Kotitalouskriisi 22.6.2014
TEKSTI Maria

Juhannus muumien tassunjäljissä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 DSCF7375”Minun saareni on kuin kokonainen maailma, josta löytää mitä tahansa. Ja se on juuri parhaiksi iso, täsmälleen. Kyllä minä olen onnellinen – tuntuu kuin pitäisin käpälässäni koko maailmaa!”

Muumipappa ja meri
Tove Jansson4420b644961d0c08e1c9a8f33406245d

majakka

DSCF7433

DSCF7477  S0057360Vietimme juhannuksen Söderskärin majakalla. Viikonloppu oli kuin sadusta, en keksi miten sen muuten kertoisin. Selvää on, että tarina jäi kesken.

Pianomme päälle nousi majakan pienoismalli muistoksi vihreistä tyrskyistä, tuulesta, palavista kukkaväreistä, naurusta, linnun luiden löytämisen ilosta ja majakan loputtomista portaista.

DSCF7482

DSCF7485

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Jännittävää! 🙂

1 vastaus

mielenkiintoinen tarina , haluaisin kuulla paljon lisää-miten majakalle pääsee ,mitä siellä voi tehdä
hyvää kesää teille koko perheelle

1 vastaus

Jännittävää! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: