Kotitalouskriisi 19.12.2014
TEKSTI Maria

Lahja minulle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

DSCF8979

Onko nyt joulu tai juhannus? Maisemia katselemalla se ei selviä.

DSCF8986

Vaan on se uskottava. Joulu on ovela. Ja minä sain ensimmäisen joululahjan!

Kävin muutama viikko sitten Pür kaupassa tutustumassa Jurliquen tuotteisiin. Tuotteita esitellyt Maria lupasi tehdä minulle kasvohoidon joululahjaksi. Maria kutsui minut blogiyhteistyö-kasvohoitoon Living Day Spahan, joka on sijaitsee parin korttelin päästä meiltä.

DSCF8996

Olen Pür-kaupan vierailun jälkeen käyttänyt iltaisin kasvoille kehäkukkavoidetta, joten tiesin, että luvassa on ainakin ihania hetkiä Jurliquen omalla maatilalla kasvaneiden yrttien ja kukkaistuoksujen parissa.

Hoidon eri vaiheiden välissä Maria suihki kasvoilleni kamomilla-ruusu -vettä. Minulle kyllä kerrottiin muistakin hoidossa käytetyistä tuotteista, mutta vaivuin jonkinlaiseen transsiin, joten en nyt osaa tarkemmin kertoa, mitä kaikkea tuli testattua. Tunnin kestänyt kasvo-, niska- ja käsihieronta oli kuin taideteos.

Rakastan tuoksuja, mutta herkkäaistisena saan usein huonon olon kosmetiikassa käytetyistä synteettisistä tuoksuista. Laadukkasta luonnonkosmetiikasta minäkin voin nauttia. Yksikään tuoksu ei ärsyttänyt ihoa eikä nenää.

DSCF9005

Jokaisen pitäisi saada tällainen joululahja! Rentoutuneena on hyvä suunnata kohti jouluvalmisteluja.

Usein kasvohoidon jälkeen iho punottaa ja helottaa. Ei tällä kertaa. Alla kuva ilman ripaustakaan meikkiä.

DSCF8993DSCF8991

Eikä tässä vielä kaikki, te lukijat saatte 10% alennuksen Jurlique-hoidoista Living Day Spassa tammikuun loppuun asti!

Living Day Spa on osoitteessa Muukalaiskatu 1. Kannattaa jäädä siis Olympiaterminaalin pysäkillä, jos paikalle pyrähtää raitiovaunulla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: