Kotitalouskriisi 31.8.2012
TEKSTI kaisa

Elossa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Anteeksi. Ei hätää, kaikki hyvin!

Lupasin kirjoittaa joka päivä tällä viikolla. Pojan leikkikoulun vieressä on kuitenkin lankakauppa.

Kuva Jorge Raedo 2012

…ja syksy tekee lankakaupasta vastustamattoman.

Tässä hiki hatussa (en osaa neuloa rauhallisesti, vaan aina täysillä) neuloessani toki pohdin edellisen kirjoituksen kommentteja.

Tahattomasta lapsettomuudesta puhuminen tai kirjoittaminen ei olekaan ihan helppoa.

Rauhallista perjantaita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

[…] Kerroin vuosi sitten neuleprojektistani. Se oli mekko tytölle. No siitä tuli nyt tunika-liivi. Meinasi käydä, kuten käsitöille yleensä, mutta aamulla rykäisin ja ompelin napit olkapäille, jotta tyttö saisi olla sävy sävyyn luonnon kanssa. […]

1 vastaus

Oli vaan pakko laittaa viestiä, että olet aivan ihanan tuntuinen ihminen ja että hienoa kun olet ruvennut kirjoittelemaan tätä blogia.
Katsoessani Iholla-sarjaa olit mielenkiintoisin henkilö, eikä miehesi takia vaan sinussa oli se jokin. Luen jatkossakin blogiasi ja toivon perheellesi erittäin onnellista tulevaisuutta, olet ihminen jolla arvot ovat kohdallaan, harvinaista nykypäivänä!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: