Kotitalouskriisi 3.9.2012
TEKSTI kaisa

Kaikki tietää

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Juhlaputkemme huipentuu: eilen oli hääpäivä ja tänään tyttömme on matkannut kerran auringon ympäri. Siispä syntymäpäiväkakkua (taas) leipomaan.

Naamakuvia en oikein viitsi eiliseltä laittaa. Sattui olemaan vesiliukoista ripsiväriä ja tosi hyvin rakennettu äänentoisto, joten saattoi kuunnella tarkkaan laulujen jokaisen sanan. Kauniita ja kipeitä totuuksia Leonard Cohenin laulamana hääpäivänämme. En voi valittaa!

Everybody knows that the boat is leaking 
Everybody knows that the captain lied 
Everybody got this broken feeling 
Like their father or their dog just died 

Everybody talking to their pockets 
Everybody wants a box of chocolates 
And a long stem rose 
Everybody knows 

Ruusun sijasta sain lahjaksi kesän viimeisen auringonkukan. Kaunis suklaarasiakin lohdutti, vähän. Kun Leonard laulaa, totuutta ei voi väistää. Me kaikki tiedämme.

Kaikki tietää, ettei tämä systeemi toimi. Kaikki tietää, ettei Arktikselta kannata porata öljyä. Kaikki se tuho meidän autoja ja juustopakettien kääröjä varten.

Niin se vaan menee. Sattuu kun sitä ajattelee.

Everybody knows.

https://www.youtube.com/watch?v=GUfS8LyeUyM

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Se oli mahtava! Meinasin kuolla nauruun. Pakko mennä katsomaan uudestaan, juttuja tulee siihen tahtiin että saattoi mennä jotain ohikin…

1 vastaus

Maria, Maria!
”Niin se vaan menee. Sattuu kun sitä ajattelee.”
Niin se menee ja niin se sattuu. Voi meitä ja meidän maailmaamme.
Mutta siitä huolimatta… toivon teille hyvää tulevaa vuotta ja pikkuiselle ihanaa, huoletonta synttäriä.

1 vastaus

Hei Maria! Ihan huippua että kirjoitat tätä blogia. Seurasin kaikki jaksot Iholla-sarjasta ja olit ehdottomasti yks mun lemppareista. Kattelin aina välillä jaksot Katsomosta jolloin kelasin ”tylsät” pätkät pois ja keskityin kiinnostavimpiin. Teidän perhettä en kyllä kelannut koskaan 🙂 Jotenki jäi haikea olo kun sarja loppui,vaikka jatkoa seuraakin. Mut kun ”ei ne oo ne samat!” 😉 Teihin kaikkiin jäi kyllä niin koukkuun,eikä millään lailla ”tirkistys”mielessä vaan enemmänkin myötäelin ja olin läsnä melkein kun ystävä. Ettehän te sitä tienneet tietenkään ja ne tapahtumat te olitte jo eläneet. Kaikkea hyvää sulle ja kirjoittelehan useasti,käyn täällä melkein joka päivä kurkkimassa 😉

Hei muuten,mahtaako mistään löytyä pätkää siitä kun Fidel itki ja alkoi laskemaan? Se oli niiiiiin ihana! 🙂

1 vastaus

Hah! Hauska viesti.
Ei sitä kohtaa varmaan mistään löydä. Paitsi onneksi mulla on se salaa tallessa…

1 vastaus

Hei Maria! Vaikutat ihanalta tyypiltä,mitä pidit fingerpori näytelmästä?

1 vastaus

Se oli mahtava! Meinasin kuolla nauruun. Pakko mennä katsomaan uudestaan, juttuja tulee siihen tahtiin että saattoi mennä jotain ohikin…

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: