Kotitalouskriisi 15.8.2015
TEKSTI Maria

Flow 2015 ja perjantain tyyli

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
IMG_4042

Minä ja bestikseni, tankotanssin maailmanmestari, Oona Kivelä (seisoo käsillään)

Flow-festivaali on kyllä pullea pikku hannuhanhi sään suhteen. Koko eilisen iltapäivän aikana sinitaivaalle harhautui vain muutamia satunnaisia pilvenhattaroita. Myös festariyleisö oli pelkkää aurinkoa.

Vielä aamulla on totaalisen epätoivoinen festariasuni suhteen. En yleensä stressaa siitä mitä laitan päälle, mutta flow’hun on laitettava jotain, missä on sitä jotain.

Kello kolme kolahti postiluukusta tukisukat! Eikä mitkä tahansa tukisukat, vaan todella kuumat sellaiset. Tosiaan, huomasin jonkin aikaa sitten suonikohjun pohkeessani. Siitä asti jalat ovat tuntuneet tosi väsyneiltä ja kipeiltä (ehkä vaan psykosomaattista). Olen ollut ihan huonona sääristäni, blaa blaa, tästä aiheesta lisää toiste. Nyt festariasuun.

IMG_3984

Tukisukat saatu www.tukisukat-shop.com. Kengät Clarks Originals.

Vaaleanpunaiset polvipituiset tukisukat tai kompressiosukat tuntuivat täydelliseltä valinnalta festareille, suunnitelmana kun oli tanssia koko ilta. Sukissa puristus jakautuu asteittain Kompressio ilmeisesti helpottaa laskimoiden toimintaa, joten jalat pysyvät virkeämpinä. Asukokonaisuus rakentui välttämättömän varusteen, sukkien ympärille.

IMG_4012

IMG_4014
IMG_3999

Koru Tous

IMG_4031

15-vuotta vanhan Replayn tunikan hihat hajosivat, joten äitini leikkasi ne fiskarseilla pois. Vyö 10 vuotta vanha Gant. Shortsit saatu.

IMG_4019

Major Lazer!!!

IMG_4027

Join koko illan aikana vain yhden drinkin ja puolikkaan skumpan. Ei darraa.

IMG_4025 IMG_4036Jopa minä meikkaan kerran vuodessa. Flow on sen arvoinen. Onneksi on luonnonkosmetiikkaa, sillä vaikka meikkaan harvoin, en halua itseeni yhtään turhaa kemikaalia. Olen saanut joitain meikkejä jo kuukausia sitten, mutten ole niitä edes kokeillut. Nyt totesin hyviksi Logonan kynsilakan, Flow-kosmetiikan (mikä sattuma!) puuterin, Benecosin poskipunan ja Kjaer Weissin huulipunan, joka on hienoimmassa rasiassa ikinä!

Koruina minulla oli espanjalaisen Tous-korukaupan korut, jotka sopivat kultaiseen rannekkeeseeni. Olen saanut korut sukulaisiltani lapsena.

Kultanikin oli Flowssa. Reino on esiintynyt jokikisillä Flow-festareilla. Tällä kertaa kahdesti. Eilen hän esiintyi Dope Helsinki -kokoonpanossa. Tänään on luvassa Reinon oma show. Uuu! Olen ekana varaamassa paikkoja Bright Balloon 360° Stagen katsomossa.

IMG_4039Olen vähän höpsö, mutta arvatkaa mikä teki minut erityisen onnelliseksi? KOLME (3) tyyppiä tuli hehkuttamaan asuani festareiden parhaaksi asuksi. Joskus on kiva olla pinnallinen, varsinkin jos se onnistuu omilla, ikivanhoilla vaatteilla ja asusteilla.

Tänään uusiksi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

[…] näytetään parhaillaan (taas) uusintointa! Kahden punaisen huulipunan lisäksi minulla on yksi luonnonkosmetiikkahuulipuna, jonka sain vuosi sitten tämän blogin ansiosta […]
0
1 vastaus

Tosi kaunis huulipuna! Mistä saa ja mitä maksaa?
0
1 vastaus

Sain huulipunan Joliesta. Niillä on nettikauppa, http://www.jolie.fi, 39€ näyttäisi olevan hinta.
0
1 vastaus

Aivan ihana asukokonaisuus! 🙂
0
1 vastaus

Kiitos! ;D
0
1 vastaus

Tuleeko kompressiosukista/tukisukista postaus? Kiinnostaa kovasti onko hyödylliset.
0
1 vastaus

Tulee! Kävin itseasassa tänään lääkärissä asian tiimoilta…
0
1 vastaus

Tuleeko myös alennuskoodi tukisukille? 😉
0
1 vastaus

Toivottavasti! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: