Kotitalouskriisi 13.11.2015
TEKSTI Maria

Kysynpä vaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_8877Olen pitänyt blogia jo yli kolme vuotta! Olen kertonut kaikenlaista synnytyksestä asumisterveysvinkkeihin. Mietityttää onkohan montakin lukijaa, jotka ovat uskollisesti seuranneet blogia alusta asti. Välillä mietin, millaisen kuvan Kotitalouskriisi piirtää minusta.

En kuitenkaan tarkalleen tiedä, keitä te lukijat oikein olette. Ja mitä te täältä blogissani etsitte. Olen saanut viimeaikoina liikuttavia viestejä teiltä. Moni on muun muassa kertonut päässeensä eroon vuosia riivanneista iho-ongelmista viimeaikaisten vinkkieni avulla. Olen todella onnellinen, että blogistani on ollut apua ja iloa.

Huomasitkohan jo haastatteluni uusimmasta Kaksplussasta? Sielläkin on muutamia vinkkejä kemikaalipihiin elämään.IMG_8873

Mutta nyt haluan tietää enemmän teistä!

Tästä alta löydät kyselyn, olisin todella kiitollinen, jos vastaisit muutamaan nopeaan kysymykseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Ihana kuulla! Kiitos!
0
1 vastaus

En tiedä monta kertaa oikein vastasin, kun netti pätkii täällä 😀 mutta tosi kiva idea tämä!!
0
1 vastaus

Kysely iei toiminut kunnolla älypuhelimella, ei täpännyt vaihtoehtoa. Yritin muutamaan kertaan.

Hyvä idea silti. Toteutus vaan ontui.
0
1 vastaus

Hei, unohtui laittaa tuohon kyselyyn tällainen aihe kun synnytysvauriot. Aiheeksi, josta olisi kiinnostava lukea. En tiedä, onko sulla omakohtaisia kokemuksia tai ajatuksia tai tietoa aiheesta mutta olisi mielenkiintoista kuulla, mikäli on.
0
1 vastaus

Mulla ei ole kovinkaan paljon sellaistista kokemusta. Paitsi että havahduin että mulla on vatsalihasten erkauma. Mutta en kyllä koe että siitä olisi mitään haittaa. Mietin, josko keksisin näkökulman aiheeseen.
0
1 vastaus

Toimi älypuhelimella. Selaimena chrome. Monesti esim. Samsungin käyttämä selain (joku web browser) toimii huonosti näissä (ja monesti sulkee netin tuosta vaan)
0
1 vastaus

Menin ihan sitä varten kirjastoon, että halusin lukea sinun haastattelun tuosta lehdestä! Kaikkien maailman ihmisten pitäisi lukea sinun blogia, se on ajatuksia herättävä ja opettavainen. Kiitos!
0
1 vastaus

Ihana kuulla! Kiitos!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: