Jäähyväiset potalle

Teksti

Harrastimme vauvojen vessahätäviestintää, joten lapset ovat luonnostaan oppineet kuiviksi aika varhain.

Ehkä siksi meille on kerääntynyt valtava määrä pottia. Kylppärin pimeimpään nurkkaan on pinottu vaaleansininen Tigex-perintöpotta ja pinkki halpis-Orthex. Kovimmalla käytöllä ovat olleet BabyBjörnin pottatuoli ja WC-istuin, joita voin jopa suositella.

Tavoitteena on hankkiutua näistä kaikista vessavehkeistä viimein eroon kevätsiivouksen yhteydessä. En missään nimessä aio heittää näitä roskiin, mutta silti käytetyn potan myyminen kirpparilla tai tutuille ilmaiseksikin tarjoaminen tuntuu hieman, öhöm, oudolta. Aion silti yrittää!

Ensimmäinen potta lähti jo eilen. Pottatukka, maailman paras pikkupoikien hiustyyli.

BlQ8aw4IYAA4XFk-1 2

Toiveena oli samanlainen leikkaus kuin Lego Bruce Waynellä.

downloadACD338F9CFDCA81615E26138D8193194 pic4E082C6A01A566305006292BCD70D80A

Tämä taitaa tarkoittaa, ettei äitiä enää päästetä saksien varteen.

 

Kommentit

6 kommenttia
Maria

Jes! Kiitos kannustuksesta!

Kyllä mä olen pottia (monikossa tosiaan, kun aina jostain (=autosta, mummolan mökiltä jne) on tuntunut puuttuvan) ostanut kirppareilta ihan huoletta, ei ole mielestäni ollut mitenkään outoa. Toki olen valkannut sellaiset siistit yksilöt. Kotona sitten vähän parempi pesu ennen käyttöönottoa. Joten kiertoon vaan.

Kyllä ainakin fb kirppiksillä liikku välillä lasten pottia! 🙂 Juuri tuollainen muovikama pitäisikin kierrättää! Onhan kämpässäkin yleensä käytetty wc, ellei sitten ostaessaan hanki uutta pönttöä – ja kyllä musta käytetty potta on vähemmän ällö kuin wc!

Maria

No niin pitäisi kierrättää! Ja kierrätettyinä mekin on näistä osa saatu. Silti ujostuttaa tarjota… Nyt rohkaistun!

Kirpparille vain, juuri myin meiltä kaksi (kaksosilla tietysti oli molemmilla omansa), joista toinen oli ostettukin kirpparilta. Tuskin siitä kukaan soppaa meinaa kuitenkaan tarjota, vaikka sen verran hyvin kuurasin, että voisikin. 😀

Maria

Hah! Soppaa tarjolla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä