Häpeäpilkut

Teksti

Varjossa

Pojan vesirokko on vihdoin parantunut!  Jäljellä on enää haaleita arpipilkkuja siellä täällä. Jostain syystä pilkut tekevät lapsekin epäilyttäväksi. Puistossa saimme merkkaavia katseita: suloisten kanttarellilasten seassa leikkii vaarallinen myrkkysieni.

Vesirokkon ruvet rapsahtavat irti muutaman viikon sisällä ilmaantumisestaan. Henkiset häpeäpilkut tekevät paljon sairaammiksi. Täytyy peitellä naamaansa, varoa sanojaan, varoa paljastamasta liikaa.

Kuten Dalai Lama twiittaasi pari päivää sitten: Ne asiat jotka erottavat meidät toisistamme ovat pinnallisia, toisin kuin ne asiat, jotka meitä yhdistävät.

Jos on rehellinen itselleen, ei ole mitään hävettävää. Ellei satu menemään tomaattitahra naamassaan työhaastatteluun, jossa pieraisee kun pitäisi esitellä itsensä nimeltä.

Jos ei turhaan lamaannu, saa hyvät naurut ja parhaassa tapauksessa työpaikan.

”The many factors which divide us are actually much more superficial than those we share.”

Kommentit

7 kommenttia
Maria

Kiitos, ihana viesti!

Kirjoitat todella hyvin ja tekstisi on ihanan kiteytettyä, ei mitään saivartelua. Ilo lukea!

Mäkin tykkään:)

Maria, olit aivan sympaattinen iholla-sarjassa. Sinun takia jaksoin seurata sarjaa ja fidel poikasi on niiiin suloinen 🙂 Olet vahva nainen ja hyvä äiti 🙂 Ihanaa on lukea blogiasi:)

Ihana blogi! Luin lehdestä että olet käyttänyt lapsillesi vessahätäviestintää ja mua kiinnostaa se kovasti. Yritin googlettaa ja jotain löytyikin, mutta olisi tosi kiva kuulla vielä enemmän. Miten olet sitä käytännössä harjoittanut? Olisiko mitään kirjallisuutta mitä suositella aiheeseen liittyen? Ihania kesäpäiviä perheellesi, Maria!

Maria

Kiitos viestistä! aion kirjoittaa vvv:stäkin! Varmasti. Aurinkoa! m

Kiitos ihanasta blogista!! Seurasin Iholla-sarjaa ihan rillit huurussa, ja olit yksi niistä josta pidin eniten 🙂 Olen vasta 15, mutta haaveilen juuri sellaisesta elämästä mitä sinä elät. Haluaisin olla juuri niin onnellinen, vaikka arki ei aina olekkaan helppoa.

Lisäksi kirjotat todella luontevasti ja hauskasti, tekstisi ovat kuin valonpilkahduksia. Ne laittavat miettimään asioita, ja olen usein niin samaa mieltä kanssasi asioista. Kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä