Kotitalouskriisi 30.6.2014
TEKSTI Maria

Kesäkuun hakusanat top 10

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

1. mentalisti Noora Karma
Noora kutsui minut vieraaksi ohjelmaansa. Olemme tavanneet muutaman kerran ja jutelleet yhden baari-illan. Kuuntelin Nooran ja hänen lapsuudenystävänsä juttuja. Tuli tunne, että olisimme olleet parhaita ystäviä, jos olisimme tavanneet lapsina.

DSCF5631

2. ovulaatiolaskuri
Tarkin laskuri on oma kehontuntemus. Kun on säännölliset (tylsät) elämäntavat, huomaa pienetkin muutokset kehossa. Mielenkiinnosta tutkin joskus hormonien mukaan muuttuvaa syljen koostumusta Donna-ovumikroskoopilla.

3. maria nirdin, matia nordin, maria nordig blogi
Koska kirjoitan nopeasti, lyöntivirheitä tippuu silloin tällöin. Olen kerran lähettänyt tärkeän työviestin nimellä Maria Norsun, kun puhelimen ennakoiva tekstinsyöttö korjasi sukunimeni.

4. facebook ei toimi
Kotitalouskriisi Facebook-sivulla ilmoitan blogin päivityksistä. Tosin Facebook on muuttanut toimintatapaansa ja päivitykseni eivät näy automaattisesti kaikille sivun tykkääjille. Eli ”facebook ei toimi”.

zen

5. syntymäpäiväruno
Hyvien runojen keksiminen on niin vaikeaa. Yleensä en vaan keksi, joten yritän olla miettimättä asiaa. 

6. kotiliesi gazpacho
On vain yksi oikea ja paras gazpacho-ohje. Ja nyt on juuri oikea aika tehdä se keitto.

7. kuume mansikoista
Minua on lapsena peloteltu mansikkakuumeella. Nyt home- ja kosteusvauroita tutkiessa olen sukeltanut valtavaan homeiden maailmaan ja törmännyt taas lapsuuteni kauhuun. Varsinkin näin sateisina kesinä mansikoiden pinnalla on runsaasti homeitiöitä. Homeitiöt aiheuttavat syötynä muun muassa kuumeilua. Mansikat, myös kotimaiset, kannattaa siis huuhtoa huolellisesti ennen syömistä.

murkut

8. isot muurahaiset
Katsoimme lasten kanssa ohjelman tulimuurahaisista. Televisio-ohjelman jälkeen poika on vaatinut lisätietoa muurahaisista: millaiset ovat muurahaisen silmät, suu ja jalat. Vastaukset löytyvät Google-kuvahaulla. Ystäväni kertoi tämän kuultuaan, että hän sai torut tarhatädiltä, kun hänen lapsensa oli puhunut kusiaisista. Se on kuulemma ruma sama. Olkaa siis tarkkoja ja opettakaa lapsellenne oikea nimi: siloviholainen. Tosin myös keltiäisia kutsutaan joskus kusiaisiksi.

9. gluteenittomat nokkosletut
Tässä minun ohjeeni. Tänä keväänä ja kesänä olen tehnyt nokkosletut mantelimaitoon ja paistanut kookosöljyssä.

10. kiva uimaranta helsingissä
Pihlajasaaren kaikki rannat!

DSCF5771

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

eli tätä voisi verrata niihin ”varmoihin päiviin” Täytyy tutustua tarkemmin sitten joskus ku on ajankohtaista ja saa tän kierukan pois

1 vastaus

tollanen ovulaatiolaskuri ois varmaan tosi kätevä. ei tarvis hormoneja kehoon =)

1 vastaus

Joo, on! Ostin sen apteekista, ei ollut edes kallis. Siitä on hyvä tarkistaa omat tuntemukset. Sitten kun kaikki merkit oppii tuntemaan, ei mikroskooppia enää tarvitse. Paitsi mielenkiinnon vuoksi. Tästä pitääkin kirjoittaa kokonainen postaus!

1 vastaus

eli tätä voisi verrata niihin ”varmoihin päiviin” Täytyy tutustua tarkemmin sitten joskus ku on ajankohtaista ja saa tän kierukan pois

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: