Kotitalouskriisi 11.4.2014
TEKSTI Maria

DIY-video

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

saippua

Pidän palasaippuoista. Tai oikeastaan en pidä nestemäisiä käsisaippuoita käytettäessä syntyvästä muovijätteestä.

Lapsuudenkodilla on erityinen paikka muistoissani. Rakastin sitä kotia. Muistan jokaisen nurkan ja tapetin repeämän. Lapsuudenkotini kylpyhuone oli pieni. Lattia oli valkoista mosaiikkilaattaa mustalla saumalla. Seinät olivat mustaa mosaikkia, valkoisella saumalla.

Lavuaarin yllä oli ruma, mutta kätevä palasaippuateline. Sellaista äitini on haikaillut jo vuosia.

Nyt keksin, miten magneetilla toimivan saippuatelineen voi tehdä helposti itse.
Tässä video.

Yheteistyonostokuva_pohja kopio

Unknown

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

[…] tai sen käyttöä ei tarvitse varmaan sen kummemmin esitellä, mutta meidän palasaippuatelineestä voisin pian tehdä uuden postauksen. Ai niin, ja aion myös kokeilla hiusten pesua tällä […]

1 vastaus

Söpöä 🙂

1 vastaus

Hih hii just,söpöä:)erittäin hyvä idea!!itsellä myös sama asia on rassannut päätä,ne muovimäärät mitä tulee niistä saippuapullotörpöistä.olen melkein aina käyttänyt palasaippuaa kylppärissä,vaikka niistä tulee niitä limalölllö sotkuja mutta nyt oli niin ihanan mahtavat ideat että heti toteutan kun vain arkikiireeltä kerkeän:)

1 vastaus

Kiitos! Tämän tekemiseen ei mene kauaa!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: