Heikompi eines

Teksti

Moni on Facebookissa julistanut olevansa heikompaa ainesta. Ilmoittaudun kuuluvani joukkoon, vaikkakin koko kohu taitaa olla jo historiaa. Nykyään pitäisi kaikkeen reagoida minuutin viiveellä. Maks.

Meidän tyttö sen sijaan kyllä reagoi heti. Eilen hän nukkui hieman tavallista lyhyemmät päiväunet. ltapäivällä se sitten tapahtui. Typerä virhe, joka paljasti heikkouteni. Annoin hänen nukkua toiset päiväunet. Ajattelin viattomasti, että saisin hetken laittaa ruokaa rauhassa.

No sainhan toki, tein mössöä: valkosipuliperunoita, lihapullia, herneitä, kukkakaalia, siinä ainekset suurpiirteisesti. Reseptiä en viitsi jakaa, kun ei päivällinen oikein kelvannut kenellekään. Ehkä vika oli tarjoilussa. Pläts. Kuvaa en viitsinyt ottaa.

No sitten tuli ilta ja menimme nukkumaan. Paitsi että tyttö heräsi yhdeltätoista. Mikäs siinä. Leikittiin sitten piilosta aamukolmeen asti. Minä olin peiton alla ja tyttö laskeskeli ”ta-tuu, tat-tuu, datuu, dat-tuu…”, ja kurkki peiton alle ”tuttuu”. Ja naureskeli. Ja heitteli tavaroita sängystä. Ja karkaili sängystään. Ja silleen. Sitten itkettiin yhdessä kello kolmesta viiteen.

Yksi meistä heräsi kello 7.15 yhtä pirteänä ja punapäänä kuin aina. Muutkin kyllä heräsi, mutta ilman noita kahta p-kirjaimella alkavaa sanaa.

Tänään ei naurata.

Onneksi meidän lähikahvilan tuotevalikoimaan on tullut tällasia hätä- ja hemmottelutapauksiin sopivia herkullisia mössöjä.  Sopii erityisesti myös tällaisiin heikkkoihin hetkiin. Korkki auki ja suusta alas.

20121105-212000.jpg

Kallista kyllä on, olkoon hintalappu oikein tai ylösalaisin…

20121105-212023.jpg

20121105-212101.jpg

No makso mitä makso, lapsilisällähän nämä maksetaan… He he he.
Ei naurata vieläkään.

Ihan tosi ihania ja hauskoja kommentteja tullut. Vastailen niihin toiste.

Nyt päiväunet pakon edessä! zzzz

Kommentit

1 kommenttia

Nam nam 🙂 Noita saakin sitten jopa yhden päivässä lapsilisillä, ja vähän jää käteenkin vielä, jes!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä