Kotitalouskriisi 2.5.2017
TEKSTI Maria

Bileissä lasten kanssa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Vappu ja lapset

Maria, Hanna ja Jukka

Vappu on aivan mahtava juhla, sillä silloin voi bilettää lasten kanssa. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta minusta on aivan superkivaa mennä bileisiin omien lasten kanssa.

Minulle ei tullut mieleenkään hankkia lapsille hoitajaa vapuksi. Minusta vappu on juuri sellainen juhla, jolloin lapset saavat olla juhlissa mukana tasavertaisina.

Yksi iso syy tähän on varmaankin se, että vappuna juhlitaan lapsiystävälliseen aikaan. Juhlat alkavat yleensä juuri lasten lounasaikaan, joten lasten kanssa vappujuhliin suuntaaminen on suorastaan helpotus rutiineista.

Vappu on loistava mahdollisuus juhlia lasten kanssa ruokienkin puolesta. Vappujuhlissa on yleensä koko päivän ajan tarjolla mutkattomia ruokia, jotka maistuvat helposti lapsillekin.

Olin varma, että kaikki muut ovat samaa mieltä siitä, että lapset ja vappu sopivat yhteen, mutta vappujuhlissa tapasin muutaman vanhemman, jotka harmittelivat, että ”Ai niin, olisihan sitä voinut ottaa lapset ja kotiin lapsia hoitamaan jääneen puolisonkin mukaan juhliin…”.

Minun juhlintaani lapset eivät tosiaan haittaa eivätkä rajoita. Päin vastoin! Odotan vuosi vuodelta enemmän vappua juuri siksi, että silloin on sallittua ottaa lapset mukaan bileisiin.

En muutenkaan örveltäisi vaikka olisi mitkä juhlat. Mutta tietenkin lasten kanssa juhliessa ollessa pitää olla erityisen skarppina itsensä ja vähän muidenkin puolesta. Alkoholin kanssa voi kuitenkin pahimmassa tapauksessa lähteä käsistä tosi pahasti.

Kuvat on ensimmäisistä juhlista, joissa eilen kävimme. Juhlat oli Oonan järjestämät tankotanssijoiden Kultavappujuhlat, jossa nautittiin Cocomax-kookosveteen sekoitettua Proseccoa, banaanilettuja, Lohilo-jäätelöä, munkkeja ja Safkasuperfoodeja.

Tankotanssibileistä menimme vielä isoisoäidin järjestämiin perinteisiin koko suvun pihajuhliin, jossa olikin vielä pieni pikkuserkku muodostamassa lapsilaumaa. Myös lapsilla oli ihan superhauska vappu, kun he saivat touhuta omiaan juhlievien aikuisten seassa.

Yritän nyt muistella eilistä ja luulen, että join pari lasia skumppaa ja ehkä kolme lasia viiniä koko päivän aikana. Paljon merkittävämpi tieto on varmasti se, että näin juhlissa ihania ihmisiä, tanssin, söin ihan älyttömän monta banaanilettua ja nauroin lasten kanssa itseni kippuraan.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (11)

Voi hyvänenaika miten ihmiset ovat ilkeitä ja inhottavia oli kyse Vapun vietosta hyvää ruokaa, juomaa ja iloa mutta toiset huomasivat vain mekkosi pituuden hohhoijaa …
Mekkosi on kaunis ja juuri sopivan (säädyllisen) pituinen ja kengät ahh niin kauniit.
Terveisin mummo Hangosta ???
0
1 vastaus

Todella kaunis mekko Marialla 🙂
0
1 vastaus

Kiitos, mieheni Reino osti sen Tallinnasta.
0
1 vastaus

Taitaa olla hyvittelykamppanja menossa. Kauhean näköistä kun tuon ikäisellä naisella lähes vesiraja näkyy.
0
1 vastaus

Taitaa suomalainenkateellisuuskampanja olla menossa. Ihana mekko ja sopii hyvin kantajalleen! Kyllä kai sitä voi kulkea vaikka perunasäkissä kunhan itse viihtyy. 🙂
0
1 vastaus

Voihan sitä kulkea tosiaan,mutta pitäis vähän ajatella kanssaihmisiäkin. Naiset menee niin halpaan aina. Tyylikkyys ja maku hakusessa. Kateudella ei tässä mitään sijaa,hävettää vain.
0
1 vastaus

Tämä nyt ei liity aiheeseen, mutta haluaisin tietää mitä mieltä olet Maria fitlinen tuotteista? ravintolisistä siis…. Tuntuu, että nykyään joka toinen hehkuttaa niitä. Oletko ikinä itse kokeillut? Vai onko sinulla periaate, että ravinteet pitää saada oikeasta ruoasta tms? kiitti jos vastaat!:)
0
1 vastaus

Samaa mieltä aivan ihana mekko!Ja upean näköinen Marian päällä,ei todellakaan liian lyhyt.
0
1 vastaus

Voihan sitä seuraavan kerran poseerata alushoususillaan,jotta tulisi kunnolla näkyvyyttä. Nuorilla se on kokeilua ja ymmärrettävääkin,kun omaa tyyliä ei ole,mutta tuon ikäisellä. Ja omakin tyttö kasvamassa…
0
1 vastaus

Vai että vesiraja näkyy ?. Tuo mekkohan on yli puoleen reiteen! Missä nunnakaavuissa te ihmiset kuljette? Kaunis olet Maria!
0
1 vastaus

Makuja on monenlaisia, mutta eipä sitä nunnankaavussa tarvitse kulkea,jos on tyylitajua,mikä tuon ikäisellä pitäisi jo olla hallussa. Kai se tyyli on persoonasta kiinni.
0
1 vastaus

Voi hyvänenaika miten ihmiset ovat ilkeitä ja inhottavia oli kyse Vapun vietosta hyvää ruokaa, juomaa ja iloa mutta toiset huomasivat vain mekkosi pituuden hohhoijaa …
Mekkosi on kaunis ja juuri sopivan (säädyllisen) pituinen ja kengät ahh niin kauniit.
Terveisin mummo Hangosta ???
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: