Kotitalouskriisi 20.5.2013
TEKSTI kaisa

Kolmas pyörä toden kertoo

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 

Rosa, tää on sulle!

kuva-3

1. pyörä aka ”Mopo”:
Tukevaa menoa ja ohjaamisen harjoittelua. Ostettu Stockmannilta, kasattiin itse. Yksi ruuvi jäi oudosti pintaan, mutta hyvin on kestänyt.

 

kuva-2

 

2. pyörä aka ”Puupyörä”
Tasapainon löytö, vauhdin hallinta, liikennesääntöjen opettelua. Tilattiin netistä! Poika sai tämän kaksivuotislahjaksi, mutta suostui ajamaan sillä vasta seuraavana keväänä, eli kaksi ja puoli vuotiaana. Kestää ainakin kaksi kesää sopivan kokoisena.

Tarkoituksena on, että puupyörästä voi siirtyä oikeaan pyörään ilman apupyöriä.

 

kuva-4

3. pyörä aka ”Isojen pyörä”. Koko paketti, polkemisen harjoittelu, kellon rinkutus, jarruttaminen…  Saatiin naapuritalon vinttikoppien siivouksen takia.

Poika harjoittelee kovasti. Apupyörät on niin ”hienot”, ettei niitä saa ottaa vielä pois.

AARGH.

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

[…] Kaksi viikkoa sitten poikamme sai Crescentiltä polkupyörän. Tarkoitukseni oli kirjoittaa tänne neljävuotiaan pyöräilyharjoitteluista, sillä tämä on ensimmäinen oikea, polkimellinen ja apupyörätön polkupyörä. Tähän asti kovimmalla käytöllä on ollut puinen potkupyörä. […]

1 vastaus

Hahaa vanhemmat voi suunnitella vaikka mitä mut lopulta muksut sanelee 😉 kaveriki kieltäyty käyttämästä tytöllään mitää vpunasta ja pari vuotta se onnistuki. Heti ku tyttö sai valita, kaupasta ostettii pinkit kengät! 🙂

1 vastaus

Niinpä. Tämä läksy alkaa olla opittu…

1 vastaus

Wau! Kiitos tästä 🙂 Mä luulen että meidän vauhtihirmu ei enää mopoista perusta.. ainakin ne leikkipuistojen muovimopot on liian pieniä hänelle, eli kokeilkaamme onneamme tuon puupyörän kanssa 🙂

1 vastaus

Kyllä, suosittelen. Me saatiin muuten vähän käytetty esittelykappale hyvään hintaan. Kannattaa kysyä! Kypärä päähän ja kovaa ajoa!

1 vastaus

Kiitti vinkistä! Täytyy huomenna pistää tilaukseen…!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: