Kotitalouskriisi 29.3.2017
TEKSTI Maria

Käynti kosmetiikkatehtaalla – rönsyilevä unelmatyöni!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hah, nauroin tänään räkäisesti itselleni. Sisäisesti toki vaan, mutta silti. Kun olin lapsi, äitini oli kosmetologi, lymfa- ja aromaterapeutti. Meillä oli kauneushoitola kodin yhteydessä. Pienenä olin innokas kosmetiikkamyyjä, mutta teini-ikäisenä vannotin, että minusta ei tule ainakaan kosmetologia eikä mitään siihen liittyvää.

Ja niin minä kuitenkin olin tänään aivan fiiliksissä siitä, että sain vierailla Flow Kosmetiikan tuotantotiloissa Hyvinkäällä.

Voin rehellisesti sanoa, että varsinaisesti kosmetiikka ei ole vieläkään intohimoni. Olen pitkään tunnustellut ja nyt tajunnut: intohimoni on ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäminen. Ja vain näiden kautta, olen kiinnostunut kosmetiikkasta. Erityisesti minua kiinnostavat ja innostavat mahdollisimman vähän prosessoidut, luonnosta saadut raaka-aineet ja niiden vaikutukset ja tietenkin mahdollisimman kemikaalipihit kosmetiikkatuotteet.

Tänään hipelöin ja tuoksuttelin erilaisia savia, puolukkarouhetta, kukkien terälehtuä, aitoja, kasveista puristettuja eteerisiä öljyjä ja kaikenlaisia ihania tuotteita, joiden filosofian allekirjoitan sataprosenttisesti!

Luonnosta saatujen raaka-aineiden lisäksi minusta on kiinnostavaa saada uutta tietoa kemiallisista prosesseista ja toisaalta myös yritystoiminnasta. Flow kosmetiikan yritystarinassa viehättää se, että kyseessä on suomalainen perheyritys.

Vaikka olen hehkuttanunut palashampoota ja palasaippuaa, silti sain tänään lisää minulle täysin uutta tietoa esimerkiksi saippuan valmistuksesta ja aidon saippuan hyvistä ominaisuuksista. Aina voi oppia uutta!

Meillä on Safkanet.fi -tiimin kanssa kehitteillä uusia juttuja, joita siis tänään Flown porukoiden kanssa suunnittelimme.

Minusta on ihanaa, että voin saman viikon aikana esimerkiksi kirjoittaa artikkelin, käydä tutkimassa toimistotalon sisäilmaa, puhua neuvontapuhelun Kainuulaisen talonostajan kanssa ja suunnitella saippuoita.

Vaikka työtä on paljon, tuntuu että olen kyllä ihan unelmahommissa! (Vaikkakaan en olisi lapsena osannut unelmoida työstä, johon kuuluu myös bloggaaminen ja InstaStoryjen kuvaaminen.)

Nyt on DNRS-iltaharjoitusten aika, öitä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Sä et vieläkään ymmärrä mun pointtia. Ruusuvesi on ainesosa, jonka valmistuksessa käytettään vettä. Mutta ruusuveteen ei lisätä vettä. Jos lisättäisiin, pitäisi siihen myös lisätä säilöntäainetta.
0
1 vastaus

Satuitko kysymään onko ruusuvesi vedetön tuote??
0
1 vastaus

Tuotteeseen ei lisätä vettä. Se on aitoa ruusuvettä, eikä vettä, johon on lisätty eteeristä öljyä.
0
1 vastaus

https://en.wikipedia.org/wiki/Rose_water
0
1 vastaus

Sä et vieläkään ymmärrä mun pointtia. Ruusuvesi on ainesosa, jonka valmistuksessa käytettään vettä. Mutta ruusuveteen ei lisätä vettä. Jos lisättäisiin, pitäisi siihen myös lisätä säilöntäainetta.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: