Kotitalouskriisi 25.11.2014
TEKSTI Maria

F*CK joulukoristelu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Ystävä pyysi minut seurakseen taidemuseoon. Mutta olin luvannut jo lapsille, että tehdään jotain kivaa. Meidän lasten mielestä parasta tekemistä on olla kotona.

Hain vintistä laatikollisen joulukoristeita. Ajattelin, että voisimme lasten kanssa asetella koristeet ihan niin kuin sisustuslehtien sivuilla. Avasin laatikon. Puhelin soi. Vastasin puhelimeen. Puhuin hetken työasioita. 

Ja kun seuraavan kerran havahduin todellisuuteen, oli leikki jo täydessä vauhdissa.

DSCF8821Tontut olivat löytäneet kodin nukkekodista.

DSCF8834
Tyyppi kelkkaili kuusenkoristeella

DSCF8831
Jeesus oli saanut oljilleen unilelun

DSCF8829Kävyistä oli tehty keittoa.

DSCF8800
Lasten leikkikoulussa tekemä keittiöpyyhe sentään oli jätetty minulle ”ripustettavaksi”.

Mutta mitä tästä opinkaan? Vitut joulustressistä. En ota sitä itseeni.
Lapsilla on hauskaa joka tapauksessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Niinpä! Vau, otanpa teistä mallia, olen aivan samaa mieltä lahjahysteriasta! Voisin ottaa tavoitteeksi, että kaikki lahjat on kierrätysmateriaalista itse tehtyjä!

1 vastaus

Ihan oikein 🙂

1 vastaus

Ihanat lapset:)

1 vastaus

Suloista:)

1 vastaus

Ihanasti joulu tuli lapsienne leikkeihin.
Minua ahdistaa välillä sisustuslehtien ja -ohjelmien TÄYDELLISYYS. Kaikki esineet, huovat, tyynyt yms. täsmällisissä paikoissa, jotta koti näyttää upealta. Ehkä näyttävätkin, muttei asutuilta.

Käväisin eilen kaupungilla ja ahdistuin erään kaupan ”asiakasillasta”. ( Jouduin sattumalta sinne ostaessamme lapselle kalenteria. Meille ei tule mainoksia.) Ihmiset riipivät tuotteita isoissa joukoissa, ex-missi juonsi tapahtumaa… järkkyä!
Lopetimme ylenmaallisen lahja-hysterian lapsemme synnyttyä 7 vuotta sitten. Ostamme ainoastaan lahjat kummilapsille ja lapsemme kummeille. Tänä vuonna teemme lahjat itse tai ostamme ne myyjäisistä. ”Ostoshelvetteihin” en mene tungeksimaan. Vitut siis minunkin puolesta joulustressille.
😉
Ihanaa viikonloppua.

1 vastaus

Niinpä! Vau, otanpa teistä mallia, olen aivan samaa mieltä lahjahysteriasta! Voisin ottaa tavoitteeksi, että kaikki lahjat on kierrätysmateriaalista itse tehtyjä!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: