole, mutta siskollani on ollut monia vuosia kuukuppi. Sitäpaitsi en edes pysty käyttämään tamppooneja allergisten reaktioiden takia..
0
1 vastaus

Selene 2. Kuukuppeilu on alkanut kiinnostaa, joten tässähän olisi oiva tilaisuus, jos onnetar suosisi! Ei aiempaa kokemusta siis…
0
1 vastaus

Lunette Cynthia – Koko 1. Haluaisin päästä eroon hormonaalisesta ehkäisystä ja kuukupin jos saisin voisin toteuttaa tämän haaveen.
0
1 vastaus

Aine, 1. Ihan huippu arvonta! 🙂
0
1 vastaus

Lucia, koko2. Käytössä ollut kirkas kuppi vuosia ja alkaa näyttää siltä, että aika päivittää uuteen.Tää ihana keltainen piristäis varmasti päivääkin. 🙂
0
1 vastaus

Ottaisin Cynthia koko 2. Kuppi on maailman paras keksintö! 11 vuoden kokemus!
0
1 vastaus

Cyntia 1! Oma, kirkas 1, on ollut paras ostos viimevuonna! Kaverit (ja äiti ja sisko) vähän oudoksuvat mua, kun kerron kuinka IHANAA elämä on kuukupin kanssa. Ei tarvitse huolehtia siteiden tai tamponien ostosta, kuivuudesta ja kutinasta. Välillä melkein unohdan koko kuukautiset, koska ei tarvitse kokoajan kytätä vuotoa. Tämän antaisin kokeiluun siskolle, joka ei tunnu kehtaavan ostaa omaa.
0
1 vastaus

Ykköskoko Cynthia.
Eka kuppini on ykköskoon kirkas Lunette, jolle tulee kesällä seitsemän vuotta täyteen. Vähän on väriä ottanut, mutta toimii edelleen kuin uusi. Ikinä en ole kertakäyttöisiä suojia tarvinnut, en ehkä ajattele sitä niinkään jätteen vuoksi, vaikka sekin mieltä lämmittää, vaan siltä kantilta, että miten helppoa ja vaivatonta on ollut! Toiset käristelevät edelleen hiostavien lärppyjen kanssa, mutta minun römpselö saa pitää ihan oman bakteeritasapainonsa koko kierron ympäri.
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Lucia koko 1!

Oma kuppi on kuutisen vuotta vanha, ei enää kovin kirkas… Joten mielelläni vaihtaisin pirteään keltaiseen 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 2
Käytössä on jo kuukuppi ollut pidemmän aikaa, mutta mielelläni kokeilisin myös kotimaista ?
0
1 vastaus

Aine koko 2. Oon nyt vuoden verran käyttänyt lunettea, enkä vaihtaisi takaisin!! Tää on ihan loistava!
0
1 vastaus

Cynthia 1 🙂
0
1 vastaus

Aine 1 voisi olla hyvä lahja sukuilaistytölle. Itsellä on ollut Lunette käytössä 6v ja se on vielä ihan priima. Ehdottomasti paras ostos jonka olen ikinä tehnyt!
0
1 vastaus

Aine 2
Aiempaa kokemusta ei oo mut nyt on herännyt kiinnostus tähän…
0
1 vastaus

Lunette Selene, koko 1.
Edellinen kuppini oli liian iso ja epämukavuuden vuoksi jäänyt vähälle käytölle. Olisi kiva kokeilla pienempää, josko se tuntuisi mukavammalta ja pääsisin vanhan aikaisista suojista eroon.
0
1 vastaus

Aine 2. Vanha kuppi on jo liian vanha, varmaan 8v., mutta välillä ollut raskauksia ja en ole huomannut siinä mitään vikaa. Nyt kyllä uusi kuppi laitettava hankintalistalle ?
0
1 vastaus

Cynthia 1. Käytössä ollut yli 10-v vanha (!!!) Mooncup koko 1, väriä on ottanut, mutta muuten toimii edelleen. Lunette koossa 2 ollut käytössä 8 vuotta, mutta itsekin tykkään pienemmästä, vaikka olenkin synnyttänyt. Tosin synnytys muutti paikkoja niin paljon, että kuppi ei enää istu niin hyvin kuin ennen synnytystä 🙁 Olisi huippua kokeilla, jos pienempi Lunette istuisi niin hyvin, että voisi kertistavarat unohtaa kokonaan!
0
1 vastaus

Cynthia koko 2
Eri merkkistä olen käyttänyt jo yli 10v ja pois en vaihda. Nyt olisi vain uuden hankinta edessä. Katsotaan, jos onni kävisi ja saisi tämän käyttöön 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 2, käyttänyt jo useita vuosia mutta kirkas väri alkaa olemaan jo samea.
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1. Pitkään oon jo miettiny hankkivani mut vielä ei oo tullu hankittua. Tuo jätteen määrä kertakäyttöisissä tamponeissa ja siteissä ahdistaa
0
1 vastaus

Olen juuri synnyttänyt ja jälkivuodon (satojen siteiden jälkeen) alkanut miettimään tätä järjetöntä roskapussien määrää sekä siteiden (ja tampoonien) sisältämiä kemikaaleja, yök. Kuukautiskuppi lähtee käyttöön heti menkkojen alettua. Kiitos postauksesta, mitään tietoa tai kokemusta minulla kupeista ei ole, joten kirjoituksesi perusteella cynthia 1 tulee minulle testiin. Joten Peukut pystyyn onnettaren arvontaan ❤
0
1 vastaus

Cynthia 2, haluan antaa kuukupille uuden mahdollisuuden. Ihana postaus!
0
1 vastaus

Cynthia 1 🙂
0
1 vastaus

Ihanaa, näitä on nyt oranssinakin! Toiveeni on siis AINE koko 1. Oma kirkas kuppini on kestänyt nyt puoloisen vuotta ja takaisin siteisiin tai tampooneihin en enää vaihda!
0
1 vastaus

Lucia koko 2 ☀️ Itsellä jo liki 10 käyttöä takana enkä palaisi mistään hinnasta muihin vaihtoehtoihin.. toinen kuppi menossa, ensimmäinen oli ”väritön” ja vaihdoin sen sitten vain värilliseen… toinen sellaisena hätävarana jos reissussa tms ?
0
1 vastaus

Aine 1! ?
0
1 vastaus

Lunette Cynthia, Koko 2.
0
1 vastaus

Selene 1
Oon jonkun aikaa miettinyt luneten ostamista mutta raskaus siirsi aikeita 🙂
0
1 vastaus

Aine 1
0
1 vastaus

Lunette Cynthia – Kuukuppi, Koko 1

Vähän vaikeuksia valita väri mutta violettiin päädyin
0
1 vastaus

Aine koko 1
En ole koskaan kuukuppia käyttänyt mutta kiinnostus on herännyt jo joskus aiemmin mutta nämä postauksesi sai sen taas uudelleen heräämään. Jos onni ei suosi arvonnassa, niin kyllä minä sellaisen vielä jonain päivänä ostan
0
1 vastaus

Selene 1 ?
0
1 vastaus

Cynthia 2. Oma Lunette ollut käytössä kuusi vuotta ja toimii edelleen täysin moitteettomasti. Hieman on tummunut ja samentunut. Toisen synnytyksen jälkeen piti ”tappi” leikata lähes kokonaan pois, jotta istui paremmin. En palaisi mistään hinnasta käyttämään enää siteitä ja tamponeja. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1! 🙂 teininä kokeillut kuukuppia,silloin en osannut pitää mutta nyt asiat voisivat olla hyvinkin toisin! Olen löytänyt blogisi tässä hiljain ja se on kyllä laittanut tälläisen ”perushengailijan” todenteolla säikähtämään mitä tuhoa olen täällä sekä itselleni aikaan saanut jo näin lyhyen elämäni aikana! Tästä matka siis voisi alkaa kohti ekopuhtaampaa elämää! Kiitos upeasta blogistasi!
0
1 vastaus

Cynthia koko 1! Aikomuksena onkin ollut hankkia kuukuppi siteiden ja tamponien tilalle 🙂
0
1 vastaus

Lunette Cynthia koko 1. Mulla on ollut kuukuppi nyt neljä-viisi vuotta, ja se on värjäytynyt ikävästi vaikka huuhtelen aina ensin kylmällä vedellä. Olen tosin ollut aika laiska keittämään sitä, niin värjäytyminen johtunee siitä. Uusi siis kelpaisi!
0
1 vastaus

Cynthia 1 haluaisin saada. Vielä ei ole kokemusta mutta ehdottomasti hankintaan!
0
1 vastaus

Cynthia 1! Kauan jo halunnut kokeiluun!
0
1 vastaus

Aine, koko 1.
Itsellä on ollut koon 2 kirkas kuukuppi käytössä parisen vuotta ja kuukautisten kanssa on sen vuoksi helpompaa elää. Haluaisin kuitenkin vaihtaa pienempään, koska nykyinen aiheuttaa välillä paineen tuntua, jos vatsaa turvottaa kuukautisten aikana.
0
1 vastaus

Lucia 1 ois ihanan pirteä näin kevääksi! Nyt on Aine1:n kanssa taivalta takana 3 vuotta ja kuppi edelleen priimassa kunnossa, ja pimppi kans kupin ansiosta! 😉 Lunette on aivan paras ja kuppia suosittelen aivan kaikille! Ihan harmittaa niiden puolesta, jotka vielä turvautuu tampooneihin ja siteisiin iik! Siksi hehkutankin kuppia aina kun tulee tilaisuus!
0
1 vastaus

Aine 1. Kuukuppi tulis käyttöön miun parhaalle kaverille, jota oon jo vuosikaudet yrittäny käännyttää kuukupillisten menkkojen ihmeelliseen maailmaan. Omani sain 7 vuotta sitten isosiskoiltani 14-vuotiaana ”menkkojenalkamislahjana”. 😀 Meni kuitenkin monta vuotta, ennen kuin uskaltauduin sitä itse kokeilemaan. Kuukuppi on lahja naisille, ja oonkin superkiitollinen siskoilleni tästä huipusta lahjasta!
0
1 vastaus

Cynthia 2. Ei mitään käyttökokemusta näistä. Kiinnostaisi kokeilla.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1, violettia. Mulla ei ole aavistustakaan miten ne kupit toimii mutta olen aina halunnnut kokeilla koska ympäristöä olisi hyvää säästää ja jokainen pieni teko kannattaa kyllä.
0
1 vastaus

Aine 2. Kiinnostanut jo kauan kokeilla, nyt voisi olla oikea hetki? ?
0
1 vastaus

Cynthia 1 🙂 Oispa kiva päästä kokeilemaan kuukuppia!
0
1 vastaus

Selene koko 1! Olen ystäväni palopuheen jälkeen haaveillut kuukupin ostamisesta, mutta opiskelijana rahat on tiukalla enkä ole vielä raaskinut. Olisipa hienoa saada tätä kautta!
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Mulla on jo kuppi mutta sen käyttö on jäänyt koska valitsin ohjeiden perusteella (synnyttäneenä) itselleni liian ison. Ehkä tuo pienempi olis sittenkin se oikea.
0
1 vastaus

Lucia 1 🙂
0
1 vastaus

Aine, koko 1
0
1 vastaus

Cynthia 2 ☺
Olen ollut kuukupin käyttäjä jo yli 10 vuotta, joista viimeiset 6-7 vuotta olen käyttänyt Lunettea. Hyvässä kunnossa se on edelleen, mutta vuosien myötä tummunut. Olisipa kiva voittaa uusi kuppi. Olenkin meinannut hankkia uuden kupin nyt pian syntyvän vauvan jälkeen.
0
1 vastaus

Lucia 1 tyttärelleni 🙂
Itsellä käyttökokemusta jo yli 11 vuoden ajan ja muuksi en vaihtaisi.
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1. En oo koskaan kuukuppia kokeillut, mutta haluaisin kyllä. ?
0
1 vastaus

Kirkas koon 2 kuppi löytyy jo, mutta ainahan voi olla toinen ja värikäs piristämässä! Koon 2 cynthia olisi muutenkin hankintalistalla?
0
1 vastaus

Ihan uusi tuttavuus, jos onni käy Cynthia koko1 on tervetullut testattavaksi.
0
1 vastaus

Selene koko 1 ?
0
1 vastaus

Selene 1! 🙂 Pelkkää hyvää kuullut, olisi mukava päästä testaamaan.
0
1 vastaus

Selene 2 kiinnostaisi kovasti. Kuten monilla kommentoijilla niin minullakin on ollut mielessä kupin hankinta. Tarvitseeko muuten hankkia muita tarvikkeita esimerkiksi puhdistukseen?
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1 (?!). Ihanan värinen! ? Olen pohtinut kuukupin ostoa jo useamman vuoden ja nythän tämä tulisi kuin tilauksesta, kun odottelen ensimmäisiä menkkoja alkavaksi synnytyksen jälkeen. ;P Toivottavasti arpaonni suosii ja meillä roskat vähenee!
0
1 vastaus

Koko 1 olisi varmaan sopiva ?
0
1 vastaus

Cynthia koko 1.
0
1 vastaus

Lunette Cynthia koko 2, ei käyttökokemuksia, mutta mielenkiintoista olis päästä testaamaan.
0
1 vastaus

Aine 1 ☺
0
1 vastaus

Cynthia 1, oma, toinen kuppini, kirkas on kuutisen vuotta vanha, muuten priima mutta tummunut. Kuukuppi on paras keksintö ikinä, testattu myös eräolosuhteissa.
0
1 vastaus

Cynthia 1 koko
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Ollut tovin harkinnassa, tämän blogin kautta yrittänyt aiheeseen tutustua, olen herännyt miettimään kemikaalikuormitusta arjessani enemmän ja tässä kohtaa olisi itsellä parannuksen paikka 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Lucia 1
Mulla on tällä hetkellä toista vuotta käytössä cynthia koossa 2. Se tuntuu vähän isolta, vaikka tykkäänkin entistä pidemmästä tyhjennysvälistä. Välillä kuitenkin häiritsee kun tunnen sen. Aiemmin mulla oli melkein yhdeksän vuotta käytössä kirkas lunette kokoa 1. Se olisi edelleen kai mennyt, mutta oli värjääntynyt aivan kammottavaksi ja olin jo useamman vuoden ihaillut kun oli tullut kaikkia kivan värisiä kupposia ja halusin isomman tuon pidemmän vaihtovälin takia. Nyt kuitenkin ehkä haluaisin kakkoskupiksi pienemmänkin. Se olisi mukavampi niukempi vuotoisina päivinä. 🙂
0
1 vastaus

Lucia 2!
0
1 vastaus

Aine 1. Vaikka sopivasta koosta ei ole kyllä aavistustakaan. Olisi mielenkiintoista kokeilla, miten toimisi minulla. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia ²
0
1 vastaus

Cynthia 1, tekee myös pahaa ajatella sitä roskan määrää mitä kuukautiset on aiheuttanut:( Testataan jos arpaonni osuisi nyt, mutta kyllä tuo olisi hyvä saada kaikille halukkaille naisille vaikka kerran 10 vuodessa ilmaiseksi, niin mikä määrä säästyisikään roskaa!
0
1 vastaus

Selene 1
0
1 vastaus

Selene 1. Siskolle menisi kun hän on kovin kemikaaliherkkä jotenka suurin osa siteistä ja tamppooneista ei käy ja harmittaa katsoa hänen joka kuukautista tuskailua tämän kanssa jotenka kuukuppi on pakko laittaa testiin.
0
1 vastaus

Haluaisin violetin Cynthia-kupin koossa 1, eli pienempänä. Minulla on kirkas isompikokoisempi kuppi, mutta pienempi olisi täydellinen niukkavuotoisempiin päiviin.
0
1 vastaus

Cynthia koossa 1! Epäluuloisena haluaisin päästä kokeilemaan, kun kaveripiirissä kuhistaan kupeista!
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Selene 2 🙂
0
1 vastaus

On jo pitkään pitänyt kokeilla. Cynthia2.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 on ollut jo pitkään hankintalistalla mutta en ole vielä raaskinut ostaa koska vanha kirkas 2-koon kuppikin pelittää.. Uskoisin kuitenkin että pienempi koko olisi minulle parempi ja haluaisin testata!
0
1 vastaus

Lucia koko 2. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 2. Ei ole vielä kokemusta näistä.
0
1 vastaus

Lucia 1
0
1 vastaus

Jos voitan, voisin ottaa sinisen eli Selene koko 2.
Mietin juuri hetki sitten että minä olen käyttänyt kuukuppia jo 12 vuotta! Ensimmäinen kuppi on jo heivattu, en muista milloin mutta ostin isomman koon joskus. Kun parikin kertaa kävi niin että kuukautiset alkoivat töissä ja kuppi oli kotona, jouduin käyttämään paksuja siteitä niin päätin ostaa töihin pukukaappiin yhden varakupin. Ja ollut muutaman kerran todella tyytyväinen, että näin tein.
Luneten kuppeja minulla on siis nyt käytössä kirkas ja violetti kokona 2. Ensimmäisen merkkiä en muista mutta se oli kirkas ja kokoa 1.
Ja en kyllä vaihtaisi enää mistään hinnasta! Ja todellakin, harmittaa ettei aiemmin tullut hankittua.
Olen ostanut siskolleni myös kupin mutta en tiedä onko hän sitä käyttänyt.
0
1 vastaus

Cynthia ja koko 2, tällaisen olen halunnut pitkään. En ole vain sitä pienituloisena saanut hankittua. 🙂
0
1 vastaus

Lucia koko 1.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 :). En ole koskaan kuppia käyttänyt, mutta jo pitkään kiinnostanut koittaa josko sopisi!
0
1 vastaus

Cynthia 1. Aloitin ’kupittelun’ viime kesänä ja ihastuin heti ensimmäisestä käyttökerrasta. En vaihtaisi pois ikinä enää. Toinen kuppi olis hyvä olla varalla töissä sekä vähän niukkavuotousempia päiviä varten pienempi. Nykyinen on kakkoskoko.
0
1 vastaus

Aine1. Olisi miekenkiintoista päästä testaamaan.
0
1 vastaus

Cynthia 2!
0
1 vastaus

Cynthia 1. ☺️
0
1 vastaus

Olisipa mukava päästä testaamaan. Cynthia 1 vaikuttaisi hyvältä. 🙂
0
1 vastaus

Selene koko 1 🙂
0
1 vastaus

Selene 1 eli sininen, en ole vielä koskaan kuukuppia kokeillut mutta mielessä se on kyllä ollut.
0
1 vastaus

Aine 1. Tämä olisi hyvä tapa vähentää roskaa menkkojen aikana!
0
1 vastaus

Miten kiva arvonta! Cynthia 1 minulle jos arpaonni suosii 🙂 Olisi kyllä mahtavaa päästä kokeilemaan tällaista ja päästä eroon turhasta roskasta!
0
1 vastaus

Selene 1.
Oon jo pitkään halunnut kuppia kokeilla, mutta aina jotenkin jää ostamatta. Vaikka tietysti rahaa palaa paljon enemmän siteisiin yms.
0
1 vastaus

Koskaan en ole vielä päässyt kokeilemaan, joten mukana ehdottomasti! Cynthia1 olisi valintani ☺
0
1 vastaus

Chyntia 1 jos uskaltais kokeilla ??
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Cynthia 1 🙂
0
1 vastaus

Oma alkaa olla jo n. 8vuotta vanha ja vaihtaa pitäisi. Ottaisin tuon pienemmän, sen olen jo hyväksi todennut.
0
1 vastaus

Cynthia 2, omistan yhden qkupin, mutta se on kokoa 1 ja liian pieni, jonka vuoksi olen turvautynut lisäksi siteisiin. Haluaisin päästä siteistä ja tampooneista kokonaan eroon ?☺
0
1 vastaus

Lunette Selene koko 1 olisi minun valintani. En ole vielä kuukuppia kokeillut, toisinaan on kyllä mielessä käynyt sellaisen hankinta. 🙂
0
1 vastaus

Lucia 2
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Selene 2.
Olen käyttänyt kuppia vuodesta 2004. Ehkä olisi jo aika vaihtaa vanha Diva Lunetteen. Erinomaisesti on toiminut 🙂
0
1 vastaus

Selene 1
0
1 vastaus

Selene 1?
0
1 vastaus

Cynthia 1. Eka kirkas kuukuppi oli niin rumasti värjäytyny kolmen vuoden käytön jälkeen, että piti pistää vaihtoon.
En kyllä luopuis tästä luottokaverista mistään hinnasta! Kuukautisia ei melkein huomaakaan, tai ainakin niistä on alkanu melkein nauttia!
Ihmettelen aina kun kaverit tuskastelee sitä, miten hankalaa elämä kuukautisten aikana on, joten jos voitto sattuisi kohdalle niin lahjottaisi tämän palkinnon yhdelle ystävälleni ja tekisin hänenkin kuukautisista helpommat 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Aine 1. On ollut jo kauan hankintalistalla. ?
0
1 vastaus

Synthia koko1. Olisi mahtava päästä testaamaan☺️
0
1 vastaus

Lunette Lucia koko 1.
0
1 vastaus

Selenius 1
0
1 vastaus

Selene 2. Olen käyttänyt kuppia vasta noin puoli vuotta, mutta takaisin tampoonien käyttämiseen ei todellakaan ole paluuta!
0
1 vastaus

Cynthia koko 2. On pitänyt hankkia jo iät ja ajat, mutta opiskelijabudjetilla elävää epäilyttää hukkaostoksen mahdollisuus. Ja niin vaan on monta vuotta kulunut myrkkytamponien ja -siteiden hampaissa.
0
1 vastaus

Aine koko 1, tälläkin hetkellä side pöksyissä, joten käyttöähän kupille löytyisi!
0
1 vastaus

Selene 1 <3 Ekologisuus on tärkeää!
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1. Josko viimein uskaltautuisin kokeilemaan 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 2.
0
1 vastaus

Cynthia 2. Vanhan kanssa juhlimme 10-vuotista taivalta! Toki pari raskautta välissä jne pidentää yhdessäolomme aikakautta.? Mutta sen verran rumaksi on värjäytynyt, että toivon onnen suosivan!
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Violetti chynthia koko 1. Jännää! En oo viä kokeillut. Jotenkin oon jääny ihan tän kuukuppiasian kyydistä, vaikka muutoin mahdollisimman myrkyttömät kuukautissuojat on olleet käytössä.
0
1 vastaus

Selene 2 lähtisi kokeiluun, jos tämmöisen härvelin saisin 😉
0
1 vastaus

Kakkos koon Cynthia 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Lucia koko 1. En oo ennen kokeillut kuukuppeja niin toivottavasti onni suosis! 😀
0
1 vastaus

Cynthia koko1. Oon miettinyt kupin hankintaa jo vuosia ja kuullut siitä pelkkää hyvää, joten olisi korkea aika ryhtyä tuumasta toimeen ?
0
1 vastaus

Cynthia 1 ???
0
1 vastaus

Voi, olisipa mahtavaa saada tämä vihdoin testiin! Valitsisin violetin Cynthian koko 1. Tällä hetkellä 1-vuotiasta imettäessä ei menkoista tarvitse onneksi huolehtia, mutta ehdottomasti haluan niiden alkaessa opetella kuukupin käytön. 🙂 Kiitos blogistasi ja mahtavasta työstäsi homeasioissa! Valitettavasti mekin kamppaillaan juuri homeongelman kanssa ja olen saanut sinulta paljon tärkeää tietoa.
0
1 vastaus

Onneton arpaonni testaukseen; keltainen Lucia koossa 1 olisi ihana <3 Kuukuppi on ylipäätään ollut mielessä jo jonkun aikaa mutta en ole vielä raaskinut sijoittaa jos se ei itselle sitten sovikaan. Nyt tää tilaisuus olis liian hyvä testailla jos arpa suosii 🙂
0
1 vastaus

Lucia 1 olis mun valinta ❤ kotoa löytyy yks kuppi, mutta joko on väärän kokoinen tai mallinen ku en saa siitä käyttökapistusta millään. Tämä Lucia näyttää pienemmältä ja sirommalta, josko toimisi paremmin ?
0
1 vastaus

Lila Cynthia koko 1 olisi mun valinta 🙂
0
1 vastaus

Lucia 2 olisi valintani. Suunnitelmana olisi luopua hormonaalisesta ehkäisystä ja siten kuukautisetkin jälleen palaisivat. Järjetön roskaaminen ei kiinnosta, joten haluaisin ehdottomasti saada kuukupin käyttöön.
0
1 vastaus

Selene koko1 tai Cynthia koko1! Mun on pitänyt jo tosi pitkään hankkia kuukuppi niin testataampa arpaonnea! 😀
0
1 vastaus

Minulla on jo sellainen läpinäkyvä, ja meinasi alkaa ihan ärsyttämään/itkettämään kun nyt huomasin että on myös violettina Cynthia koko 1 olemassa!?? Sellainen olisi kyllä ihana, vähän vielä olen ristiriidassa tuon nykyisen kanssa, kun vain ehkä 10 krt olen käyttänyt… mutta tuollainen ihana violetti väri varmasti motivoisi enemmän käyttämään?
0
1 vastaus

cynthia 1. kokeillaanpa toisiko arpaonni ensimmäisen kuukupin
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Minulla samat noin 6 vuotta nykyinen kirkkaan värinen ollut käytössä ja tykkään tosi paljon! Muuten edelleen hyväkuntoinen, mutta tummunut nyt jo sen verran, että uuden hankkiminen alkaa olla ajankohtaista.
0
1 vastaus

Cynthia koko1 olisi valintani.
Olen kuullut kavereilta pelkkää hyvää kuukupeista mutta vielä en ole kumminkaan raaskinut ostaa vaikka monta kertaa meinannut.Tulisi todellakin tarpeeseen joten toivottavasti pääsisin testaamaan 🙂 säästyisi ainaiselta säädöltä tamponien ja siteiden kanssa.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Olen vähitellen enemmän ja enemmän ruennut ajattelemaan ekologisemmin ja hankinnassa onkin ollut kuukuppi juurikin sen kauhean roskan takia mitä siteistä tulee :/
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Kun on nyt aloitettu jo kestovaipoilla ja -siteillä, niin tässä seuraava askel. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia violetti koko 1. Paljon oon suosituksia kuullu kuukupeista ja iteki haluaisin kokeilla!
0
1 vastaus

Lucia koko 1, ihanan pirteä väri!
0
1 vastaus

Hei!

Lunette cynthia- kuukuppi koossa 1 olisi varmasti sopivin itselle.
Olen suunnitellu kupin ostoa jo pari kuukautta, kuulostaa kätevälle 🙂
0
1 vastaus

Lila lunette cynthia koko 2
0
1 vastaus

Lucia koko 2.
Olen käyttänyt kuppia vuodesta 2005 ja nyt on menossa ehkä kolmas tai neljäs kuppi, tosin yhden käyttö jäi parin kerran kokeiluun kun totesin ykköskoon Luneten toimimattomaksi.
Nyt on ensimmäinen värillinen ja se on säilynyt hyvänä (=kauniimman näköisenä..) paljon pidempään kuin aikaisemmat kirkkaat.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 🙂
0
1 vastaus

Selene 1? minua on alkannut huolestuttamaan siteiden ja tampoonien roskat enkä itse kestä siteiden ja tampoonien kemikaaleja.
0
1 vastaus

Selene koko 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1
0
1 vastaus

Cyntihia_Koko2, ei kokemusta, kestositeet olleet kyllä käytössä 10 vuotta, kun kertakäyttöiset aiheuttavat allergisia reaktioita.
0
1 vastaus

Aine 1 ?
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Olen halunnut jo pari vuotta hankkia itselleni kuukupin, mutta opiskelijabudjetin vuoksi on jäänyt. Tampoonit ja siteet aiheuttavat allergisia reaktioita, joten nyt olisi viimeistään aika saada itselleen parempi ja ekologisempi vaihtoehto kuukautissuojaksi. 🙂
0
1 vastaus

Keltainen koon 1 cynthia. Kuppi on itellä, en vain ole oikein tottunut siihen.
0
1 vastaus

Itselläni on ollut kuukuppi käytössä n. 7 vuotta, enkä voisi enää kuvitella luopuvani siitä. Nyt olen kuitenkin alkanut miettiä uuden hankintaa, kun kuukuppini on (tai paremminkin oli alunperin) kirkas, mutta nyt alkaa olla jo tummentunut sen verran, että voisin vaihtaa uuteen. Ja Cynthia 2 on mun valinta 🙂
0
1 vastaus

Aine koko 2.

Tällä hetkellä käytössä 5v vanha läpikuultava liila Lunette, joka alkaa olla jo vähän värjääntynyt mutta muuten pelittää hyvin.
0
1 vastaus

Celene koko 2. Vajaan kymmenen vuotta olen Lunettea käyttänyt. Pois en vaihtaisi millään. Ensimmäinen kuppi oli käytössä noin viisi vuotta. Kunto sen jälkeen oli oikein hyvä, mutta tummentumat häiritsi. Seuraavaksi ostin värillisen kupin. Tummentuu tämäkin, muttei niin nopeasti.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 vois olla mun valinta. Oon tätä jo hetken miettiny mutta en oo saanu aikaseks. Kiinnostaa kokeilla
0
1 vastaus

Cynthia koko 1?!
En ole koskaan kokeillut kuukuppia, mutta mielessä on käynyt sellaisen hankkiminen.. Ehkäisyn vuoksi kuukautiset ovat (onneksi) niukentuneet hurjasti, joten ehkä tuollainen pienempi versio olisi passeli:-)
0
1 vastaus

Valitsisin Cynthian koossa 2. Vuosia sitten käytin Seleneä ja se toimi itselläni. Jouduin kuitenkin muista syistä vaihtamaan muihin suojiin. Muunsukupuolisena menkat aiheuttavat mulle aikalailla ahdistusta, etenkin muunlaisia suojia käyttäessä. Kuukupin kanssa tuntui melkein, kuin menkkoja ei olisi ollut. Itsellä krampitkin väheni silloin. Uuteen kuppiin ei vielä ole ollut varaa, joten voitto helpottaisi elämää suuresti. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 2 enkä ole ehtinyt kokeilla kuukuppia. Vuodan tosi paljon myoomien takia ja niitä ei leikata pois niin kauan kunnes tilanne pahenee. En haluaisi käyttää tamppoonia aina, mutta joudun käyttämään niitä runsaiden vuotojen takia ja vaihtoväli on tosi tiheä ensimmäisinä vuotopäivinä.
0
1 vastaus

Keltainen Lucia koko 1
0
1 vastaus

Cynthia koko 2
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ❤
0
1 vastaus

Olisipa ihana palata kuukautiskupin käyttäjäksi! Joten siis osallistun arvontaan ja noista mielyttäisi tuo cynthia ja koko 1 voisin kokeilla tällä kertaa. Opiskeluaikoina oli tuo kirkas koossa 2, olin kyllä tyytyväinen vaikka aluksi ajattelin että eihän tuo minun sisääni mahdu ? Käyttö hiipui kun opiskeluaikoina koin vaikeaksi siivota ja pitää huolta tuosta kupista,kun koko ajan reisun päällä ja soluasunnossa asuttiin.
0
1 vastaus

Lucia 1! Otin justiinsa ehkäisykapselin pois käsivarresta kun rupesi ahistamaa kaikki se hormonikuorma mitä itteensä on pumpannu. Nyt siis ekoja menkkoja kolmen vuoden tauon jälkeen odottelen ja kuukupin hankinta on ollut mielessä. Kestositeitä ostin jo varalle.
0
1 vastaus

Kuukuppi on kiinnostanut pari vuotta, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi kävellä kauppaan ja hakea moista. Tampoonien ja siteiden kanssa pelaaminen on raivostuttavaa.
Jos onni suosii, niin Cynthia koko 1 näin alkuun 🙂
0
1 vastaus

Mikä sen pinkin nimi nyt on 2 kokona. Uusia vois 10v käytön jälkeen kirkkaan kupin! Mahtava keksintö!
0
1 vastaus

Lucia 1 🙂 Itseäni tampooni ärsyttää, koska en vuoda niin paljoa että se ns menisi märäksi. Side taas muuten vaan ärsyttää ihoa. Kuukautiskuppi voisin olla todella hyvä vaihtoehto 🙂 Olen pitkään miettinyt kupin ostoa, mutta jotenkin se aina vain on jäänyt.
0
1 vastaus

aine 1 eli oranssi passaisi hyvin menkkaväreihin. ?
0
1 vastaus

Cynthia 1
Kierukan kanssa tamppoonien käyttö mahdotonta ja siteet ovat todella epäläytännölliset ja ikävät. Myös ajatus jakuvasta kemikaaleille elimistön alistamisesta on lähtenyt mielenkiinto kokeilla kuppia.
0
1 vastaus

Lunette Selene – Kuukuppi, Koko 1
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Löytyy nyt ostoslistaltakin, jos ei arpaonni suosi 🙂
0
1 vastaus

Keltainen Lucia koko 1! Olen käyttänyt kuukuppia puoli vuotta ja se on aivan ihana! Keltainen väri toisi piristystä menkkoihin 🙂
0
1 vastaus

Valitsisin Cynthia 1:n. Olen jo kauan potenut paitsi huonoa omatuntoa suojien aiheuttamasta jätteestä myös omasta turvallisuudestani, kun ei ikinä voi tietää, mitä nuo kuukautissuojat oikein sisältävät – valkaisuaineita jne. Kuukuppi on tähän oiva ratkaisu.
0
1 vastaus

Lucia, koko 1. Edellinen eli tämä ensimmäinen kuppini on ollut käytössä neljä vuotta. Kaveri kovasti suositteli ja joululahjaksi saadulla Sokoksen lahjakortilla kävin sen sitten ostamassa hieman kuitenkin vielä tuotteen mukavuuden kyseenalaistaen ja koko kuppiajatukselle nenää nyrpistäen, mutta tässä sitä nyt kuitenkin yhdessä tyytyväisinä ollaan vuosien jälkeen. 🙂 On mukava, varma, käytännöllinen ja säästää rahaa ja luontoa!
0
1 vastaus

Mielelläni voittaisin 2-kokoisen Lucian. 🙂
0
1 vastaus

Ostin ekan kuukupin muutama vuosi sitten, vaikka käytinkin minipillereitä ja kuukautisia ei ollut kovin usein. Kaikin puolin aika lailla inhosin kuukautisia, olin kuitenkin minipillereiden kanssa saanut olla lähes ilman niitä kymmenkunta vuotta! Joku aika sitten kuitenkin kyllästyin kuormittamaan itseäni hormoneilla ja lopetin pillerit kokonaan, jolloin kuukautisetkin taas palasivat riesaksi. Riesa ne onkin silloin, jos jostain syystä kupin käyttö on hankalaa (esim. reissatessa matkailuvaunulla). Inhoan vaan sitä epähygieenisyyden tunnetta, jonka siteet ja tamponit aiheuttavat. Kupin kanssa olo on aina kuiva ja siisti. Käytössä on Cynthia koko 2, koska jossain keskustelupalstalla suositeltiin 1-kokoa ainoastaan teineille. Aika hyvin sen kanssa olen pärjäillyt, vaikka välillä ison kupin asettaminen onkin vähän työlästä, kun se on niin jäykkää materiaalia. Mutta kun sen saa hyvin paikoilleen, ei se tunnu miltään ja kaikki harrastaminen (esim. ratsastus) onnistuu normaalisti. Antennia tosin piti vähän lyhentää. Olisi kuitenkin kiva kokeilla pienempää kuppia, varsinkin niinä päivinä, kun vuotoa ei enää ole kovin paljoa. Haluaisinkin kokeilla kokoa 1 ja väri Aine (oranssi) olisi kiva. 🙂
0
1 vastaus

Mikä olisi ihanampaa kuin seesteinen Selene kokoa 1?
0
1 vastaus

Koko 1 lienee sopiva. En noista malleista oikein ymmärtänyt, mutta iloisen pinkki on sopiva väri 🙂
0
1 vastaus

Aine storlek 2
0
1 vastaus

Vuoden verran kakkoskokoa käyttäneenä olen pohtinut että ykkönenkin varmaan riittäisi, mutta on jäänyt vielä hankkimatta.. Sininen ykköskoon kuppi olisi valintani!
0
1 vastaus

Keltainen koko 1
Nyt on toiminnassa ollut oranssi kuppi katkaistulla antennilla on toiminut nyt useamman vuoden. Alkaa jo ilkeästi tummumaan ja haisemaankin… 7 vuotta käyttänyt kuppia ja tämä on jo toinen vakituisessa käytössä oleva. Edellinen kuppi ajaa varakupin elämää autossa/laukussa mukana kulkien. Paras ostos ikinä!
0
1 vastaus

Cynthia 1, kiinnostaisi kokeilla!
0
1 vastaus

Varmaan 7 tai 8 vuotta menty samalla värittömällä 1koon kupilla. Kierukan kanssa sopii yhteen vallan hyvin, ainakin noin 4,5 vuoden kokemuksella 😉 mihinkään muuhun en kuppia vaihda, se on NIIN paras! Jos voittaisin, haluaisin piNkin Cynthia 1 koon kupin. Vanhan säästäisin silti hätävaraksi. Kuppia olen keitellyt, mutta myön hangannut puhtaaksi ruokasoodalla tai vauvojen peppupyyhkeillä jos keittomahdollisuutta ei ole ollut .
0
1 vastaus

Selene koko 2. Kirkas ykkönen ollut käytössä pari vuotta, mutta toisen lapsen syntymän jälkeen en ole saanut toimimaan kunnolla.
0
1 vastaus

Cynthia 2
0
1 vastaus

Lunette Aine – Kuukuppi, Koko 1
0
1 vastaus

Lucia kokoa 1. Vaikea valinta, Cynthiakin on aivan ihana väri! 🙂
0
1 vastaus

Aine 1, väri on piristävä
0
1 vastaus

Aine, koko 2
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Olisipa kiva päästä kokeilemaan, en raaskisi ostaa kun jos ei se sitten omaan käyttöön sopisikaan… Cynthia ja koko 1.
0
1 vastaus

Aine koko 1. Olen käyttänyt kuukuppia jo monen monta vuotta. Tykkään huomaamaton käytössä. Ei edes muista että on kuulautiset.
0
1 vastaus

Cynthia koko 2, juuri suunnitteilla hankkia uusi! Edellinen taitaa olla kuusi vuotta vanha lunette, muuten hyvä, mutta värjääntynyt ja ”antenni” katkesi..
0
1 vastaus

Ihana keltainen cynthia koko 1 ?
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 olisi minun valintani! Olen jo vuosikausia miettinyt kuukupin hankintaa, mutta en jotenkin ole vielä saanut aikaiseksi hankittua..
0
1 vastaus

Lunette Selene, koko 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia ja koko 1 <3
0
1 vastaus

Cynthia koko 2
Olen käyttänyt kuukuppia vuodesta 2009 ja se on ollut aina Lunette. Kerran olen ostanut uuden kun luulin hävittäneeni vanhan. Eka oli kokoa 1 ja toinen kokoa 2. Molemmat ovat edelleen käytössä. Kakkos koko on useammin käytössä joten olisipa ihanaa uusia se.
0
1 vastaus

Lunette Cynthia – Kuukuppi, Koko 1
0
1 vastaus

Lunette cynthia koko 1. Ois kiva päästä testaamaan onko niin hyvä kun puhutaan. Sais jättää tampoonit kauppaan jos.näin kävis 🙂
0
1 vastaus

Lunette Cynthia koko 1 🙂
0
1 vastaus

Lucia ja koko 1. Tarvitsisin jo uutta kuppia, koska käytössä oleva on jo vähintään 8v vanha 🙂
0
1 vastaus

Selene, koko 1 voisi olla miulle passeli! Niin kuin moni muukin, olen tuumaillut kuukuppimaailmaa jo tovin jos toisenkin, mutten ole uskaltanut/raahtinut/mitä näitä nyt on hankkia sellaista! Luultavasti lähiaikoina kuitenkin sellainen tulee tähän huusholliin, I hope 🙂
0
1 vastaus

Selene, koko 1. Tämä tuli täydelliseen aikaan! Olen viime aikoina miettinyt kuukupin ostamista, varsinkin sen ekologisuus houkuttaa.
0
1 vastaus

Lucia, koko 1. Juuri tarvitsisi ostaa uusi vanhan kulahtaneen tilalle??? On ollut käytössä jo vuosia!
0
1 vastaus

Kuukautiskuppi kiinnostaa. Nykyään niitä taitaa saada jo ihan tavallisista apteekeista, toisin kuin vuosia sitten. Nykyään kuukautiskupille on olemassa jo niin monta syytä, että ihmettelen miksi en ole kuullut siitä minkäänlaisissa valistuksissa tai naistenlehdissä ikinä. Netin kautta joskus löysin tietoa.

Osallistun arvontaan, ottaisin Cynthia koko 1.
0
1 vastaus

Selene koko 1, nykyinen ollut käytössä 5 vuotta 🙂
0
1 vastaus

Lucia koko 2.
Olen käyttänyt kuukuppia yhdeksän vuotta ja nyt on menossa toinen kuppini.
Tiesin tuon polttamisfaktan, koska onnistuin vahingossa polttamaan ensimmäisen kuppini kun keitin sitä kuukautisten välissä – kattila unohtui hellalle ja vesi kiehui pois 😀
Nykyinen kuppini on ollut käytössä kuutisen vuotta, joten voisi olla aika vaihtaa.
0
1 vastaus

Lunette cynthia koko 1, olen halunnut kokeilla kuukuppia jo pidemmän aikaa, mutta hankintaa en ole uskaltanut korkean hinnan takia tehdä. Olisi mahtavaa saada kokeilla sitä! 🙂
0
1 vastaus

Olen käyttänyt n. 4 vuotta. Kirkas Lunette kesti reilut kolme vuotta, mutta värjäytyi ikävästi ja antennin katkettua jouduin heittämään pois. Hyvä vinkki muuten, että kupin voi polttaa! Polttojätteeseen se nytkin päätyi. Täytyy muuten testata noi pyyhkeet myös, välillä matkoilla arveluttaa ja joskus on pulassa yleisessä vessassa Suomessakin, kun WC-kopissa ei olekaan vesipistettä. Jos arpaonni suosii, valintani on Cynthia 1.
0
1 vastaus

Lucia 1
0
1 vastaus

Lucia 1, teini tyttärelle menisi testiin ?
0
1 vastaus

Valintani olisi Cynthia koossa 1. Moni tuttavani on kehunut kuukuppinsa maasta taivaisiin mutta itse en ole vielä uskaltautunut omaa ostamaan. Ehkä nyt sitten.. 🙂
0
1 vastaus

Lunette Selene, koko 1. Siskolle lahjaksi:) Ite oon käyttäny nyt puol vuotta ja oon niiin tyytyväinen. Oikeen harmittaa kaikki aiemmat menkkatuskaiset vuodet:D
0
1 vastaus

Lunette Lucia koko 1.
Itselläni on nyt ollut Lunette kuppi käytössä jo neljän vuoden ajan enkä enää suostu muuta käyttämään menkkojen aikana kuin kuppia, mahtava tuote jonka avulla pääsin kaikista epämielyttävistä vaivoista menkkojen aikana eroon mm. hiivasta, limakalvojen kuivuudesta. Toki alussa kupin kanssa oli hieman opettelua mutta kun kuppi on tullut tutksi niin nyt sen kanssa pystyy vaikka seisomaan päällä eikä tarvitse stressata mistään!. Sama kuppi on edelleenkin käytössä ainoastaan pientä tummentumaa on tullut kupin reunaan muuten aivan priima kuntoinen, puhdistuksessa olen käyttänyt Luneten kuppipyyhkeitä jos vettä ei ole ollut saatavilla muuten olen pessyt vedellä ja keitellyt menkkojen loputtua. Suosittelen <3
0
1 vastaus

Keltainen koon 1 Cynthia.
En edes ole aivan varma, mikä koko mulla on tällä hetkellä käytössä! Oli pienin mitä Vaasan Ekosopissa myytin, otin sen 😀 toimii!
0
1 vastaus

Cynthia 1 koko. ? Itsellä ollut 3 vuotta käytössä väritön versio, enkä ymmärrä miksen aloittanut käyttämään aikaisemmin. Ihan huipputuote! ?
0
1 vastaus

Selene koko 1, olen jonkun aikaa miettiny että pitäs kokeilla kuukuppia 🙂
0
1 vastaus

Cynthia kokoa 1 tyttärelleni kokeiltavaksi. Hän on vielä kuukautistaipaleensa alussa. 🙂
0
1 vastaus

Selene koko 2. Olen käyttänyt Lunettea 9 kk. Itselläni on niin runsaat menkat, että koosta 2 tulee yli jo tunnin jälkeen. Sidettä joudun siis aina käyttämään kupin lisäksi. Mutta Tampaxit ovat taakse jäänyttä elämää 🙂
0
1 vastaus

Lunette Selene – Kuukuppi, Koko 2
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Työkaveri kertonut kätevyydestä ja olen ollut eri mieltä. Voisin kokeilla ja katsoa olenko väärässä?
0
1 vastaus

Lunette Aine – Kuukuppi, Koko 1. Olen pitkään miettinyt kuukupin ostamista! Jossei arpaonni suosi, täytyy siis kipasta hakemassa itse 🙂
0
1 vastaus

Haluaisin niin koittaa kuukuppia erittäin mielenkiintoinen tuote, ekolokisuus huipussaan 🙂
Cynthia kokoa 1
0
1 vastaus

Olenkin halunnut jo pitkään testata! Cynthia 1.
0
1 vastaus

Juurikin tuon ekologisuuden vuoksi kuukautiskupin käyttö kiinnostaisi.
Cynthia kokoa 1
0
1 vastaus

Lucia 2. Omistin joskus, mutta jollain ilveellä hukkasin sen. 😀 Edelleen harmittaa kyseinen tapahtuma (noin kerran kuussa), niin voishan uusi tämmöinen olla kiva saada piristämään niitäkin vähän masentavia päiviä. 😀
0
1 vastaus

Valintani olisi Lucia 1
0
1 vastaus

Oih! Tämä olisi kiva voittaa. Chyntia koko2. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Paras keksintö ikinä, helpottanut elämää tosi paljon.
0
1 vastaus

Selene 2☺
0
1 vastaus

Selene koko 1. Olen kauan halunnut kokeilla kuppia mutta en ole vielä uskaltanut! Varmasti loistava tuote ?✌️
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. En ole aiemmin kokeillut, pitäisi kyllä hommata tuommoinen 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Kuppi on ihana ❤️ ollut käytössä jo yli kymmenen vuotta, toinen kuppi menossa.
0
1 vastaus

Selene 2. Kuukuppi on ollut käytössä vasta muutaman vuoden. Synnytyksen jälkeen koko 1 ei kuitenkaan oikein asetu paikoilleen, joten koko 2 tulisi kyllä tarpeeseen! =)
0
1 vastaus

Lunette Selene, Koko 1
0
1 vastaus

Lucia 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ? Olen jo pitkään halunnut kokeilla, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ja keltainen olisi ihana:)
0
1 vastaus

En ole koskaan kokeillut mutta haluaisin! Eli vaikka Cynthia 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1 !
0
1 vastaus

Lunette Cynthia 1. En ole aikaisemmin käyttänyt, mutta aina välillä on ollut harkinnassa.. Nyt ois ehkä aika siirtyä kuukuppiin 🙂
0
1 vastaus

Selene 1, helpottaisi todella kuukautisten aikana! Siteet ja tampoonit todella epäekologisia ja epämiellyttäviä.
0
1 vastaus

Mielenkiinnolla kokeilisin kyseistä kapistusta. Cynthia koko 2.
0
1 vastaus

Lunette Cynthia koko 1. Olisi mahtavaa voittaa kuukautiskuppi! Inhottaa roskan määrä, jota kuukautiset aiheuttavat, kun käyttää kertakäyttöisiä siteitä. Kuukautiskupin omistaminen vähentäisi kauppareissulla syyllisyyden tunteita roimasti! Nuorempana omistinkin kupin, mutta olin vielä arka käyttämään. Voittamalla voisin kumota vanhan jännityksen käyttöä kohtaan 🙂
0
1 vastaus

Lunette Lucia koko 2
0
1 vastaus

Selene 1. Pitkään on kuukautiskuppi ollut harkinnassa. vaikka en arvonnasta voita, aion kupin viimeinkin hankkia.
0
1 vastaus

Lucia 1. Muutamat menkat kuppeillut jo, harmittaa etten ole aikaisemmin hankkinut. Enää ei vuodon runsauskaan ole haitaksi, kun voi luottaa siihen ettei varmasti vuoda ohi.:) Ihana elämä, menkoista huolimatta – kiitos kupin! Ps. Ja tulee halvemmaksi!
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 🙂
0
1 vastaus

Lunette selene – kuukuppi koko 1
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Käytössä on jo muutaman vuoden ollut kirkas koon 2 kuppi, mutta synnytyksen jälkeen se jää liian matalalle ja vaikka leikkasin antennin kokonaan pois se hiertää ikävästi. Eli uudelle todella olisi tarvetta!
0
1 vastaus

Cynthia, Koko 1 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1 ?
0
1 vastaus

Aine koko 1.
Miksiköhän ei muuten oo sellaista punaista? Oon vähän verikammonen joten ajattelisin että punasessa kupissa ei näyttäis niin hurjalta.
0
1 vastaus

Cynthia koko1. ☺
0
1 vastaus

Lunette Cynthia koossa 1 olisi valintani. Olisi kyllä kiinnostavaa kokeilla kuukuppia. ::) Siteet ainakin ovat usein epämukavia ja tosiaan jätteen määrä hirvittää itseänikin.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 🙂 olen kans kauan aatellu hankkivani kuukupin, ja nyt ku tällanen arvonta tuli vastaan niin pitäähän sitä kokeilla onneaan!
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 luultavasti, koskaan en ole kokeillut niin en tiedä 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 2
Olen vasta puoli vuotta kuppia käyttänyt, seuraavaksi teen tai ostan kestositeitä kaveriksi.
sain kaverin houkuteltua kupin käyttäjäksi ja ois kiva yllättää
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 :))
0
1 vastaus

Cynthia koossa 1, olisi kiva päästä kokeilemaan monien kehujen jälkeen!
0
1 vastaus

Selene koolla 1 olisi super juttu
0
1 vastaus

Hei!

Lunette koon 1 Cynthia olisi hieno ottaa käyttöön. Kun muun turhan muovin kulutuksen on onnistuneesti karsinut pois niin elintarvikkeiden kuin kosmetiikan kohdalla, on tämänkin muovikuukautiskrääsänkin aika tullut jäädä pois 🙂
0
1 vastaus

Selene 2! Vanha kuppi vois joutaa vaihtoon lähiaikoina. Erittäin tyytyväinen kupin käyttäjä oon ollut jo vuosia, ja suositellut Lunettea muillekin. 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1 odottelemaan tyttären kasvua
0
1 vastaus

Keltainen koon 1 Cynthia. Olen aiemmin ostanut jonkun toisen merkin kakkoskoon, eli synnyttäneiden (minulla on 2 lasta) mutta olen kokenut sen jotenkin hankalaksi ja uskonkin, että tuo ykköskoko olisi minulle juuri passeli!
– Jonttu –
0
1 vastaus

Lunette Lucia – Kuukuppi, Koko 1. Olen aikaisemmin käyttänyt ainoastaan tamponeja, joten olisi kiva tietää kuukupin toimivuudesta.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1! Oon käyttänyt kuukuppia 10 vuotta, ekan kuppini hain Ruohonjuuresta 14-vuotiaana. Mua ällötti siteet ja tamponit taas ei sopinut. Kuukuppi oli sit oikein passeli ratkaisu. Oon vissiin kerran vaihtanut kupin tässä 10 vuoden aikana.
0
1 vastaus

Cynthia koko 2 olisi valintani. En edes muista tarkalleen kuinka monta vuotta edellinen kuppi oli käytössä. Varmaan viitisen vuotta sillä alkoi olla ikää, mutta kun tulin raskaaksi viime keväänä niin päätin että ostan uuden sitten kun sille tulee seuraavan kerran tarvetta. 🙂 toistaiseksi imetys on pitänyt kuukautiset poissa, mutta tätä iloa ei tietenkään ikuisesti kestä.. 😀
0
1 vastaus

Cynthia koossa 1 Olen jo vuosia käyttänyt kuukuppia ja en vaihtaisi mistään hinnasta takaisin siteisiin
0
1 vastaus

Paras keksintö ikinä, enää en vaihtaisi sitä mihinkään muuhun. Kirkas ollut käytössä jo joitakin vuosia ja vaihtaminen olis ajankohtaista. Cynthia koko 1. Mitä muuten käytät kuukupin pesuun? Luneten oma pesuneste vai onko sulla jokin parempi vaihtoehto?
0
1 vastaus

Mun valinta olisi Cynthia, koko 1!
0
1 vastaus

Lucia koko 1
0
1 vastaus

Cynthia 1 tyttärelle 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 2
0
1 vastaus

Cynthia koko 1?
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ?
0
1 vastaus

Synthia koko 1
0
1 vastaus

Oi, tämä olisi ihana saada! Kupista olen haaveillut vuosia mutta ei ole rahaa satsata siihen kerralla niin paljon:( Cynthia koolla 1 olisi mahtava!
0
1 vastaus

En ole ennen kuukuppia käyttänyt, joten Selene koko 1 voisi olla hyvä ensimmäinen sellainen! 🙂
0
1 vastaus

Aine 2, vanha kuppi alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt…
0
1 vastaus

Lunette selene-koko 1.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1. Ensimmäinen kuppi säilynyt käytössä nyt jo useamman vuoden, varmaan jo 7 vuotta ja nyt pitäs varmaan jo ostaa uutta.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ! 🙂
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 🙂
0
1 vastaus

Lucia 2, edellinen 5 vuotta käytössä ja uudelle olisi tarvetta?
0
1 vastaus

Cynthia koko 2 olisi ihana 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1, en ole aikaisemmin omistanut. Olen kuullut kuukupeista paljon hyvää, mutta en ole osannut etsiä!
0
1 vastaus

Cynthia koko 1!
0
1 vastaus

Cynthia koko 2!

Toisen lapsemme syntymän jälkeen olen allergisoitunut ensin siteille, ja nyt myös tamponeille. Nyt käytössä kestoside, mutta sitä en koe mukavaksi. Kuukupin hankinta olisi nyt viimein edessä, ja oli huippua, jos arpaonni osuisi kohdalle, niin voisi testata ainakin yhden koon ja mallin ensin 🙂
0
1 vastaus

Lunette Cynthia – Kuukuppi, Koko 1
0
1 vastaus

Keltainen koko 1.
0
1 vastaus

Selene, koko 1
0
1 vastaus

Oi tästä oon haaveillut. Haluaisin testiin ja ehdottomasti myös käyttöön! Lucia 1.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1, pitkään ollut hankittavien listalla!
0
1 vastaus

Cynthia koko 1, pitkään ollut mietteissä hankkia!
0
1 vastaus

Oi kun osui sopiva arvonta kohdalle! Vielä kun osuisi voittokin 🙂 Siskoilla on molemmilla tuollainen kuppi ja juuri puhuivan minulle sen helppoudesta. Hankintalistalla siis on. Varmaankin riittäisi koko 1 ja tuo keltainen olisi kyllä melko pirtsakka!
0
1 vastaus

Aine koko 1 tulisi tarpeeseen ja varmasti käyttöön, sillä kuukupin hankkiminen on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa!
0
1 vastaus

Cynthia koko 1 ?
0
1 vastaus

Aine kokoa 1
0
1 vastaus

Selene, koko 1. Olen jo parin vuoden ajan miettinyt kuukuppiin siirtymistä, mutta rajallisen opiskelijabudjetin takia en ole sitä vielä raaskinut ostaa omaksi.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1, Sitä haluaisin kokeilla. Pitkään ollut hankintalistalla, mutta en ole raaskinut ostaa, kun en ole peretynyt tarkemmin tuotteeseen. Nyt olisi mahtavaa jos vielä arvonnassa nappais niin rahaakin säästyisi ?
0
1 vastaus

Lunette Selene-Kuukuppi, koko 1. Tästä tulisi ensimmäinen kuukuppini ja toivon tykästyväni siihen, jotta kuukautiseni olisivat jatkossa roskattomat! 🙂
0
1 vastaus

Cynthia 1 on kivan värinen!Olen jo pidemmän aikaa miettinyt kuukupin hankitaan niin oli pakko osallistua jos onnistaisi:)
0
1 vastaus

Ottaisin Lunette Cynthia 2! Niin upean värinen. Olen aina halunnut kokeilla kuukautiskuppia, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi ostaa sellaista. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä kokeilemaan. Toivottavasti arpaonni suosii!
0
1 vastaus

Cynthia 1, olisi ensimmäinen kuukuppini 🙂
0
1 vastaus

Lucia koko 2! : ))
0
1 vastaus

Mun on jo tosi pitkään pitänyt testata kuukuppia, mutten jostain syystä oo saanut aikaiseksi!
Selene koossa 1 olisi mun valinta!
0
1 vastaus

Aine 1
0
1 vastaus

Valitsisin violetin Cynthian koossa 1. Olen kerran kuppia kokeillut eikä se minulle käynyt (en meinannut saada sitä pois ?) mutta haluaisin kokeilla uudestaan.
0
1 vastaus

En ole aiemmin käyttänyt kuukuppia, mutta luin artikkelin kyseisen tuotteen ”äidistä” ja mielenkiintoni heräsi. Valitsisin Cynthia koko 1.
0
1 vastaus

Oi, olisi niin kiva voittaa tuollainen (värillä Aine ja kokoa 1). Olen jo kauan haaveillut sellaisesta, mutta en ole raaskinut ostaa. Tiedän sen olevan parempi valinta luonnon kannalta ja sellaisen saadesani käyttäisin sitä ylpeästi. ?
0
1 vastaus

Lucia koko 2. En ole aikaisemmin kokeillut mutta olisin innokas kokeilemaan.
0
1 vastaus

Minä valitsisinLunette Cynthia – Kuukupin Koko 2. Kuukuppi on ollut käytössä jo muutaman vuoden, ja voisi olla hyvä vaihtaa se jo uuteen.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1??? Oon pitkään tuumaillut että kuukuppi olis iso säästö niin luonnolle kuin kukkarollekin. ?
0
1 vastaus

Mulla on ollut käytössä koko 2, mutta se on tuntunut usein hankalalta.Tämän postauksen myötä ymmärsin, että kakkonen taitaa olla minulle liian iso! Cynthia tai Aine koko 1 on siis valintani.?
0
1 vastaus

Mukana arvonnassa. Cynthia ja koko 1 🙂
0
1 vastaus

lucia koko 2. ekan kuppini ostin 12 vuotta sitten (käytössä muulloin paitsi raskaus- + imetysaikoina). Mooncup piti tilata kun ei kotimaista ollut saatavana silloin. Koko 1 on nyt liian pieni mutta yhä käytössä niukkoihin päiviin ja hätävarana pussissaan laukussa. Hyvin on hintansa haukkunut 🙂
0
1 vastaus

Olen vain kerran kokeillut kuukuppia ja kokemus oli traumaattinen.. Olin saanut kaverilta kupin, jonka veto-osa oli leikattu lyhyeksi. Kokeilin kuppia ja se tuntui heti ikävältä sisälläni. Painiskelin varmaan tunnin sen kanssa, kun en meinannut saada sitä millään pois. Sen jälkeen en ole uskaltanut sitä enää käyttää. Jätteen määrä kuitenkin ahdistaa ja haluaisin uskoa, että kokeilemani kuppi oli huono. En oikein huomaa, onko noissa kupeissa jotakin muuta eroa kun koko vai ovatko ne vain nimetty värien mukaan. Värillä ei ole väliä. Koko 1.
0
1 vastaus

Oli pakko kommentoida sinulle. Minulla oli ensimmäisellä kerralla melko samanlainen kokemus kun hankin kuukupin. ”Synnytin” kuppia ulos varmaan puoli tuntia ja epätoivossani meinasin jo huutaa silloisen kämppäkaverin apuun ?
Kuukautisten aikaan sitten rohkaistuin laittamaan kupin takaisin ja sain sen jo sekunneissa ulos. Sen jälkeen en vaihtaisi pois! Ja tosiaan 10v nyt koon 2 kuppia käyttänyt, paljon ennen esikoislapsen samista.
0
1 vastaus

Lucia koko 2. Ensimmäisen Mooncupin ostin reilu kymmenen vuotta sitten ja sen jälkeen vaihdoin Lunetteen. Erinomainen tuote. Vanha tummentunut, mutta muuten hyvässä kunnossa oleva kuppi olisi kiva päivittää uuteen pirteän väriseen.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1:)
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1
0
1 vastaus

Lunette Áine, koko 2.
0
1 vastaus

Selene koko 1, sininen.
0
1 vastaus

Lunette Cynthia, koko 1 🙂 Kuukuppi on minulla vielä kokeilematta.
0
1 vastaus

Cynthia koko 1
0
1 vastaus

Aine koko 1.
Oon sen verran nuori ettei kuukautisia oo ollu ku vasta muutama vuosi mutta oon ihan kyllästyny siteisiin ja tampooneihin! Ja oon miettiny jo yli vuoden että pitäis hankkia kuukuppi, mutta pikkupaikkakunnalla sitä ei saa kaupasta ostettua vaan pitää tilata, mikä kuulostaa mulle tosi hankalalta.
0
1 vastaus

Aine koko 2. Sekä ekologisuuden ja jätemäärän vähentämisen nimissä, että helppoisuuden takia haluaisin kuukupin ja oppia käyttämään sitä. Olen ollut lähellä saada verenmyrkytyksen huomaamatta jääneen tamponin takia, josta narukin oli kadonnut ja jouduin lähtemään päivystykseen kuumeen ja mahakramppien saattelemana. Operaatio ei ollut kiva ja pienehkö huoli on aina ollut tamponin käytön suhteen, vaikka runsaan vuodon takia pakko käyttää.
0
1 vastaus

Selene koko 2. Viitisen vuotta on ollut kuukuppi käytössä eikä paluuta entiseen ole:) kätevä, helppo, myrkytön ja ekologinen.
0
1 vastaus

Lucia, koko 1
0
1 vastaus

Selene-kuukuppi, koko 1
0
1 vastaus

Cynthia kokoa 1. Muutama vuosi sitten minulla oli kuppi, mutta jotenkin sen pois ottaminen oli kauhean työn takana. Tekniikka oli aivan väärä. Nyt tuntuisi siltä, että olisi motivaatiota opetella asia kunnolla. Inhoan sitä roskan määrää, mikä meidän perheessä syntyy, vaikka aikalailla olemme karsineet turhat pakkaukset pois. Mutta se WC:n roskis on edelleen tietyssä kuun vaiheessa tursuileva jätepönttö :/
0
1 vastaus

Cynthia 1,
0
1 vastaus

Keltainen cynthia koossa 1. Edellinen kuppi katosi mystisesti vessasta koska lapsiperhe..
0
1 vastaus

En ole koskaan edes kokeillut kuukuppia, valintani olisi
Lunette Cynthia – Kuukuppi, Koko 1.
0
1 vastaus

Aiemmin kuppi on käynyt ajatuksissani rehellisesti taloudellisesta näkökulmasta mutta tositoimia varten taidan tarvita pientä rohkaisua.. 🙂 Cynthia on kivan värinen ja koko 1 saattaisi olla hyvä!
0
1 vastaus

Cynthia, koko 1
0
1 vastaus

En ole koskaan kokeillut, vaikka on monesti ollut harkinnassa! Violetti Cynthia-kuppi, koko 1.
0
1 vastaus

Lunette violetti koko 2
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: